günaydın kızlar, iyi ve güzel bir hafta dilerim hepimizre.
karamelli_turta
tatlım miniğinin yeni yaşı kutlu olsun

sağlıkla keyifle geçireceğiniz nice güzel yaşları olsun inşallah.
altın uçmuş..bu ay bende uçtum. bir türlü bütçemi toparlayamıyorum

4000 tl kredi kartı ödemem ve 700 küsur kredi ödemem var... henüz yeni arabaya kasko yaptırmamıştık, ama kullanırken korkmama sebep oluyor bu durum. kaza yapar masraf çıkarırsam diye tedirgin oluyordum. kasko yaptırmaya karar verdik. kk hesap kesiminden sonra 1500 tl kasko için ödeyeceğim. masraf hiç bitmiyor. market alış verişim istediğim rakamlara mümkünü yok inmiyor. meyve, sebze çok pahalı maalesef. zaten aylık 300 tl sabit sigara giderim var

bu ay ve önümüzdeki ay altın alamayacak gibiyim. yaz da geldi, şimdi seyahat ve tatillerde başlar... durum kötü bende
anneler günü için cumartesi annemle alış verişe çıktık. 130 tl ye çay makinesi aldım ona. 200 den düşmüş. pentiden kendime iç çamaşırı aldım %30 indirim vardı, 80 tl civarı tuttu. bir de evde giymek için bir tunik aldım 30 tl de o gitti. dün yine annemle kahvaltı vs derken 100 tl harcadım

market , akşama eşimle 2 bira derken 150 de öyle gitti. 2 gündür neredeyse 500 tl uçtu gitti. bu sabah da gitti gidiyordan araba için branda aldım. güneş yanığı ve tozdan kuş pisliğinden korumak için. o da %50 indirimli 48 tl ye geldi.
her şey çok pahalı, Allah yardımcımız olsun hepimizin...