• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3000 tl lik gram altın nasıl veriyorlar kaç tane aldınız yani? Benimde öyle düşüncem varda.gram mi yoksa ata almak mı mantıklı sordunuz mu acaba? Satarken çok kayıp olmasın
2980 liraya 20 gram altin aldik. ama fiziki olarak elimizde degil.kuyumcuya yazdiriyoruz elimize kart veriyor.su tarihte su kadar gr altin aldi diye.ben kelepce almak istiyorum.bu sebeple biraz daha biriktirmem gerekiyor.biriktirmek icin bu yolu sectik. 40 gr oldugunda bi kelepce begenip alicam insaallah

Günaydın kızlar :)
Maalesef altın düşüşte gibi durmuyor. döviz de öyle.. eşim tablet istiyor ben tableti iyi bir marka istiyordum ama mayısa kadar olan (kızım kreşe başlayacak o zaman nasip olursa) hedeflerimize zor ulaşacağız eğer benim istediğim marka olursa. o yüzden ciddiye dönerse konu ucuzundan birşey alabiliriz sanırım.
hedefimiz ise; bizim aylık elimizde 1000 tl filan kalıyor çok zorlarsak kızım için düşündüğüm kreşler 1500 tl nin üstünde bu yüzden şimdiden birikim yapıyoruz ki o zaman birikimden tamamlayalım üstünü..

2018 ekim ayında da ücretsiz iznim bitiyor. Şimdiden stresi sardı.

Bakıcı konusunda hala çok Kararsızım. Annem, babannesiyle aylık dönüşümlerle 1 yıl bakalım sonra kreşe ver diyor. Ben ise kayınvalidem konusunda tedirginlik yaşıyorum. Çünkü aşırı panik bir insan. Elbette torununa iyi bakacaktır fakat; panik olduğu için oğlumu psikolojik olarak etkiler diye düşünüyorum. En ufak şeyde bile hiii ayyy oyyy amaaaannn gibi çok fazla tepkileri var ve oğlum korkuyor öyle olunca.

Bakıcı da 1500 tl ve kreş de aynı. Bakıcıya vereceğime kreşe veririm diye düşünüyordum. Kreşler de maalesef belirli sayıda bezli bebek alıyorlar. Yani ağırlık olarak tuvalet eğitimini tamamlamış olma şartı var.

İki arada bir derede kaldım :KK43:

Akışına bırakmam gerekiyor sanırım.

Selam ben bu konularda çok kafa patlatmış ve ihtisas yapmış biri olarak düşncemi söyliyim:

1. Aşırı panik bi insanın eline çocuk verme, benim kayınvalidem de öyle. Un ufak düşse hiiiiiiiiiiiiii diye bağırıyor en sinir olduğum şey sürekli sakin ol anne diyorum ama onun da elinde değil veya bulaşık makinesini açarken oynuyor mesela. Ayy elektrik çarpar fln diye kapatıyor ne alaka benim kardeşim de bulaşık sepetini bile çıkarır araba diye gezerdi. Bu şekilde çocuk sürekli kısıtlanıyor. Onun yüünden bebeğim katı gıdaya çok geç başladı boğluur diye korkuyodu boğulmaz diyorum dinlemiyor bakıcı tuttuktan sonra öğrendi bebeğim çiğnemeyi. Hiç kendi başına birey olduğunu kabul etmiyor sürekli panik ve çocuğu kısıtlıyor.

2. Bence en iyisi anneanne gözetiminde bir bakıcı tutmak. Ben şu anda öyle yapıyorum babaanne gözetiminde bakıcı. Ama bakıcıya hiçbirşekilde karışma diyorum gerçi başlarda çok sorun yaşadık. Şimdi fazla karışmıyor. Herkes için en iyi çözüm bu hem annen yorulmaz hem bebeğin yıpranmaz senin de gözün arkada kalmaz ay bakıcı kötü mü davrandı bebeğime fln diye.

