• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende gayet düzgün cevap verdim zaten.

Altın almayı istiyorum ama bir türlü gidemiyorum desen yine anlarım.

Şöyle yapabilirsin böyle yapabilirsin diyorum ciddi ciddi, sen kahkaha attın.

Uslubumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Emojilerden rahatsız olmadım, yol göstermeye çalışırken ti'ye alınmıyormuş gibi hissettim.
Hayir sen bana dedin ya butun parayi at cebe hersey indirimde git harca isin zor tatlim falan ben kendimi kotu hissettim ne dedimde boyle cevaplar veriyor diye.kahkaha atmam rahatsiz etmis iste ama benim hic aklima gelmedi valla rahatsiz edebilecegi :) bak yine duramiyorum valla guluyorum. tiye almama gibi bi durum soz konusu degil yani oyle hissetme. Kirmak istemiyorm ben kimseyi yanlis anlasilmisim hakketten kusura bakma :)

Hiç tartışma havası hissedilmedi çok güzel espriler döndü konuşmalarınızda. karamelli_turta karamelli_turta size yol gösterdi sizde hep öyle mi olsa böyle mi olsa diye kararsız kaldınız sanırım sekerim00 sekerim00 . yani kimse ne yapacağını, ne diyeceğini bilemedi size. Yoksa muhabbetinizi tebessümle okudum. Yanlış anlaşılmasın ama orta oyunu gibiydi :)

Hayir sen bana dedin ya butun parayi at cebe hersey indirimde git harca isin zor tatlim falan ben kendimi kotu hissettim ne dedimde boyle cevaplar veriyor diye.kahkaha atmam rahatsiz etmis iste ama benim hic aklima gelmedi valla rahatsiz edebilecegi :) bak yine duramiyorum valla guluyorum. tiye almama gibi bi durum soz konusu degil yani oyle hissetme. Kirmak istemiyorm ben kimseyi yanlis anlasilmisim hakketten kusura bakma :)
Yok rahatsız olmadım da dikkate almıyorsun gibi geldi :))

Hiç tartışma havası hissedilmedi çok güzel espriler döndü konuşmalarınızda. karamelli_turta karamelli_turta size yol gösterdi sizde hep öyle mi olsa böyle mi olsa diye kararsız kaldınız sanırım sekerim00 sekerim00 . yani kimse ne yapacağını, ne diyeceğini bilemedi size. Yoksa muhabbetinizi tebessümle okudum. Yanlış anlaşılmasın ama orta oyunu gibiydi :)
Sağol canım aslında aynen dediğin gibi oldu
sekerim00 sekerim00 pek kararsız kaldı :)))

Yok rahatsız olmadım da dikkate almıyorsun gibi geldi :))

Sağol canım aslında aynen dediğin gibi oldu
sekerim00 sekerim00 pek kararsız kaldı :)))

Aynen gercekten kararsiz kaldim :) bende oyle komik olsun samimiyet olsun falan diye guluyodum zaten art niyetim yoktu :)

Zor cnm kirada olmak hemen onu ödüyorum maaş gelince.
Bu hafta kesin gider tablosu oluşturcam kenara atacağım altın i da oraya eklicem
Aynen direkt elden çıkan para. Şimdiye kadar borçlardan birikim yapamadım. Bu sene biraz kemerleri sıkıp ev için peşinat biriktirmeye çalışıcam. İnşallah seneye alabiliriz. Giderim var diye bir uygulama var telefona onu indirdim. Dediğin gibi aldığım altınıda gider olarak ekledim. Bir program kullanıyor musun bilmiyorum ama fena değil kullandığım. Kağıt, kalemle uğraşmak pek işime gelmiyor galiba :)

selamlar herkesee:)

altın düştü mü kızlar? dün aradığımda ata'ya 1095 demişti kuyumcu, hatta 2 tane alırsam indirim yapar mısınız dedim 1090'dan veririz dediler. nakit yoktu yanımda haliyle, bankada 1 gün için en fazla 1000 tl veriyor. dün 1000 tl çektim kalanını da bugün çekip gidip alayım diyordum. gene bi arayayim dedim ne kadar diye 1090 olmuş:) bunu da indirtirim ben biraz, şaka gibi dün alsam 10 tl zarardaydım:) yani çok büyük bir kazanç değil ama damlaya damlaya göl olur hesabı, sevindim paylaşayım dedim:KK73:

altın düştü mü kızlar? dün aradığımda ata'ya 1095 demişti kuyumcu, hatta 2 tane alırsam indirim yapar mısınız dedim 1090'dan veririz dediler. nakit yoktu yanımda haliyle, bankada 1 gün için en fazla 1000 tl veriyor. dün 1000 tl çektim kalanını da bugün çekip gidip alayım diyordum. gene bi arayayim dedim ne kadar diye 1090 olmuş:) bunu da indirtirim ben biraz, şaka gibi dün alsam 10 tl zarardaydım:) yani çok büyük bir kazanç değil ama damlaya damlaya göl olur hesabı, sevindim paylaşayım dedim:KK73:
Cnm bi yanlışın olmasın cuma piyasa kapanır cumartesi 1 e kadar kuyumcular açık cuma kurun dan veriyorlar fiziki olarak ama pazar günü yüksek satıyorum açık kuyumcular çünkü piyasa kapalıdır hafta sonu

Aynen direkt elden çıkan para. Şimdiye kadar borçlardan birikim yapamadım. Bu sene biraz kemerleri sıkıp ev için peşinat biriktirmeye çalışıcam. İnşallah seneye alabiliriz. Giderim var diye bir uygulama var telefona onu indirdim. Dediğin gibi aldığım altınıda gider olarak ekledim. Bir program kullanıyor musun bilmiyorum ama fena değil kullandığım. Kağıt, kalemle uğraşmak pek işime gelmiyor galiba :)
excel e yazıyorum cnm programın adı ne bakayim

harikasın bence

sonunda iş bankasından vadesiz altın hesabını açtırdım. şu an 5 gramcık altınım var :) az da olsa damlaya damlaya inşallah :)
Bereketli olsun. Kafama bi soru takildi belki siz sormussunuzdur. Benimde ış bankasinda vadesiz altin ve dolar hesabim var.
Herhangi bir işletim ücreti aliyorlar mi:işsiz:

Dolar hesabına alıyorlar. Altın için emin değilim bize almıyoruz dediler ama maaş müşterisiyiz normalde alınıyor mu bilemiyorum

harikasın bence
cok tesekkur ederim:) ama sasirttilar benii telefonda indirimli fiyat vermisler, dunku fiyattan aldim maalesef :işsiz: neyse olsun, 1100 kusurlerdeyken almamisim iyi ki, gene de kardayim:spor:
bu arada karamelli_turta karamelli_turta canim hedefe ulastim cok sukur simdi ekstra birikime geciyorum:KK73: benim tam degil ataydi bu arada ilk sayfadan baktim dao_O

Back
X