• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriktirdiğim 21 gram altını 162'ye düşmeye başlayınca satmıştım. Yaklaşık 3402 lira. Şimdi 155''ten geri aldım. 3260 a yakın tuttu. 142 lira kâr ettim. 21.94 e çıktı miktarı. Kısa günün kârı. :halay: Neredeyse 1 gram. Daha da düşebilir belki ama yeter bu kadar.

Biriktirdiğim 21 gram altını 162'ye düşmeye başlayınca satmıştım. Yaklaşık 3402 lira. Şimdi 155''ten geri aldım. 3260 a yakın tuttu. 142 lira kâr ettim. 21.94 e çıktı miktarı. Kısa günün kârı. :halay: Neredeyse 1 gram. Daha da düşebilir belki ama yeter bu kadar.
işte budur harikasın cnm

Kizlar dun garantiden altin almistim ya ben alirken alista satista 158 tlydi simdi baktim alisi 153 satisi 160 olmus tirstim valla su an 5 tl zarardayim hemen bozdurmam zaten bu fiyattayken ama zarar etmem demi o_O
Canım dur panik yapma bankalar açılmadı daha saat 9 dan sonra tekrar bak istersen :KK52:

Bilmiyorum araba kullanıyor musunuz ama ben kullanamiyorum market poşetleri taşımaktan biktim hele ki soğukta. sabah kalk akşam iş dönüşü market yemek temizlik cocuk derken pestilim cikiyor
Bence siz yaninda gidin. Alin herseyi kafa
Kizlar dun garantiden altin almistim ya ben alirken alista satista 158 tlydi simdi baktim alisi 153 satisi 160 olmus tirstim valla su an 5 tl zarardayim hemen bozdurmam zaten bu fiyattayken ama zarar etmem demi o_O
Daha bankalar açilmadigi için makas araligi fazla. Haftaiçi sabah dokuz aksa 6 calistiklari icin normal fiyat araligi o zamanlar

Cnm kurlar saat 9 da açılıyor bankalarda akşam 6 da kapanıyor bundan önce alınmaz satilmax cok fark oluyo çünkü .biraz dan tam 9 da tekrar bak göreceksin gram n kaç oldugunu

Günaydın kızlar:KK52: maşallah ne güzel altın altın alan arkadaşlar muş hepinizinki bereketli olsun artsın sadece hayalleriniz için kullanmak zorunda kalın inşallah :KK68::KK68: ben mecburen ayın 15 ini bekliyorum bu maaş helmek bilmedi sanki param kalmadı ondan mı acaba bana öyle geliyo o_O

bu ay bende battım :)

daha da dusermiki ya gecen persembe 163ten almistim kuyumcudan bi on gram annemin son parasiyla alcaktm ama daha dusermj diye merak ediyorum fikirleriniz nedir arkadaslar savas vs durumlari var diyolaro_O

daha da dusermiki ya gecen persembe 163ten almistim kuyumcudan bi on gram annemin son parasiyla alcaktm ama daha dusermj diye merak ediyorum fikirleriniz nedir arkadaslar savas vs durumlari var diyolaro_O
Cnm altın fiyatları ile ilgili net bisey kimse söyleyemez bunu kuyumcular bile bilemez .herkes bilse herkes zengin olur du.ama nacizane fikir lerimizi belirtebiliriz yine sobln karar senindir ben dusecegine inanıyorum .ama olur da dusmez yukarılara ucarsa da kacirmayalim diye axar azar almaya başladım param bitince kenara geçip o altınları unutacagim 170 ustu sayacağım inşallah

Back
X