• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bereketli olsun canım

Kızlarrr kumbaralar ne alemde nasıl gidiyor?
Içinden alıp alıp harcamadınız değil mi? :duduk:
Ben aylık birikim ayrı ayırdığım için kumbaraya bozukları atabiliyorum.
Dün saydım ama iki ay oldu kumbaraya başlayalı 125 tl var içinde.
İlk kumbaram kilitliydi ama bu kez açık sanırım artık alışıyorum.:KK49:
Ay sonu param yetmeyip alsam da borç olarak alıyorum :KK48:
Ben çalıştığım dönemde bir kağıt bir bozuk kapalı kumbara yapıyordum ve hiçbir şekilde dokunmuyorduk. İssız kaldığım dönemde çok yardımcı oldu.
Şu an da bir bozuk para kumbaramız var düzenli atamıyoruz ama yine de birikiyor bir şeyler.
İşe başlar başlamaz hem aylık gram altın biriktirmeye hem de kumbaraya her gün para atmaya devam edeceğim İnşallah.

Çalıştığım dönemde sadaka kumbarası' da yapıyorduk hala içinde bir.miktar para var zaman zaman ihtiyaç sahiplerine gönderiyoruz yine. Çok şükür. İşe başladığımda onu da daha faal hale getiricem İnşallah. Kazandığımız para da muhtaç sahiplerinin de hakkı olduğuna inanıyorum ben.

Kızlar mutlaka açılmayan kumbaranız olsun büyük meblalar biriktirmek için ideal. İsteseniz de açamıyosunuz zaten. Tırtıklayamazsınız yani :KK62:

Bizim kumbara orta boy. İçin 1000 lira kesin çıkar daha fazlası bize de sürpriz olur. Bi de bunların en büyük boyları var. Bundan sonraki hedefim o kumbara :-)

Eklentiler

• 15084911201411705193320.webp
    15084911201411705193320.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 97
Nerden aldin cok merak ettim yillar evvel ilk 3 kitabini okumustum gercekten cok hosuma gitmisti
ama alirsam ilk kitaptan baslarim yine
Letgodan aldim.. ben cok kitap arastiriyorum da orada.. yeni cikanlsri hemen koymuyolar. Biraz zaman gecmesi lazim ki yeni cikan kitaplarda ikinci ele düssün... letgodan ikinci kitap alisverisim bu bide.. onceki de alacakaranlik serisini cep boy 15 liraya alsim. 4 kitap.. 5. Kitap da var da o da 10 yil sonra cikti malum :)

Letgodan aldim.. ben cok kitap arastiriyorum da orada.. yeni cikanlsri hemen koymuyolar. Biraz zaman gecmesi lazim ki yeni cikan kitaplarda ikinci ele düssün... letgodan ikinci kitap alisverisim bu bide.. onceki de alacakaranlik serisini cep boy 15 liraya alsim. 4 kitap.. 5. Kitap da var da o da 10 yil sonra cikti malum :)
Hi bnde letgo yok sacma sapan seyler paylasiyorlar diye silmistim
Karli bir alisveris olmus gule gule kullan kitaplarini ;)

Ben çalıştığım dönemde bir kağıt bir bozuk kapalı kumbara yapıyordum ve hiçbir şekilde dokunmuyorduk. İssız kaldığım dönemde çok yardımcı oldu.
Şu an da bir bozuk para kumbaramız var düzenli atamıyoruz ama yine de birikiyor bir şeyler.
İşe başlar başlamaz hem aylık gram altın biriktirmeye hem de kumbaraya her gün para atmaya devam edeceğim İnşallah.

Çalıştığım dönemde sadaka kumbarası' da yapıyorduk hala içinde bir.miktar para var zaman zaman ihtiyaç sahiplerine gönderiyoruz yine. Çok şükür. İşe başladığımda onu da daha faal hale getiricem İnşallah. Kazandığımız para da muhtaç sahiplerinin de hakkı olduğuna inanıyorum ben.
Ne güzel o zaman biriktirdiklerin sana faydalı olmuş. Borca girebilirdin onlar olmasaydı. Benim kumbaram hem madeni hem kağıt kumbarası :))
Genelde bozuklukları alıp, kağıt atıyorum sonrasında. Tümletmek sıkıntı olmuştu önceki kumbaramda canım.

Senin kumbaralarını hatırlıyorum :) yakın dönemde başlamıştık birikime canım ;)

Hi bnde letgo yok sacma sapan seyler paylasiyorlar diye silmistim
Karli bir alisveris olmus gule gule kullan kitaplarini :KK66:
Evet dogru sacma sapan sey paylasan cok... hic sikinti olmaz benim icin kitaplari ikinci el almak... o yuzden sadece kitap icin bakiyorum oraya.. arama kismina roman yaziyorum cikiyo zaten.. bide ilk cevrede arattiriyorum filan.. kargo ucreti cikmasin diye.. genis alanda da bakiyorum daha ucuz bulursam (kargo ucreti de dahil) bide o kiside alacaklarim cok olursa kargoyu karsi tarafa odettiriyorum. :) gibi.. simdi de zaten okuoku sitesinde kampanya var.. altin yayinlari secili kitaplar 5 tl.. 10 tl lik kampanyali kitap var.. bugunde oyle sepete ekledim 16 kitap 139 lira tuttu.. :D cok sık tqkip ederim yani kitaplari. :)

Ne güzel o zaman biriktirdiklerin sana faydalı olmuş. Borca girebilirdin onlar olmasaydı. Benim kumbaram hem madeni hem kağıt kumbarası :))
Genelde bozuklukları alıp, kağıt atıyorum sonrasında. Tümletmek sıkıntı olmuştu önceki kumbaramda canım.