Günaydın kızlar :)
Maalesef altın düşüşte gibi durmuyor. döviz de öyle.. eşim tablet istiyor ben tableti iyi bir marka istiyordum ama mayısa kadar olan (kızım kreşe başlayacak o zaman nasip olursa) hedeflerimize zor ulaşacağız eğer benim istediğim marka olursa. o yüzden ciddiye dönerse konu ucuzundan birşey alabiliriz sanırım.
hedefimiz ise; bizim aylık elimizde 1000 tl filan kalıyor çok zorlarsak kızım için düşündüğüm kreşler 1500 tl nin üstünde bu yüzden şimdiden birikim yapıyoruz ki o zaman birikimden tamamlayalım üstünü..
Canım bence de altın düşmüyor.
Bakıyorum habere altın düşüşte yazıyor ama ata 1.040 bu nasıl düşüş?
Beş on kuruş düşüşü çokmuş gibi haber yapıyorlar.
Hedefin çok güzel bu arada, Rabbim gönlüne göre versin ins

Canım bence de altın düşmüyor.
Bakıyorum habere altın düşüşte yazıyor ama ata 1.040 bu nasıl düşüş?
Beş on kuruş düşüşü çokmuş gibi haber yapıyorlar.
Hedefin çok güzel bu arada, Rabbim gönlüne göre versin ins
aynen öyle canım sürekli haber açılsın diye yapılan haberler onlar. bir süre daha yüksek kalıp eğer bir kriz daha gündeme gelmezse düşeceğini düşünüyorum. ama bir sert söylem bir kriz ortamı 170 lere çıkarabilir ön gördükleri gibi.
teşekkür ederim canım Allah hepimize hedeflerimize ulaşma saadetini yaşatsın inşallah :)

günaydın kızlar
uzun zamandır buraya uğrayamadım
karamelli_turta karamelli_turta canım ekim ayı çeyrek altınımı da aldım çok şükür
Ben altın kaç olursa olsun elimdeki para ile alma taraftarıyım
çok düştüğünü hiç görmedim
Günaydın mornergis mornergis ;)
Hayırlı bereketli olsun canım..
Bende altınnın fiyatına çok takılmadan almaya devam ediyorum, altın düşmüyor kızlar gerçekten.

Günaydın kızlar ben her ay 1000 .1500 gibi hesaba atıyorum ve toplu altın almayı dusunuyorum ve kaç ay olsa da bekleyecegim düşmesini çünkü güzel bi dusus yapıp ordan 170 değişeceğini dusunuyirum nedense tabi yok dusmez de 17o e giderse artık nasip der elimizdeki paralar la başka bi yatırım yaparız ikinci el bi araba vs gibi bisey.

Günaydın kızlar ben her ay 1000 .1500 gibi hesaba atıyorum ve toplu altın almayı dusunuyorum ve kaç ay olsa da bekleyecegim düşmesini çünkü güzel bi dusus yapıp ordan 170 değişeceğini dusunuyirum nedense tabi yok dusmez de 17o e giderse artık nasip der elimizdeki paralar la başka bi yatırım yaparız ikinci el bi araba vs gibi bisey.
Toplu altin almaktansa her ay belli bir miktar alsan, kademeli olarak yukselince satsan, dusunce tekrar alsan, boylelikle gram da artar ve gercek anlamda kar edersin.

Toplu altin almaktansa her ay belli bir miktar alsan, kademeli olarak yukselince satsan, dusunce tekrar alsan, boylelikle gram da artar ve gercek anlamda kar edersin.
Evet canım haklusin ama ben im altın i saklama sikntim var olmuyor toptan alınca memleket e abim e veriyorum kuyumcu da işletiyor istediğim zaman alıp satma durumum var tabi

Evet canım haklusin ama ben im altın i saklama sikntim var olmuyor toptan alınca memleket e abim e veriyorum kuyumcu da işletiyor istediğim zaman alıp satma durumum var tabi
Bankada altin hesabindan bahsettim canim. Oradaki satislarda makas farki, kuyumculardaki makas farkiyla kardilasturilamayacak kadar az.

Back
X