• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen böyle yazınca benim de aklıma çocuklara bayram harçlığı kumbarası yapmak geldi :)
5,10,20,50 şer olarak. .
Yakınlık derecesine göre biriktireyim de bayramda bozuk para aramam hem :KK66:
olabilir yapabilirsin ben 5 tl olunca hepsini harciyorum oyle arada bir para o yuzden yaptim
Ben de portmantoya bir kutu koydum, bir haftadır bozuklari atıyorum. Ama biz günlük alışveriş yapmadığınız ve ulaşım için para vermediğimizden pek birşey yok henüz
aslinda bir seyler toplu olunca hesap daha net yapılıyor. ilk zamanlar toplu alisveris yapardik sonradan ihtiyac oldukca aliuorum
by da daha yorucu ve zaman kaybi

Günaydın kızlar, iyi bir hafta olsun. ..
Bugün anasınıfındaki oğluma erken doğum günü partisi yapacağız çok heyecanlıyız :21:

Hep böyle tatlı heyecanlar yaşamayı nasip etsin size küçük paşa..
mutlu,huzurlu,sağlıklı nice uzun yılları olsun..

Hep böyle tatlı heyecanlar yaşamayı nasip etsin size küçük paşa..
mutlu,huzurlu,sağlıklı nice uzun yılları olsun..
Teşekkür ederim canım :) amin..
Gönlü olsun kuzumun aslında doğum günümüz 3 Eylülde ;)
Arkadaşlarından hevesleniyor bizde bir kutlama yapalım dedik

20180514_085303.webp

Altin 184 olmus :( ne yapmali bilmiyorum. Altin alacak arkadaslar siz ne yapacaksiniz. Alacak misiniz bu seviyeden yoksa biraz bekleyecek misiniz?

Günaydın dostlar :KK54: hepinize sendromsuz bir pazartesi mutlu bir gün mutlu bir hafta diliyorum :KK68:
Eki Görüntüle 2146248

Altin 184 olmus :KK43: ne yapmali bilmiyorum. Altin alacak arkadaslar siz ne yapacaksiniz. Alacak misiniz bu seviyeden yoksa biraz bekleyecek misiniz?
Canım yarın maaş gunüm bordroma baktim az önce bi hesap kitap yaptım ben bu rakamlardan bisey almam :olamaz: biraz bekleme taraftariyim tl de kalirım bi sure fırsat yakalarsam oyle alirım :KK52:

Günaydın dostlar :KK54: hepinize sendromsuz bir pazartesi mutlu bir gün mutlu bir hafta diliyorum :KK68:

Canım yarın maaş gunüm bordroma baktim az önce bi hesap kitap yaptım ben bu rakamlardan bisey almam :olamaz: biraz bekleme taraftariyim tl de kalirım bi sure fırsat yakalarsam oyle alirım :KK52:

Acaba artık ipini kopardı arkadan yakalayan yakaladımı?
Yoksa geçmiş yıllardaki gibi 100 TL den aşağı 30 lira birden düşecekmi
İnsin çıksın derken 170 ler yüksek gelirken hayal oldu.
180 olmuş derken 184 oldu
Kafam çok karıştı elimde azda olsa nakit var, bakalım neye karar vericem

günaydın kızlar, iyi ve güzel bir hafta dilerim hepimizre.
karamelli_turta karamelli_turta tatlım miniğinin yeni yaşı kutlu olsun ;) sağlıkla keyifle geçireceğiniz nice güzel yaşları olsun inşallah.

altın uçmuş..bu ay bende uçtum. bir türlü bütçemi toparlayamıyorum :( 4000 tl kredi kartı ödemem ve 700 küsur kredi ödemem var... henüz yeni arabaya kasko yaptırmamıştık, ama kullanırken korkmama sebep oluyor bu durum. kaza yapar masraf çıkarırsam diye tedirgin oluyordum. kasko yaptırmaya karar verdik. kk hesap kesiminden sonra 1500 tl kasko için ödeyeceğim. masraf hiç bitmiyor. market alış verişim istediğim rakamlara mümkünü yok inmiyor. meyve, sebze çok pahalı maalesef. zaten aylık 300 tl sabit sigara giderim var :( bu ay ve önümüzdeki ay altın alamayacak gibiyim. yaz da geldi, şimdi seyahat ve tatillerde başlar... durum kötü bende

anneler günü için cumartesi annemle alış verişe çıktık. 130 tl ye çay makinesi aldım ona. 200 den düşmüş. pentiden kendime iç çamaşırı aldım %30 indirim vardı, 80 tl civarı tuttu. bir de evde giymek için bir tunik aldım 30 tl de o gitti. dün yine annemle kahvaltı vs derken 100 tl harcadım :( market , akşama eşimle 2 bira derken 150 de öyle gitti. 2 gündür neredeyse 500 tl uçtu gitti. bu sabah da gitti gidiyordan araba için branda aldım. güneş yanığı ve tozdan kuş pisliğinden korumak için. o da %50 indirimli 48 tl ye geldi.

her şey çok pahalı, Allah yardımcımız olsun hepimizin...

günaydın kızlar, iyi ve güzel bir hafta dilerim hepimizre.
karamelli_turta karamelli_turta tatlım miniğinin yeni yaşı kutlu olsun :KK66: sağlıkla keyifle geçireceğiniz nice güzel yaşları olsun inşallah.

