• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elmalıyı da önden yapıp koysam buzlupa. Malum evde vebek olunca hem çok da yaptığım. Birşey değil tutar tutmaz o gün çıkarıp çözdürürüm pudra şekeri dökerim
Böyle deneyen var mı. Kurabiye oluyormuş dondurucuda ya. Börekleride yapıp koyucam bir köftem kalır.
Msj tekrari

karamelli_turta karamelli_turta kasim ayi birikimim, altin hesabima 21 gr altin. Fiziki altinlara hediyelikler disinda ara verdim. Elimdekileri de bir kac ceyrek disinda altin hesabima aktardim. Ocak ayina kadar olan hedefi guncelliyelim canim. Bu ay da dahil oluyor, aralikla birlikte 40 -45 gr altin insallah.
Hayırlı olsun birikimlerin canım...

karamelli_turta karamelli_turta canım bende katılabilir miyim aranıza:) Birikimleriniz hayırlı bereketli olsun bende yeni başladım bir taraftan borç ödüyorum bir taraftan ıfak tefek birikim yapmaya çalışıyorum. Birikimimi banka hesabımdan gram altın alarak ve Euro biriktirerek yapıyorum. Şu anda 1 gram altın ile 10 Eurom var. Bozuk para üstlerimi biriktiriyorum birde kasım ayı itibariyle 200 Tl güne girdim 12 ay inşallah hayırlı bereketli birikimlerimiz olur:)

Merhaba hoşgeldin, tabiki katıldın bile....
Hayırlı olsun birikimlerin canım

Günaydın hanımlar.

Bu ara pek fazla takip edemiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Annem ve teyzem yaklaşık 20 gündür bendeler. Ve bir kaç gün sonra dönecekler.
Çok özlüyorum onları.
Bir süre sonra da kayınvalidem ve kayınpederim gelecek.

Bu yüzden aylık masraflarımız normalin bir tık üstünde gidiyor.

Gerçi annem gelirken 4 kilo kıyma ve 5 kilo kuşbaşı et getirdi sağolsun. Ben kendi memleketimizin etini daha çok sevdiğim için getiriyor bana her geldiğinde.

Dün itibariyle de kaloriferleri yakmaya başladım. O yüzden doğalgaz faturamız artık ortalama 200-250 civarı gelecek.

Eşim de bugün seminer için İzmir e gidiyor. 4 gün kalacak. 1000 tl de onun İzmir seyahati için kullanılacak.

Aracımızın 10 bin bakımı yapılacak 300 tl.

Ben artık burayı birikimleri değil giderleri anlatmak için kullanıyorum :D

Kiracımız da evde 3 ay oturduktan sonra kiranın yüksek olduğundan şikayetlenmeye başladı. Eşim de çıkmak istiyorlarsa, kontratı iptal edebileceğini söyledi. Çıkacağız dediler. Biz de kiralık ilan verdik ve ayni gün daha yüksek fiyat olmasına rağmen, tutmak isteyenler oldu.

Kiracımız ise hayır çıkmak istemiyorum ama kira yüksek, kirayı düşürün dedi. Şaka gibi. Tutarken akılları neredeydi çok merak ediyorum.

Sonuç olarak hala kiracımız var :)

Sanırım epey uzattım :)

İyi pazarlar hepinize

Kızlar elimde şuan 5.500 TL var.
daha gelicek param da var.
ve tekini kaybettiğim küpem ve kullanmadığım iki tane yüzüğüm var altın biri ablamın düğün hediyesi onu satmakta kararsızım altında yüksekken yüzüğü ve küpeyi satıcam ama ablaminkinde kararsız kaldım.
Hatıra diye.

Bunları birleştirip altın düşünce param değerlensin ve bozulmasın diye adana burması istiyorum.
Satarken değer kaybetmesin diye.
Ama kararsızım sizce ne yapmalıyım.
İnşallah anlatabilmisimdir.
Teşekkür ederim.

Günaydın hanımlar.

Bu ara pek fazla takip edemiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Annem ve teyzem yaklaşık 20 gündür bendeler. Ve bir kaç gün sonra dönecekler.
Çok özlüyorum onları.
Bir süre sonra da kayınvalidem ve kayınpederim gelecek.

Bu yüzden aylık masraflarımız normalin bir tık üstünde gidiyor.

Gerçi annem gelirken 4 kilo kıyma ve 5 kilo kuşbaşı et getirdi sağolsun. Ben kendi memleketimizin etini daha çok sevdiğim için getiriyor bana her geldiğinde.

Dün itibariyle de kaloriferleri yakmaya başladım. O yüzden doğalgaz faturamız artık ortalama 200-250 civarı gelecek.

Eşim de bugün seminer için İzmir e gidiyor. 4 gün kalacak. 1000 tl de onun İzmir seyahati için kullanılacak.

