• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bereketli olsun. Kafama bi soru takildi belki siz sormussunuzdur. Benimde ış bankasinda vadesiz altin ve dolar hesabim var.
Herhangi bir işletim ücreti aliyorlar mi:işsiz:

Ben de burada aynı soruyu sormuştum. Bütün bankalarınkine baktım iş bankası ile de görüştüm almıyorlar. Hatta normal hesaptan da almıyoruz yasal değil dedi hesabımı açan görevli. İş bankası bana güven veriyor her yerde atmsi şubesi var.

sonunda iş bankasından vadesiz altın hesabını açtırdım. şu an 5 gramcık altınım var :) az da olsa damlaya damlaya inşallah :)
Hayırlı olsun canım :))
Bak şimdi aldıkça alasın gelecek
cok tesekkur ederim:) ama sasirttilar benii telefonda indirimli fiyat vermisler, dunku fiyattan aldim maalesef :işsiz: neyse olsun, 1100 kusurlerdeyken almamisim iyi ki, gene de kardayim:spor:
bu arada karamelli_turta karamelli_turta canim hedefe ulastim cok sukur simdi ekstra birikime geciyorum:KK73: benim tam degil ataydi bu arada ilk sayfadan baktim dao_O
Çok sevindim Canım hedefe ulaşmana
Darısı bizim de başımızA :KK51:
Salı maaş günü bende o gün hedefimi tamamlayacağım inşallah...
Tam mı yazmışım sana hemen düzeltiyorum :KK17:

Ben de burada aynı soruyu sormuştum. Bütün bankalarınkine baktım iş bankası ile de görüştüm almıyorlar. Hatta normal hesaptan da almıyoruz yasal değil dedi hesabımı açan görevli. İş bankası bana güven veriyor her yerde atmsi şubesi var.
Halkbank maaş hesabımdan dolayı altın hesabını açtım. Aradım sordum hesap ücreti var mı diye. Hesap olsun olmasın ücret alınmıyor demişti. Muhtemelen her bankada aynıdır ama dövizi bilmiyorum

Ooo gece kuşları naber :cool:
Ben de dolar hesabı açmak istiyorum altın hesabımın yanında. iş bankası işletim ücreti alıyo mu ki yaa alnasın :p pazartesi brn de sorayım. Baktım almıyolar açarım bi dolar hesabı. Yeni yılın hedefini tekrar belirlerim:spor:

Ooo gece kuşları naber :cool:
Ben de dolar hesabı açmak istiyorum altın hesabımın yanında. iş bankası işletim ücreti alıyo mu ki yaa alnasın :p pazartesi brn de sorayım. Baktım almıyolar açarım bi dolar hesabı. Yeni yılın hedefini tekrar belirlerim:spor:
İyidir altınların matmazeliii noraliyası
Sen nasılsın uyku kaçtı Hepimizde :KK48:

Back
X