• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar benide alırmısınız yanınıza . 2018 hedefim en az 10 adet tam altın. bu ay bir tam altın aldım. aslında yarım + ceyrek alacaktım aman bosver almısken tam alayım az yer içer gezerim dedim :))) bu sene son aylarda birikim yaptım birikim hesabımda 1600 liralık gr altın var ve 3 adet tam altın alabildim toplamda sadece.

merhaba arkadaşlar benide alırmısınız yanınıza . 2018 hedefim en az 10 adet tam altın. bu ay bir tam altın aldım. aslında yarım + ceyrek alacaktım aman bosver almısken tam alayım az yer içer gezerim dedim :))) bu sene son aylarda birikim yaptım birikim hesabımda 1600 liralık gr altın var ve 3 adet tam altın alabildim toplamda sadece.
Hoşgeldinn ;)
Hedeflerini yazıyorum o zamansa ilk sayfaya.

kesınlikle alabileceğin kadar alacaksın altın vs. insan mecburen kalan para ile geçinmeye çalışıyor.
valla bendede kk var. bazen diyorumki karttanda ceksem kartta az kullanılabilir limit bıraksam acil durumlar için.böylelikle mecbur cektırdıgım altını da ödemek zorunda kalacagım

valla bendede kk var. bazen diyorumki karttanda ceksem kartta az kullanılabilir limit bıraksam acil durumlar için.böylelikle mecbur cektırdıgım altını da ödemek zorunda kalacagım
Canım kk kesinlikle kullanmama kararı aldım işyerinde bıraktım. ama bu kk ile taksitle altın konusunu araştıracağım kullanırsam onun için kullanacagim

Canım kk kesinlikle kullanmama kararı aldım işyerinde bıraktım. ama bu kk ile taksitle altın konusunu araştıracağım kullanırsam onun için kullanacagim

Kızlar bende kk mı çok kullanıyordum.
Ama doğru kullanmak önemli aldığım sakızdan, pede, çerezden, kıyafete her harcama için kk ile ödeme yapıyordum.
Ama artık sadece aylık bir kez oğlumun toplu kitap siperişi ve çok çok ihtiyacım varsa onu almak için. Ama yaptığım taksit sayısı 3 ü geçmez. Genelde tek çekim.

Hanımlar ben altın alırken daha önce aldıklarımdan düşük olmasına dikkat ediyorum.
Geçenlerde 153 152ye kadar düştü kaçırdım ama şöyle düşünüyorum; en son 155.80 den 1 gram almışım. O zaman bugünkü 155.01 benim için düşük oluyo

Bi de 1 gr alıyorum. Daha yeni başladığım için yüklü miktar almıyorum. Al sat yapamıyorum. Kendi çapımda almak için taktikler geliştiriyorum

yani sonuçta altın uzun vadede kaybettirmwdigi için mümkün olduğunca almak gerekli eğer kısa zamanda bozdurmayi düşünmüyorsak. 2 tl düşüğe alacağım diye bazen o para tl diye harcanıp gidiyor
Ayni sekilde düşünuyorum
Tl harcanmadan hemen altina bağliyorum
Hemen bozdurmak gibi bir niyetim yok

oğlumla odev yaptik
tam bizi ilgilendiren konu
PaRalar
kuruslari tl leri ogretiyorum
sinirlenmeden sakin kalmaya calisarak
bozuk para yollamistim yanina
sinif arkadaşı kiz,1 tl sine el koymuş
cok sinirlendim oğlum bazen cok pasif yaa

Back