• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha da dusermiki ya gecen persembe 163ten almistim kuyumcudan bi on gram annemin son parasiyla alcaktm ama daha dusermj diye merak ediyorum fikirleriniz nedir arkadaslar savas vs durumlari var diyolaro_O
Canım hiç bilemiyorum kur daha düşer mi çıkar mı ama ben şu an elimde para olsa bunu düsünmez alım yapardım açıkcası :KK52:çünkü düşme ya da çıkma ihtimali her daim var bu riski göze alarak birikim yapıyoruz helede uzun vade için biriktiriyorsan çok düsünme al derim çünkü yarın noluca belli değil bi bakarsın birden çıkmaya başlar tabi tam terside her zaman ihtimaller dahilinde Hoppa

Cnm altın fiyatları ile ilgili net bisey kimse söyleyemez bunu kuyumcular bile bilemez .herkes bilse herkes zengin olur du.ama nacizane fikir lerimizi belirtebiliriz yine sobln karar senindir ben dusecegine inanıyorum .ama olur da dusmez yukarılara ucarsa da kacirmayalim diye axar azar almaya başladım param bitince kenara geçip o altınları unutacagim 170 ustu sayacağım inşallah

Canım hiç bilemiyorum kur daha düşer mi çıkar mı ama ben şu an elimde para olsa bunu düsünmez alım yapardım açıkcası :KK52:çünkü düşme ya da çıkma ihtimali her daim var bu riski göze alarak birikim yapıyoruz helede uzun vade için biriktiriyorsan çok düsünme al derim çünkü yarın noluca belli değil bi bakarsın birden çıkmaya başlar tabi tam terside her zaman ihtimaller dahilinde Hoppa
tesekkur ederim kizlar yarini da bi beklim bakm noluyo :KK68:

Bence siz yaninda gidin. Alin herseyi kafa

Daha bankalar açilmadigi için makas araligi fazla. Haftaiçi sabah dokuz aksa 6 calistiklari icin normal fiyat araligi o zamanlar

Cnm kurlar saat 9 da açılıyor bankalarda akşam 6 da kapanıyor bundan önce alınmaz satilmax cok fark oluyo çünkü .biraz dan tam 9 da tekrar bak göreceksin gram n kaç oldugunu

tamam kızlar baktım şimdi yakınlaşmış fiyatlar birbirine :KK48:

Günaydın kızlar:KK52: maşallah ne güzel altın altın alan arkadaşlar muş hepinizinki bereketli olsun artsın sadece hayalleriniz için kullanmak zorunda kalın inşallah :KK68::KK68: ben mecburen ayın 15 ini bekliyorum bu maaş helmek bilmedi sanki param kalmadı ondan mı acaba bana öyle geliyo o_O
Canım para kalmayınca ihtiyaç olunca maaş günü gelmek bilmiyor sanki

Günaydın kızlar:KK52: maşallah ne güzel altın altın alan arkadaşlar muş hepinizinki bereketli olsun artsın sadece hayalleriniz için kullanmak zorunda kalın inşallah :KK68::KK68: ben mecburen ayın 15 ini bekliyorum bu maaş helmek bilmedi sanki param kalmadı ondan mı acaba bana öyle geliyo o_O

Sorma bende aynı durumda sayılırım :(

alışveriş yaparken çocuğun yediği helal giydiği haram sözünü unutmadan yap canım :))
öyle yapmaya calsııyorum canım , giyim degılde kullanılcak syelerı saglam alıp kıyafete az para vermek hedefım,

öyle yapmaya calsııyorum canım , giyim degılde kullanılcak syelerı saglam alıp kıyafete az para vermek hedefım,
valla bazı kullanılacak şeylere de çok para verme bence. dur hemen sana pişmanlığımı yazayım.
-pahalı bir park yatak aldım ne sallama özelliğini kullandım ne odadan odaya taşıdım.(onun için o kadar para vermiştim oysa)
-pahalı bir bebek arabası aldım demirli filan sağlam toplam 5 kere binip oturmadı içinde hep yanında koşuyor.
-emzik avent vs aldım emzik kullanmadı bile istemedi.(önce ucuz bir tane alıp denemeni tavsiye ederim.)
aklıma geldikçe yazarım yine :))

valla bazı kullanılacak şeylere de çok para verme bence. dur hemen sana pişmanlığımı yazayım.
-pahalı bir park yatak aldım ne sallama özelliğini kullandım ne odadan odaya taşıdım.(onun için o kadar para vermiştim oysa)
-pahalı bir bebek arabası aldım demirli filan sağlam toplam 5 kere binip oturmadı içinde hep yanında koşuyor.
-emzik avent vs aldım emzik kullanmadı bile istemedi.(önce ucuz bir tane alıp denemeni tavsiye ederim.)
aklıma geldikçe yazarım yine :))
Ne kadar da ayniyiz. O emzikler biberonlar arabalar yataklar dişlikler suluklar........
Çok harcadim bunlara cokkk

Ne kadar da ayniyiz. O emzikler biberonlar arabalar yataklar dişlikler suluklar........
neyi seveceği belli olmuyor bebeklerin :))
bizimki şimdi şimdi ne seviyorsa gösteriyor öyle alıyoruz artık şükür :)) gidip köpek-kedi-kuzu kucaklayıp geziyor mağazada :olamaz::KK48:
ikinci olursa onda aynı hataları yapmayız inşallah :KK51:

Selamlar
2018'de altın almayacağım sadece dolar yatırımı yapacağım derken iş yerinde çeyrek altın günü yapılmasına karar verildi.:KK48: Toplam 15 kişi civarında olacak gibi duruyor. Sayı tam netleşmedi. Her ay başında 1 çeyrek altın alınacak.
cnm eylül ayında bizim iş yerindeki arkadaşlar 1000 tl den güne girdiler. nasil verecekler diye hayret ediyordum ama oluyormuş. herhangi bir güne başlayan olursa çevrem de az çok demeyeceğim katilacagim

çünkü hamilelik döneminde ihtiyaç listesi araştırması yaparken o ürünleri o kadar önemli olmazsa olmaz olarak empoze ediyorlar ki almayınca çocuk aç ve açıkta kalacak sanıyoruz. hamileleik hormonları da devrede olunca iyice saçmalıyoruz.

Back
X