- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.665
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.261
teşekkür ederim inşallah hepimizeBereketli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim inşallah hepimizeBereketli olsun
Aaaa inanamiyorum çok çok iyi vallla. Acaba çeyrek olarak biriktirince elimize bankaya gidince gerçek çeyrek olarak veriyorlar mı biliyorsan paylaşır mısın bacım. Bir Kuveyt Türk hesabım yok ona da mı girisssemben memmunum marttan beri kullaniyirum . kurları diğer bankalara gore daha dusuk yada bana hep oyle denk geldi
. bir gram limitide yok 50 tl lil bile aliyorsun ve çeyrek hesabi da var çeyrek de birikim yapabiliyorsun . mesela piyasa baktım hep 249 252 arasi çeyrek bugun bankanın satisi 246 tl ydi
evet vezneden ve ya atm den çeyrek yada gram olarak çekebiliyorsun . tabi ben henuz cekmedim ama fiziki olarak teslim ediliyor . ben dusuk miktarlada cok aldim param kadar yani . onceden haber vermek mi gerekiyor diye sorduğum da 500 gr 1 kg üzeri olunca gerek dediler . banka bünyesinde bulunurmus altin ceyrek falanAaaa inanamiyorum çok çok iyi vallla. Acaba çeyrek olarak biriktirince elimize bankaya gidince gerçek çeyrek olarak veriyorlar mı biliyorsan paylaşır mısın bacım. Bir Kuveyt Türk hesabım yok ona da mı girisssem
etkilemek istemem ama garanti yapıkredi de altin hesaplarim vardi ama adi altın hesapta vat kendi yok bide onlarda en az bir gram limiti vardi kur degerleri daha yuksekti tabi simdi degistimi emin değilim uzun zamandır bıraktım onlari . kkturk te memnunum .Aaaa inanamiyorum çok çok iyi vallla. Acaba çeyrek olarak biriktirince elimize bankaya gidince gerçek çeyrek olarak veriyorlar mı biliyorsan paylaşır mısın bacım. Bir Kuveyt Türk hesabım yok ona da mı girisssem
bilinmez yazdığım sitenin spk uyarısını oku bacım öyle bir tavsiye vs yok nasipEvet.ama insan güvenemiyor.165 e çıkinca düsecegini öngeremiyoruz ki.daha da yükselecek zannediyoruz.benim hatamda elimde nakitle durmak.biseylere bağlamadim.düsükken altin alacaktim ama nerden bilcektim böyle yükselecegini.
Bacım ne satiyon sen ... Kızlar bakın yine bir harcama canavarı olarak sormasam catlarimAlırken toplu alıyoruz satarken birer ikişer.. Ama bundan sonra hiç almazsam satılanı kumbaraya atarsam toplarım sanırım. Kumbaradan çıkan borcumu ödemeye yetiyor. Ama işte onla altın alsam daha çok kazanırdım aslındaayy o mercanlara bayılıyorum ben çok güzeller yaa...,ama yeni almadım ki ben onları. Koyacak yer bulamıyorum sadece
![]()
hayırlı ola152,75 den 3 gram aldım. Galiba ben bu tasarruf işini başarmaya başladım![]()
site uyarısı var bilinmez bacimkızlar yakim zamanda artar mi acaba altın. güvenilir yorum yapan siteler falan var mı acaba tabiki %100 tutmaz tahminler ama yine de fikir sahibi olmak ıyidr
aâa süper ötesi ymiş ATM den çeyrek veren bir banka. Böylece illla yatırım bankası olan şubesinden değilde Türkiye'nin bir çok ilinde yer alan ATM lerinden sıcak altın çekiliyor ha .harika bir bilgi bu. Zaten değil 500 gram 50 gramım bile yokevet vezneden ve ya atm den çeyrek yada gram olarak çekebiliyorsun . tabi ben henuz cekmedim ama fiziki olarak teslim ediliyor . ben dusuk miktarlada cok aldim param kadar yani . onceden haber vermek mi gerekiyor diye sorduğum da 500 gr 1 kg üzeri olunca gerek dediler . banka bünyesinde bulunurmus altin ceyrek falan
olsun sağlık olsun bacım.bende usttte al alttan çıkar kumbarasina karşıyım. 1 yıl olucak Nisan'da kumbarasina bakalım kaç TL çıkacak ama yaz hedefi ramazan bayram birikimi
bakarsan iki ay için harika attmisssjn. Desene 12 ay atsan ciddi bir meblağ çıkacak. Haydi sil baştan diyelim.