Aracımızın 10 bin bakımı yapılacak 300 tl.

Ben artık burayı birikimleri değil giderleri anlatmak için kullanıyorum :KK70:

Kiracımız da evde 3 ay oturduktan sonra kiranın yüksek olduğundan şikayetlenmeye başladı. Eşim de çıkmak istiyorlarsa, kontratı iptal edebileceğini söyledi. Çıkacağız dediler. Biz de kiralık ilan verdik ve ayni gün daha yüksek fiyat olmasına rağmen, tutmak isteyenler oldu.

Kiracımız ise hayır çıkmak istemiyorum ama kira yüksek, kirayı düşürün dedi. Şaka gibi. Tutarken akılları neredeydi çok merak ediyorum.

Sonuç olarak hala kiracımız var :)

Sanırım epey uzattım :)

İyi pazarlar hepinize

Kiracı blöf yapıyo :KK53:

Ben de burası altın biriktirme topiği olmasına rağmen nakit birikimimi yazıyorum vallauzun zamandır bi altın almak nasip olmadı :KK51:

Mutlu Pazarlar kızlar...
Bugün fazla mesai yok, oğlumun derslerini kontrol ettik ders çalıştık son olarak da ona kitap sipariş ettik..
Kombi bakımı için geç kaldık mı acaba, anca aradım randevu aldım salı gelecekler. Kullanıyoruz da ayrıca.

Kiracı blöf yapıyo :KK53:

Ben de burası altın biriktirme topiği olmasına rağmen nakit birikimimi yazıyorum vallauzun zamandır bi altın almak nasip olmadı :KK51:

Evet biz de ona blöf yaptık :)

Kendileri bilir ne yapalım.

Birikim birikimdir, her türlüsü makbuldür :) ben de bu ara lira şeklinde ilerlemeye çalışıyorum. Daha sonra toplu altın yaparım belki.

Evet biz de ona blöf yaptık :)

Kendileri bilir ne yapalım.

Birikim birikimdir, her türlüsü makbuldür :) ben de bu ara lira şeklinde ilerlemeye çalışıyorum. Daha sonra toplu altın yaparım belki.
Bendr elıme gectıkce ne gectıyse gram mınımum alıyorum. Ceyrek alıcam dıyr beklersrm alınmıyor gııdypr para. Sonra obları bırlestıırp bılezık alırım dedım

Günaydın altın kalpli bayanlar :KK200:
Birikimleriniz nasıl gidiyor..:KK51:
Ekim ayı defterini kapatıp Kasım'la tertemiz bir sayfa açtık kendimize :KK68:
elime geçeni harcamadan zulaya atmaya devam ediyorum :cool:
300 ₺ oldu çok şükür ..:KK33:

Hepimizin birikimi bereketli olsun
Borçlarınıza ödeme kolaylığı versin .
Hedeflerinize ulaşmanıza yardım etsin .

Birikim candır :KK200:
Gerisi geçici heyecandır :KK76:

Aklıma birşey takılıyor ama şu an da
Ve birikim konusunda biraz huzursuzum .
Altın daha çok yükselecek diyorlar .
Elimizde nakit tutmakta hatamı ediyoruz diyorum kendi kendime ama şu anlık alma imkanım da Yok açıkçası .

Kafam biraz karışsa da yüksekde olsa düşükte olsa almaya devam etmeyi düşünüyorum -20 lira fazla veya eksik
Bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bugün nette ata altın 1065 :oha:
Gram altın 158
günaydın canım, birikimlerin bereketli olsun..maşallah, Allah artırsın inşallah...
elindeki altın birikimini tl olarak hesaplarken satış mı alış fiyatından mı hesap yapıyorsun? 14 bin tllik altın biriktirdim demişsin ya, merak ettim hangisinden hesaplayacağımızı?

günaydın canım, birikimlerin bereketli olsun..maşallah, Allah artırsın inşallah...
elindeki altın birikimini tl olarak hesaplarken satış mı alış fiyatından mı hesap yapıyorsun? 14 bin tllik altın biriktirdim demişsin ya, merak ettim hangisinden hesaplayacağımızı?
Günaydın Canım
Altını bugünkü degerden hesaplıyorum.
960 tan da aldım, 232 den çeyrek de var bu birikimin içinde.

Günaydın Canım
Altını aldığım günden hesaplıyorum.
960 tan da aldım, 232 den çeyrek de var bu birikimin içinde.
Bugünkü degerden hesaplarsam biraz daha yüksek olmuş oluyor
aa anladım canım, e bugünkü değerinden hesapla ama, çünkü değer kazandı zaten birikimin... o hale satıştan hesaplıyorsun sanırım ( yani aldığın fiyat kuyumcunun satış fiyatı ya, satıştan hesap mı yapıyorsun?)

Back
X