- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #10.321
Ata, cumhuriyet altın cnm.Ata ile ziynet arasında fark var mı? Ben baştan beri tam ziynet biriktiriyorum.
Tam altın ise, dört çeyrek birarada tarihi yazıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ata, cumhuriyet altın cnm.Ata ile ziynet arasında fark var mı? Ben baştan beri tam ziynet biriktiriyorum.
Geçmiş olsun kuzuya. Evde oturunca para daha az harcanıyor evet cnm. Bereketli olsun kumbaranSelamlar. Evde miskin miskin oturuyoruz.
Harcama yapmamak için evdeyiz.
Oğlum hasta zaten. Bugün bir ekmek aldık oh derken eşim etimek tatlısı istedi etimek aldırdım çamaşır suyu bulaşık teli 7.5 tutmuş.5 tl de kumbaraya attım
Biliyorum da yani birikim için herhangi bir fark var mı demiştim?Ata, cumhuriyet altın cnm.
Tam altın ise, dört çeyrek birarada tarihi yazıyor.
Biliyorum da yani birikim için herhangi bir fark var mı demiştim?
Ben atada 1060 i gördüm bugün kuyumculardaBugün kuyumcuda ata 1.040 idi. Çeyrek 252 idi.
Altın aldı başını gidiyor.
Bekleyeyim de düşsün demek yanlış olabilir bence. Altın gramı 170 çıkacağı söyleniyor.
Çok yükseleceği söyleniyor cnm bekleyip göreceğiz.Ben atada 1060 i gördüm bugün kuyumculardaaynen bana da bugün 170 i görecek dedi gittiğim kuyumcular...
Öyle tatlim ben de çok okuyorum, bir süre en azından fiyat sabitlenene kadar -ve de altın düşer mi ümidimiz bitene kadar nakitte tutup - sonra kaç olursa almaya devam edeceğim ben de...Çok yükseleceği söyleniyor cnm bekleyip göreceğiz.
Bugün olmazsa 1 yıl sonra kâr olur illaki diye düşünüyorum.
Mynette çıkmış bu haber, arkadaşım göndermişti bana da altın takip ettiğimi biliyor![]()
Sağol canım.Geçmiş olsun kuzuya. Evde oturunca para daha az harcanıyor evet cnm. Bereketli olsun kumbaran
Allah sabır versin canımKızlar
Kızım maalesef melek oldu
Geçmiş sayfaları okuyordum geçmiş olsun yazacaktım ki bunu gördüm .Allahım sabrını arttırsın canım benim..Kızlar
Rabbim sabır versinKızlar