Bende öyleyim. Ama bir arkadaşım gerek altın günlerinden gerekse kumbarasina biriktigini açıp çeyrek gram vs alıyor ve o teneke olanlar var ya onlara çeyrek euro dolar vs olarak atıyordu.resmen düğününü kendi yaptı bizzat sahidiyim ama bende olay çok. Odiyodu aman Gökçe ne saça bu ay para veremem kumbara bekler açtım Kumbaracı diyelim 200 TL var çeyrek 240 ise bu üstte koyar iki hafta yürüyerek giderdi işine. Ben öyle birini görmedim vallla ama bende aman boşver ayakkabı al şunu al bunu al diye diyorum ama içinde alma ruhu yoktu. Beş yıl aynı kazağın giyip aynı cizmeyle takıldı. Dilede getirirdim ama asla olumsuz düşünmedi. Kararlı tipik çok çekmiş değer bilen bir kızdı. Şimdi iki çocuğu var. Diyom doğru söyle kaç sefer dr a gittin ben zırt pırt renkli ultrasindaydim o devlette catir çatır doğurdu ben özelde sezeryanla. Kıyasa gerek yok bu sağlık ama cidden bazılarında para herşeyden önde gelmektedir. Hiç öyle olamadım ama azıcık olaydım çok çok iyi paralar geçmişti elime. Şimdi yaş geçiyor sıfıra sıfır artık çok kazanamıyor insan yaptığı işten uzanıyor sevmiyor verimsizlesiyor tbt yaptım resmenBen de yılbaşında kızlarla açacaktım ama nasip olmadı. Tenekeydi işte kestim alttan alınmıyordu... Mecburdum.. Şimdi acaba açılan kumbara alsam da her ay birikenle altın mı alsam diyorum. Yoksa bir kumbara yapayım yılsonunda mı açayım diyorum ne dersin canım.
karamelli_turta
gulenyuzumsunsen siz de fikir verin.
Aynen yaa dimi bi de o iki ay çeyrek de almıştım aslında. Çok savurganım çok harcıyorum çok![]()
Bi ara bu atmden çekilen çeyrekler sahte çıkmıştı sanki. Ondan beri para bile çekmeye korkuyorum...kgokce inşallah oda olur canim ben sorduğumda 50 gr vardı. bende nerdeee 500 gr demistim bankadaki adam gülmüştü bana :)
eleman maaş çekerken farkında olmadan çeyrek almis atm den . bozuk para kısmına dusmus . geldi eksik para yatirmisism diye bana soylendi falan hesap özetine bakınca islem yapilmis ama bilmiyor kendi . koşa kosa gittim nur topu gibi çeyrek duruyor kimse almamışti :)
anladım çeyrek ha .kgokce inşallah oda olur canim ben sorduğumda 50 gr vardı. bende nerdeee 500 gr demistim bankadaki adam gülmüştü bana :)
eleman maaş çekerken farkında olmadan çeyrek almis atm den . bozuk para kısmına dusmus . geldi eksik para yatirmisism diye bana soylendi falan hesap özetine bakınca islem yapilmis ama bilmiyor kendi . koşa kosa gittim nur topu gibi çeyrek duruyor kimse almamışti :)
deme yaaa️Bi ara bu atmden çekilen çeyrekler sahte çıkmıştı sanki. Ondan beri para bile çekmeye korkuyorum...
