- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.581
bende merak ettim okumak istedim birikim yollarını ama açılmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de bende aralık 2015 sonuna doğru başlamışız bu birikim olayınaYaaaa link açılmıyor merak ettim şimdiii![]()
Demekki her aralıkta bir hesap yapıp bütün seneyi boş geçirdiğimi anlayıp birikime başlıyorum benSen de bende aralık 2015 sonuna doğru başlamışız bu birikim olayına![]()
Demekki her aralıkta bir hesap yapıp bütün seneyi boş geçirdiğimi anlayıp birikime başlıyorum benyine aylardan aralık
![]()
Buldum buldum yine aynı şeyler. Kesin başlıyorum kesin şu kadar atıcam falan filan
Linki alıntılayamadım bu arada.
iyi birşey eninde sonunda iyi olduğu anlaşılmaktadır işte.simdiden mutluluklar mlYa çok teşekkür ederim :) . Erkek arkadaşım başta saçma buluyordu, ne gerek var ne kadar paramız varsa ona göre harcarız diyordu . Ben biriktirince ve biriktiğini görünce o da heveslendi." Ben de biriktireyim ortak olsun , gittiğimiz yerde kendine sen kendine pekin ördeği sipariş ederken bana tost söylersin" diyor![]()
birikim yapabilmenin yolları konusunda biz seninle beraber başlamışız aslında
Farkedememişiz birbirimizi
Anka
bu sefer olucakBuldum buldum yine aynı şeyler. Kesin başlıyorum kesin şu kadar atıcam falan filaninşallah bu sefer kesin olur
Ben de bu kez gizli biriktirmeye karar verdim.300 tl biriktirmişim benim amacım her 1000 tlye ulaştığımda 1 cumhuriyet altını almak. 1 senelik hedefim de 10 cumhuriyet altını. inşallah maddi darlık veya irade zayıflığı bana engel olmaz ☺Selam hanimlar. Yilin son birikimi 20 gr altin ve 1 ceyrek.karamelli_turta listeye ekleyebilirsin canim. 2017 bizim icin bereketli gecti, firsatlari degerlendirmemizin de payi buyuk. Darisi 2018 yilina insallah. Ocak ayinda spor hocaligini birakiyorum. Bakalim aksamlari ve h.sonu daha az yorularak, oturdugum yerde yapabilecegim bir is var. Tabi ki talep olursa.
Hayirlisi
![]()
Bizde aksam dan aksama geliyoruz.Benim alt kattakiler eve yatmadan yatmaya geliyor faturaları alırken baktım onlara 6 TL gelmiş doğalgaz
Kışın çok soğuksa bazen eve uğramıyorlar bile![]()
Canım evde yoksan niye yakacaksın boşuna yazık değil mi. bence sadece eve gelince yüksek ayarda yakarsın ısınır. bir de böyle deneBizde aksam dan aksama geliyoruz.
Ama esim kapattirmiyor.
Bu ay 200 lira gelmis.
Kapatiyoruz artik
Canım burda bikac dakika geçirmek insani toparlıyor bence mümkün olduğunca bi bak yazMerhaba hepinize
3-4 aydır girmemiştim
Baya birikimler yapıldı sanırım Allah bereket versin
Bende birikim yok