• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende giyindim suslendim kinaya gidiyorum.Uzunnn zamandir boyle suslenmemistim galiba iyi geldi.
Kina bayanlar arasi olduğu için herhalde.
Eşim de ışte tek gidiyorum.

Icimde anlamsız değişik bir hüzün oldu.
oğlumu bırakırken hemen girdi içeri opemedim.
aklımdan ya bidaha goremezsem duygusu geçti

ne kadardir sizde ve nede n?
geçmiş vallahi.
insan rahat edemiyor dimi bir süreden sonra.
1 haftadır bizde. 1 yıl öncesine kadar oğluma bakmak için hep bizde kalıyordu. ben istemiyordum buna rağmen. eşi var bekar çocukları var bizi yalnız bırakmıyor. esim de hata. o yüzden evliliğimiz çok sarsıldı. ben yaşıtlarım kafa dengi kişilerle vakit geçirmeyi seviyorum muhabbeti çok sıkıcı her şeye karışıyor. eşi telefonda kal biraz daha diyor. eşime baban niye anneni çağırmıyor diyorum. annem olmayinca babam rahat ediyor kafa dinliyor diyor

aaa o zaman içini rahat tut oğlunda kendine uygun vakit gecirecek
Allah razı olsun o konuda cok şanslıyım cok memnunum öz babanesini eminim bu kadar sevmiyor oğlum.
Ama kadin da nasıl sevecen nasıl tatli.icim rahat emanet ediyorum.
oğlum bazen oradan gelmek istemiyor onlar kalabalık büyük liseli torunlari ortaokula giden torunlari var en kucuk bizimki.evde yalniz orada şenlik o yüzden ;)

1 haftadır bizde. 1 yıl öncesine kadar oğluma bakmak için hep bizde kalıyordu. ben istemiyordum buna rağmen. eşi var bekar çocukları var bizi yalnız bırakmıyor. esim de hata. o yüzden evliliğimiz çok sarsıldı. ben yaşıtlarım kafa dengi kişilerle vakit geçirmeyi seviyorum muhabbeti çok sıkıcı her şeye karışıyor. eşi telefonda kal biraz daha diyor. eşime baban niye anneni çağırmıyor diyorum. annem olmayinca babam rahat ediyor kafa dinliyor diyor
seni cok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok.benim de sansim yok kv deden yana.0 anlayış oluyor bazilarinda gerçekten.

Back
X