• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıca çok şükür hamilelik yok dün gece adet oldum...bebek biraz da birikim den kalirim diye korkuttu gözünü ne yalan diyeyim hastahane ydi cart ti curttu dogumdu çok para gidiyor bide evde iki tane olunca çok korktum .çok şükür korktuğum olmadi
Gözünaydın canım..Bende o testlere güvenmediğim için kanda baktır demiştim..
Hadi hayırlısı olsun.. Bu ay çok arkadaşımında benimde gecikti..mevsimsel sanırım..

canım balbebekle benimki karışmış..balbebeğin 2700 tl benim 3500 tl olacak :) keşke 3700 olaydı :KK66:
Kanki naapmışım ben :)) düzelttim hemen ;)
Gözünaydın canım..Bende o testlere güvenmediğim için kanda baktır demiştim..
Hadi hayırlısı olsun.. Bu ay çok arkadaşımında benimde gecikti..mevsimsel sanırım..
Evet Canım olabilir..
Bu arada beni de listeye alırmısınız:.:)
bende şuan tl olarak birikim yapıyorum..,
Bu ay ki birikim kısmetse 1000 tl:)
dövizlerin ve altının düşmesini bekliyorum..
Düşünce hepsinden de alıp sepet yapmayı düşünüyorum inş..
Hemen aldım seni de listeye ;) bereketli olsun cnm

oo maaşallah sen büyütmüşsün darısı başıma:)
aslında yüksek maaş değil de, işte çarçur etmemek sanırım önemli olan. ben bu ay harcamalarımı not etmeye başladım excel'de, bakalım nerelere neler gidiyor göreyim. bende nereye harcadığımı bilememe durumu var. o yüzden denemelik başladım bir tablo tutmaya.
sağol teşekkür ederim, inşallah başarılı da olurum da oğlum faydalanır ilerde...
valla 1,5 ay kaldı ama ekle istersen:) yılbaşına kadar 2 tam altın diyeyim şimdilik:)

külçe altın gg'dan alınıyor mu öyle? Allah allah, şaşırdım, hiç bilmediğim bişeydi. en karlısı külçe mi peki alabilirsek eğer? biraz daha araştırayım bari ben de:KK15:

evet okumuştum öyle tabi güvenilir birinden almak lazım yorumları iyi olan. ama %5 indirim çok az. %10 indirim varken alıyorlardı diye hatırlıyorum o zaman karlı oluyor. en karlısı ne bilmiyorum açıkçası ama saklamak için külçe iyi olur. 5 tane ata yerine atıyorum o yarım kiloluk 1 külçe alırsın. miktarını attım tamamen fiyatları bilmiyorum

evet okumuştum öyle tabi güvenilir birinden almak lazım yorumları iyi olan. ama %5 indirim çok az. %10 indirim varken alıyorlardı diye hatırlıyorum o zaman karlı oluyor. en karlısı ne bilmiyorum açıkçası ama saklamak için külçe iyi olur. 5 tane ata yerine atıyorum o yarım kiloluk 1 külçe alırsın. miktarını attım tamamen fiyatları bilmiyorum
anladım, ama iyice araştırmak lazım, bu konu azıcık kafamı karıştırdı benim:) ben biraz bakınayım, bilgisi olanlar da yazarsa belki daha net bir düşünce çıkar ortaya:)

neyseki 30 çekiyor :KK66: 1 gün kardayız bu ay, buna da şükür :))))
ya haklısın valla o 1 gün nasıl iyi geliyor :D ben zaten 15 inde maaş yatınca hemen diğer 15 ine kaç hafta var h.sonuna mı h.içine mi denk geliyor diye bakıyorum :D h.sonları pek harcama yapmadığımız için ;)

ya haklısın valla o 1 gün nasıl iyi geliyor :KK70: ben zaten 15 inde maaş yatınca hemen diğer 15 ine kaç hafta var h.sonuna mı h.içine mi denk geliyor diye bakıyorum :KK70: h.sonları pek harcama yapmadığımız için :KK66:
ben de vallaha ;) amannn ne olacak bu halimiz...

Herkese selam Kızlar nasılsını :) b n buraları çok özl dim ama hala evime gidemedim :( eşimin görev uzadı eve dönünce bol bol yazıcağım inşallah birikimleriniz bol bereketli olsun Bende anneme 400 tl fırın aldım bi tane çeyrek yaptım gecen ay ama bu çeyregi eltimin bebeğine takıcam .. bide eşim bana Doğum hediyesi gelin madalyası almış hepsi bu benden bu kadar geçen ayın hasılatı :nazar::KK45:

tabi sepet dediğim şey 1000 lira ile olmaz..
Benim yazdan beri yaptığım bir birikim var.. bu ayla beraber 6500 nakitim var zulamda.
ama dolar, euro ve altının biraz düzeltme yaparak düşmesini bekliyorum..
alım fırsatı geldiği zaman yapacağım inş kısmetse sepetimi..

Back
X