Valla o da fazla yaa. İkisinin ortasını bulmak lazım.. Ben de devlete gitmem. Ozele giderim... Beğendiğim bir şeyi mutlaka alırım. Uykularıma girer alana kadar sadece onu düşünürüm.Bende öyleyim. Ama bir arkadaşım gerek altın günlerinden gerekse kumbarasina biriktigini açıp çeyrek gram vs alıyor ve o teneke olanlar var ya onlara çeyrek euro dolar vs olarak atıyordu.resmen düğününü kendi yaptı bizzat sahidiyim ama bende olay çok. Odiyodu aman Gökçe ne saça bu ay para veremem kumbara bekler açtım Kumbaracı diyelim 200 TL var çeyrek 240 ise bu üstte koyar iki hafta yürüyerek giderdi işine. Ben öyle birini görmedim vallla ama bende aman boşver ayakkabı al şunu al bunu al diye diyorum ama içinde alma ruhu yoktu. Beş yıl aynı kazağın giyip aynı cizmeyle takıldı. Dilede getirirdim ama asla olumsuz düşünmedi. Kararlı tipik çok çekmiş değer bilen bir kızdı. Şimdi iki çocuğu var. Diyom doğru söyle kaç sefer dr a gittin ben zırt pırt renkli ultrasindaydim o devlette catir çatır doğurdu ben özelde sezeryanla. Kıyasa gerek yok bu sağlık ama cidden bazılarında para herşeyden önde gelmektedir. Hiç öyle olamadım ama azıcık olaydım çok çok iyi paralar geçmişti elime. Şimdi yaş geçiyor sıfıra sıfır artık çok kazanamıyor insan yaptığı işten uzanıyor sevmiyor verimsizlesiyor tbt yaptım resmen
İnsalllah bacım. Bende öyleyim marka çanta ayakkabı ve kozmetik azaltsam bir yılda nelerin olur nelerim.. ama mutlu oluyom vakkodan bir çanta este den bir ruj tuzunden bir kazak Beymen den bir pantolon vs vsValla o da fazla yaa. İkisinin ortasını bulmak lazım.. Ben de devlete gitmem. Ozele giderim... Beğendiğim bir şeyi mutlaka alırım. Uykularıma girer alana kadar sadece onu düşünürüm.gidip ucuz da almam bazı markalardan alırım sadece.... Ama bitti artık inşallah. @mavi_patikli ve @gulenyuzumsunsen ve sizlerin sayesinde inşallah 2019 da çil çil altınlarım olacak.
![]()
yaa cidden duymadım okumadım.sahte gelir beni de bulur...evet bi sahte olayi vardi ama banka ismi aciklanmadi diye hatırlıyorum . tesbit edilenlere musterilere gercek altin teslim de edilmişti ve komplo olduğu da denildi kuyumcular şikayetçi aslına . bankalar ortaya çıktığında beri adamlar is yapamıyor diye . ne kadar dogru bilemem ama hiç sahte ye denk de gelmedim . biraz sans isi galiba kızlar
Yarın Fed, diğer gün TCMB açıklama yapacak onların söylemlerine göre bir iki gün yine hareketli olabilir
Genel olarak yıl sonuna kadar dolardan kaynaklı düşüş öngörülüyor diyorlar
Ben kumbarami aylık olarak açıyorum. Kilitli değil zaten. İhtiyaç olduğunda borç alıyorum, maaşta geri veriyorum. Evde nakit bulundurma korkum var benim, hırsız girmişti evimizeBen de yılbaşında kızlarla açacaktım ama nasip olmadı. Tenekeydi işte kestim alttan alınmıyordu... Mecburdum.. Şimdi acaba açılan kumbara alsam da her ay birikenle altın mı alsam diyorum. Yoksa bir kumbara yapayım yılsonunda mı açayım diyorum ne dersin canım.
karamelli_turta
Aynen yaa dimi bi de o iki ay çeyrek de almıştım aslında. Çok savurganım çok harcıyorum çok![]()
Ayyy bi kumbara ve yılsonunda açılıyorBen de yılbaşında kızlarla açacaktım ama nasip olmadı. Tenekeydi işte kestim alttan alınmıyordu... Mecburdum.. Şimdi acaba açılan kumbara alsam da her ay birikenle altın mı alsam diyorum. Yoksa bir kumbara yapayım yılsonunda mı açayım diyorum ne dersin canım.
karamelli_turta

Teşekkur ederim canım. Bende mi öyle yapsam bilemedim... Açar harcarım gibi geliyor. Ya sağlam kilitli bişey alacağım kilidini başkasına verip ay sonu alacağım. Ya da her ay 1 TL kumbaraya verip ay sonu kıracağım. Gerçi işte kumbaradaki paraya guvenip borç yaptım işte. Açılmıyordu güya.Ben kumbarami aylık olarak açıyorum. Kilitli değil zaten. İhtiyaç olduğunda borç alıyorum, maaşta geri veriyorum. Evde nakit bulundurma korkum var benim, hırsız girmişti evimizeMaastan önceki gün açıyorum, hesabıma aktarıp gram alıyorum. Ne kadar gelirse artık:)
Ayy inşallah canımValla o da fazla yaa. İkisinin ortasını bulmak lazım.. Ben de devlete gitmem. Ozele giderim... Beğendiğim bir şeyi mutlaka alırım. Uykularıma girer alana kadar sadece onu düşünürüm.gidip ucuz da almam bazı markalardan alırım sadece.... Ama bitti artık inşallah. @mavi_patikli ve @gulenyuzumsunsen ve sizlerin sayesinde inşallah 2019 da çil çil altınlarım olacak.
![]()