• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kızlar test yaptım ikinci çizgi pembegibi bi gölge var ne ola ki.. doktor randevu su perşembe ye en erken merak tan öl dum böyle negatif tır dimi
balbebekk balbebekk hamilesin... Ama dr a git tabi kan tahlili için.hayırlısı olsun canım
İki çocuğumda da ikinci çizgi pembe çıkmıştı ilk yaptığımda. Ama reglime 5 gün falan varken yapmıştım.

Güle güle kullan cnm kelepçeni, kasım birikimine ekliyorum.

Ayy araba gezerken iyi de masraflı...

balbebekk balbebekk endişeni anlıyorum.
Küçük oğluma anne sütü verirken 9 ay reglım gelmedi her ay iki test yapıyordum
Test yap, için rahatlar.

Oo süper çok sevindim gelsin birikimler.
Hedef aylık 10 gr altın mı canım?
canim gecen ay aldgimiz kuyumcudaki 20 gr altinimizla aldim. yeni birikim degil. uzerine 100 tl koyduk

Ya kızlar test yaptım ikinci çizgi pembegibi bi gölge var ne ola ki.. doktor randevu su perşembe ye en erken merak tan öl dum böyle negatif tır dimi
Ay 2. Cizgi varsa muhtemelen hamilesin kizimda da silik cizgi cikmisti
Resim varsa ativer
Hayirlisi olsun

Canım dur telaş yapma prediktor değilse diģerlerinin hata payı fazla oluyo kaç gün geçmişti adetinin üzerinden birde arkadaşların dedigi gibi foto at istersen

Ya kızlar testi yengem de yaptım çöpe gitti şimdi eve geldim o da hamilesin galiba dedi inanmıyorum çoğunuz hamilesiniz diyor ve biz korunuyordukk olması çok çok zor bir ihtimal di ben buna hiç mi hiç hazır değilim iki sezeryan oldum ve son sezeryan im bir yıl oldu vücutta kaldıramaz ama tabi Allah nasıl dilerse o olacak yarın bi daha test yaparım sonra giderim doktora umarım o gölge bana öyle gelmiştir inşallah yani.

Ya kızlar testi yengem de yaptım çöpe gitti şimdi eve geldim o da hamilesin galiba dedi inanmıyorum çoğunuz hamilesiniz diyor ve biz korunuyordukk olması çok çok zor bir ihtimal di ben buna hiç mi hiç hazır değilim iki sezeryan oldum ve son sezeryan im bir yıl oldu vücutta kaldıramaz ama tabi Allah nasıl dilerse o olacak yarın bi daha test yaparım sonra giderim doktora umarım o gölge bana öyle gelmiştir inşallah yani.
en kesin öğrenmek için bence kanda baktırın.. en güzeli o.. idrarla yapılan testlerde yanılma payı yüksek oluyor..

Hayırlısı olur inşallah @balbebekk o kitlerde çıkan sonuçlar da genelde doğru çıkıyor.

Hakkında hayırlısı cnm en guzel sonuc sabah ilk idrarından cıkıyormuş...ama 2.cizgiyi silikte olsa gorduysen yuksek ihtimal var yerinde olsam sabahtan saglik ocagina gider baktiririm

Back
X