Senin kumbaralarını hatırlıyorum :) yakın dönemde başlamıştık birikime canım :KK66:
Evet , ne güzeldi. :)
Borca da girdik aslında. İşe gireyim de yavaş yavaş toparlanacagiz inşallah.

Nerede yaşıyosunuz????
şanlıurfa da yaşıyoruz şehir merkezinde evde olmuyoruz genelde klima vs da 2 aydır neredeyse açmadım beyaz eşyalarım A+++ bunun etkisi elektrik faturasına fazla,su da bu ay normalden az geldi eşimde bende 1 gün durup 1 gün duş alırız yazın hatta hergün alırız.doğalgaz kullanıyoruz yaz kış sıcak su olarak. :nazar:

Kızlar mutlaka açılmayan kumbaranız olsun büyük meblalar biriktirmek için ideal. İsteseniz de açamıyosunuz zaten. Tırtıklayamazsınız yani :KK62:

Bizim kumbara orta boy. İçin 1000 lira kesin çıkar daha fazlası bize de sürpriz olur. Bi de bunların en büyük boyları var. Bundan sonraki hedefim o kumbara :-)

Bizde de öyle var. Geçen sene 1300 lira çıktı. Şimdiki daha küçük ama doldu sayılır.

Bugün süt aldım 10 lira verdim.

Dün sahile yürüyüşe gittik hemde çocukları parka götürdük epey eğlendik sadece yol parası ve 3 tl çay parası verdik
Dönüşte şoka uğrayıp ekmek patates çikolata aldık 5 tl de o.
Bugün 2 damacana su alırız 16 tl,süt yumurta bebek bezi ekmek alınacak

Off yaa illa bi masraf çıkacak
İki peteğin değişmesi gerekiyor Lojman olduğu için biz yaptıracaz.yarım yanıyor ikiside
Eşim yenileme taraftarı ben idare ederiz diyorum ev acayip sıcak oluyor zaten
Off evde usta hiç sevmem heryer extra kirlenecek bide

Kış girsin bi belki soğuk olmaz ev yaptırmaya da gerek kalmaz

Günaydın
Biz ailecek grip olduk. Hadi eşimle biz neyse de 16 aylık kızım da grip oldu. En çok ona üzülüyorum. Neyseki annem babam geldi, ilgileniyorlar, annem kahvaltı hazırlıyor şu anda , ben de bir duşa girdim fırsat bu fırsat.

Bugün harcama planım yok ama akşama bir arkadaşımız gelecek şehir dışından, yemeğe götüreceğiz. 200 liralık hesap bizi bekliyor

Sevgili anneler ve geleceğin anneleri danışmak istediğim bir konu var
Bakıcı mı kreş mi
Bebeğim 10 aylık olduğunda ( mart ortaları ) kreş e vermeyi düşünüyorum düşüncelerinize ihtiyacım var
Kreş işyerime yürüyerek 5 dk mesafede
Öğle araları emzirme için rahat bi şekilde gidebilecem
Bakıcı için adaylar var ama hepsinde acaba dediğim noktalar var
Bi akıl verin bana

Sevgili anneler ve geleceğin anneleri danışmak istediğim bir konu var
Bakıcı mı kreş mi
Bebeğim 10 aylık olduğunda ( mart ortaları ) kreş e vermeyi düşünüyorum düşüncelerinize ihtiyacım var
Kreş işyerime yürüyerek 5 dk mesafede
Öğle araları emzirme için rahat bi şekilde gidebilecem
Bakıcı için adaylar var ama hepsinde acaba dediğim noktalar var
Bi akıl verin bana
Bnce kres icin yasi cok kucuk orada birebir ilgilenmek zor olur ve hastaliklara daha acik olur
Bakici birebir ilgilenir ve daha temiz bakar diye dusunuyrm tabi guvenilir biri bulmanda gerek
bnmde 8 aylik kizim var simdilik annem bakiyor ama 1 yasindan snra bakiciya birakmayi planliyorum kres icin en azindan 2 yasini bitirmesi gerektigini dusunuyrm

Bnce kres icin yasi cok kucuk orada birebir ilgilenmek zor olur ve hastaliklara daha acik olur
Bakici birebir ilgilenir ve daha temiz bakar diye dusunuyrm tabi guvenilir biri bulmanda gerek
bnmde 8 aylik kizim var simdilik annem bakiyor ama 1 yasindan snra bakiciya birakmayi planliyorum kres icin en azindan 2 yasini bitirmesi gerektigini dusunuyrm
Kreş için uygun yaşta olmadıgını biliyorum ama çaresizlikten benimki
Bulduğum bakıcılar kreşi düşündürmeye başladı
Hiçbiri birebir ilgilenecek kaliteli vakit geçirecek kişiler değil . Tv karşısına oturtacaklar vakit dolduracaklar
Kreşte en azından yaşıtları etkinlik saatleri vs olur diye düşünüyorum
Bilemiyorum ki işte akıl akıldan üstündür diye topic arkadaşlarıma danışmak istedim
Sağol canım düşüncelerini paylaştığın için

Back
X