altın uçmuş..bu ay bende uçtum. bir türlü bütçemi toparlayamıyorum :KK43: 4000 tl kredi kartı ödemem ve 700 küsur kredi ödemem var... henüz yeni arabaya kasko yaptırmamıştık, ama kullanırken korkmama sebep oluyor bu durum. kaza yapar masraf çıkarırsam diye tedirgin oluyordum. kasko yaptırmaya karar verdik. kk hesap kesiminden sonra 1500 tl kasko için ödeyeceğim. masraf hiç bitmiyor. market alış verişim istediğim rakamlara mümkünü yok inmiyor. meyve, sebze çok pahalı maalesef. zaten aylık 300 tl sabit sigara giderim var :KK43: bu ay ve önümüzdeki ay altın alamayacak gibiyim. yaz da geldi, şimdi seyahat ve tatillerde başlar... durum kötü bende

anneler günü için cumartesi annemle alış verişe çıktık. 130 tl ye çay makinesi aldım ona. 200 den düşmüş. pentiden kendime iç çamaşırı aldım %30 indirim vardı, 80 tl civarı tuttu. bir de evde giymek için bir tunik aldım 30 tl de o gitti. dün yine annemle kahvaltı vs derken 100 tl harcadım :KK43: market , akşama eşimle 2 bira derken 150 de öyle gitti. 2 gündür neredeyse 500 tl uçtu gitti. bu sabah da gitti gidiyordan araba için branda aldım. güneş yanığı ve tozdan kuş pisliğinden korumak için. o da %50 indirimli 48 tl ye geldi.

her şey çok pahalı, Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Pirensesim gelmişşş canım hoşgeldin :)
Teşekkür ederim, zamansız oldu ama ramazan başlayıp okul da bitmeden bir erken kutlama yaptık bugün .
Senin kk bayağı uçmuş canım, aydan aya düşürürsün sen olsun.
Hem aldıklarını hep indirimden almışsın ne güzel . Herşey çok pahalı ve masraflar hiç bitmiyor sadece kontrollü gitmeye çalışıyorum bende.

Pirensesim gelmişşş canım hoşgeldin :)
Teşekkür ederim, zamansız oldu ama ramazan başlayıp okul da bitmeden bir erken kutlama yaptık bugün .
Senin kk bayağı uçmuş canım, aydan aya düşürürsün sen olsun.
Hem aldıklarını hep indirimden almışsın ne güzel . Herşey çok pahalı ve masraflar hiç bitmiyor sadece kontrollü gitmeye çalışıyorum bende.
:KK200::KK200::KK200::KK200: canımsın. bu ara yine harcamadan, koşuşturmadan fazla fırsat bulup gelemedim tatlım, gelince geçmişi okudum ama ;)
iyi yapmışsınız, okullar kapalıyken denk gelen doğum günleri üzüyor çocukları, haklı olarak arkadaşları ile kutlama yapmak istiyorlar. keyifle geçsin gününüz inşallah.
kart çok uçtu tatlım gerçekten. taksitli aldığım altınlar araç sigortaları vs derken kontrolsüz yükseldi. önümüzdeki 2 ayda yaklaşık bu civarda :( ihtiyaçlar hiç bitmiyor. kışın almayınca yaza birikip kalıyor sanırım. ay sonuna kadar çok kontrollü gitmeliyim. buzluğumda boşalmak üzere. bu hafta hepten boşaltıp temizleyip yeniden yavaş yavaş başlamak istiyorum.

buzlukta kirazım vardı, geçen sene bir arkadaş bahçeden getirmişti. onları çözdürüp kirazlı klafuti yapacağım, çok leziz oluyor...bugün temizlik ve mutfak ile uğraşayım biraz dedim.

Kızlar eşim hala aldığı bebek için biriktirdiğim parayı yerine koymadı.
Bugün onun için tartıştık

Nereye harcadın diyorum söylemiyor.
Seni ilgilendirmez napcan tarzı konuşuyor.
Bende aynı evde yasıyorsak ev arkadaşı değilsek bilmek istiyorum dedim

Baya konuştum. Nereye harcadı üç gün içerisinde bilmek istiyorum. Sözde bana para yetistiremiyordu ama 395 lirayı üç günde nasıl yedi onu anlamıyorum
En son işte benim yanımda para icinsen yanımda olma dedi.
Bende öyle olsam altınlarımı başkasının üzerine ev al diye vermezdim. Sende benden mal kaçırıyorsun o zaman dedim

Kızlar eşim hala aldığı bebek için biriktirdiğim parayı yerine koymadı.
Bugün onun için tartıştık

Nereye harcadın diyorum söylemiyor.
Seni ilgilendirmez napcan tarzı konuşuyor.
Bende aynı evde yasıyorsak ev arkadaşı değilsek bilmek istiyorum dedim

Baya konuştum. Nereye harcadı üç gün içerisinde bilmek istiyorum. Sözde bana para yetistiremiyordu ama 395 lirayı üç günde nasıl yedi onu anlamıyorum
En son işte benim yanımda para icinsen yanımda olma dedi.
Bende öyle olsam altınlarımı başkasının üzerine ev al diye vermezdim. Sende benden mal kaçırıyorsun o zaman dedim
Eşiniz cok para harcayan birisi mi? Ya da eli açik?

Back
X