• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakla altını, gelir zamanı :KK66:
saklayacağım kuzum bankada altın hesabına atacaktım evde çalınma ihtimaline karşı :)) yakalanmış gibi hissettim valla kendimi sana :D

O zaman kuyumcuda çerceveli olanları sorayım. Hem içindeki altınları bozdurduktan sonra tekrar çerveye yeni altın koyabilirim. İlerde kullanıcam o altınları çğnkü
aynen bak öyle mantıklı onda işçilik filan demedi kuyumcu çünkü.

lsazq63100-2-50-gr-2-75-has.webp
lsazq63100-2-50-gr-2-75-has.webp
günlük kullanmak için şu modeller de güzel

Eklentiler

• lsazq63101-2-54-gr-3-75-has.webp
    lsazq63101-2-54-gr-3-75-has.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
bak bu çok güzel.düğünde takılmaz ama nişanda filan erkek tarafına aldırabilirsin nişan yapmadıysanız henüz :))
Nişanı yaptık canım:KK51: bunları günlük kullanmaya kendim de yaptırırım siye düşündüm. Düğünden bağımsız olarak yani:KK53:

Nişanı yaptık canım:KK51: bunları günlük kullanmaya kendim de yaptırırım siye düşündüm. Düğünden bağımsız olarak yani:KK53:
ben nişanda şans kolyesi diye geçen kolyeden yaptırmıştım erkek tarafına bir de günlük kullanım küpe 4 yıldır onları kullanıyorum :D bu bilekliği ben de çok beğendim yaptırabilirim ben de belki :))

ben nişanda şans kolyesi diye geçen kolyeden yaptırmıştım erkek tarafına bir de günlük kullanım küpe 4 yıldır onları kullanıyorum :KK70: bu bilekliği ben de çok beğendim yaptırabilirim ben de belki :))

Benim nişanda seçtiğim kolye de çerçeveli bi kolyeydi. İçine ata altın takmıştık :rapci:

ayyy çok güzelmiş, ben de istiyorum
fiyatı ne civardadır acaba

Valla hiç bilmiyorum ki. Nette gördüm fotoğrafları. Hiç kuyumculara sormadım :KK51:

Hadi hanımlar hedefimiz bu bileklikler olsun :KK48: bilezik kadar pahalı değildir. Evdeki altınlardan birini bile yaptırabiliriz böyle:rolleyes:

ben altın takmayı seviyorum ama işyerinde kimse takmıyor. taktıkları tek sey alyans. acaba yok mu altınları yoksa altın takmayı mı sevmiyorlar. ben takınca sanki çağ dışı birsey yapmışim gibi baktıklarını hissedıyorum
ben altının her türlüsünü çok severim :) işyerinde giyim tarzım ve konumum gereği altın takamam, hoş zaten takacak altınınm da yok. sadece tek taşım var ve boynumda ince bir altın kolye ailemin doğum günü hediyesi o da.
ama aile ortamına, akrabaların ortamlarına falan girdiğimde takıp takıştırasım geliyor ama gel gör ki yok :(
sanırım kadınları öyle şıkır şıkır görünce özeniyorum.
ileride maddi durumum düzelince günlük takacağım bileklik, kelepçe gibi birşeyim olsun isterim ama :)

Is yeri kumbarama her gün 5 tl arma kararı aldım ıns unutmam. Gr ya da çeyrek parası biriktirince hemen gidip alacağım.

Ben vadesiz hesabımda kalan üç beş paraya da gram altın alıyorum. Yoksa o bile harcanıyo. Mesala bugün 0.21 gram altın aldım mobil bankacılıktan. 30 lira mıydı neydi

Kızlar bugün bir ata aldım, kasım ayı maaşımla. Bereketli olsun ıns.
Ben yükseldiğine, düştüğüne bakmıyorum. Alıyorum. Düşüncem uzunca süre bozdurmamak.

Ufak ufak bozukluklarım ıle dovız alıyordum, uzunca suredır alamıyorum, bır ayı gecmıstır. Bugun 2-3 dolar alacağım. Yoksa harcanacak onlarda.

Kredi kartı borcum bıtsın artık: :((

Ben yükseldiğine, düştüğüne bakmıyorum. Alıyorum. Düşüncem uzunca süre bozdurmamak.

Ufak ufak bozukluklarım ıle dovız alıyordum, uzunca suredır alamıyorum, bır ayı gecmıstır. Bugun 2-3 dolar alacağım. Yoksa harcanacak onlarda.

Kredi kartı borcum bıtsın artık: :KK43:(
Hayırlı olsun birikim in cnm ne kadar a altın altın i?

Kredi kartı borcum bıtsın artık: :KK43:(
Bereketli olsun canım sende bendensin ;)
En son 1.100 dü ata, düşmüş biraz iyi bari.
Kk borcun ne kadar kaldı ki?

Back
X