- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.081
Ben oyle yola ciksam cok fena el kol yaparim oyle bi yapim varhahahah o el kol bende de var, eşim bana da kızıyor, ne dalaşıyorsun adamlara diye :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oyle yola ciksam cok fena el kol yaparim oyle bi yapim varhahahah o el kol bende de var, eşim bana da kızıyor, ne dalaşıyorsun adamlara diye :))))))
Buradaki kızlardan heves etmiştim özellikleaslında doğru söylüyorsun canım, ben de euro hesabı açmıştım. 4.36 dan euro almıştım. sonra bekle bekle yükselmedi, sıkılıp parayı bozup altın almıştım :))))) şimdi çok hareketli ya, cezbediyor...
Insan haklisin tereddute düşüyor acaba mi diyorsaol canım. işte hep söyleniyor , ya da duyuluyor ama insan acaba diyor hep. bana o kadar söylediler benimde bankada 25 bin tl m vardı o dönem öylece tl de beklettim gidip altın alayım hepsini diyemedim...bekleyip bekleyip üstüne para koyup araba aldım bende. insan kesin emin olsa hepsiyle altın alır bekler...
Teşekkür ederim canım inşallah bereketi artar paralarımızin altinlarimizinbu arada maşallah sana, gerçekten çok güzel ilerliyorsun. hem öğrencisin, hem hamilesin ama çok güzel kendini frenleyip birikimini yapabiliyorsun. Allah arttırsın birikimini, birikimlerimizi... benim de keşkem: keşke daha önce başlamış olsaydım. 30 lu yaşların sonuna bırakmasaydım....
Iyi yapiyosun canm ben telden giriyorum her zaman kontrol edemiyorumTamam canım haber ederim, ben işte genelde bilgisayar başında oluyorum, bir köşede açık duruyor.
Düğün takımlarını verdin ,ev alındı kim oturuyor peki o evde ?Insan haklisin tereddute düşüyor acaba mi diyor
Teşekkür ederim canım inşallah bereketi artar paralarımızin altinlarimizin
Keşke dememek lazım canım en azından bir yerden başladın
Gerçi her insanın keskesi illaki oluyor. Mesela bende dugunn takilarimi ev icin verdigime pisman oldum. Esimin ustune olmadi sonuçta. Ama akıl edemedim. Aceleside yoktu. Hem hala kirada duruyoruz. Hem kredi ödüyorlar. Hem de altınlarım gitti ama eşimin üstüne değil. Sözde bizim ev.
Neyse artık. 2 yıl sonra kredisi bitince kayinbabamla konusucam eşim böyle şeyleri konuşmaz.
Iyi yapiyosun canm ben telden giriyorum her zaman kontrol edemiyorum
Ben hala yapiyorum onu ama fazla girmiyorum o taraklara.. dedigin gibi zarar etme olasiligi da yuksek oluyo. Ufak ufak giriyorum. 5-10 liraya dolar dolar almazsan altin filan. Zarar etsem bile kurus oluyo o da o kadar batmiyo göze :)Buradaki kızlardan heves etmiştim özellikleBensendetutuklukaldim kızçeden
2 gram altın almıştım 132'den .
Bir hafta sonra bu iki gramdan 12 tl zarar etmiştim ,kızıp çektim parayı gittim çeyrek aldım
Aynı kapıya çıkmıyor mu çıkıyor haha.
Yani riskli bir durum ama risk almadan da kar edilmiyor kiaslında bu ay ben bi hata yaptığımı düşünüyorum.
eşim maaşı ayın 10 u gibi falan alıyor,benim ödemelerin de hepsi aysonu. mesela kk 27 sinde hesap kesiliyor, son ödemesi de bir dahaki ayın 7 si. ben ayın 10unda gelen maaştan ödemeleri kenara ayırıp tl tutuyorum. bu para ile al-sat yapsaydım bu ay kazanabilirdim.para öylece tl de çekmecede bekliyor. birara düşündüm bankaya yatırıp al-sat yapayım, sonra korktum çok yüksek olunca altın döviz, ya birana düşer de ödemeler eksik kalırsa diye.bu işler biraz cesaret istiyor
ne yapsam ki bir daha ki ay yapsam mı ki...
hadi ya benim haberim yoktu yoksa daha fazla dolar falan alirdim. Acaba bundna sonra ne olacak??aynen öyle, keşke tl miz değer kaybetmek yerine değer kazanıyor olsaydı da biz de döviz mi, altın mı uğraşıp durmasaydık.ama şartlar böyle olunca mecbur kalıyoruz...
aslında şimdi geçmişi düşündüğümde ocak ya da şubat gibi bankacım beni uyarmıştı artık tl getirme altın al, altın çok yükselecek demişti. hatta yazmıştım diğer topikte... hep bilinen artışlar bunlar aslında...

Oturduğunuz siteden almazsiniz siz de iki sokak yukardan bakarsinizmasallahhh kizlar bugun.me muhabbetler dondurmussunuz oku oku zor bitirdim
malesef bende araba kullanamiyorum ve cok korkuyorum
altin aldi basini gitti her seferinde dusecek diye almadik bakakaldik mudahale falan da yok
yemekler yendi mutfak toparlandi gunun yorgunlugu çöktü
oturdugumuz siteden bikac ev aramış esim
umudu kesmis biz alamayiz cok pahali dedi.
guzel susturdum sen calis parayi ver hallederiz dedim
hep karamsar takintili umutsuz bir o kadar da bilmistir ayy tepem atti![]()

benimde oyle cnm bozdurdum gram basi 13 tl zarardayim cok üzgünümAltin fırlamış yaaa 3 hafta once bozdurdum simdi bozduraydım 2 bine yakin fazlam olacaktı![]()
Saglik olsun demekten baska bisey kalmadi artik... esimin oğluma 190 gr borcu var simdiden kara kara düşünüyor :) hergun 190 kere öpeyim odeselim diyor oglusuna :)benimde oyle cnm bozdurdum gram basi 13 tl zarardayim cok üzgünüm
Kiracı canım.Düğün takımlarını verdin ,ev alındı kim oturuyor peki o evde ?
Alırken tapuyu niçin kendi adınıza almadınız canımmadem ev size .
Keşke direk kendi üzerinize alsaydınız .Kiracı canım.
Yaşadığımız şehirden almadık.
Eşimin memleketinde getirisi olan bir yerde daha uygun aldık kiracı oturuyor şuan
Ben söyledim eşime kredi çıkmıyormuş. Bende çocuğumu dusunmem lazım dedim.
Icini ferah tut. Aklını bulandırma. O ev ben ölsemde sizin. Ya eşimle kavga etsem ayrılsak nolcak güvencem dedim
O da ben ölünce bile abin sahip çıkar dedi öyle karambole geldi canm işte.
Keşke direk kendi üzerinize alsaydınız .
Ben bir mal alacak olsam ya benim ya eşimin üzerine olmasını isterim.
Yoksa zırnık vermem, eşime de verdirtmem.
Umarım düzelir bu durum cnm![]()
Nasıl canım ya senin bileziklerinle kb kp kendine ev mi aldikar nasıl oldu o iş sen nasıl razı geldinValla bende o kafadaydım ama oldu işte..
Kendileri aldılar kendileri kullandılar.
Inan özeniyorum bazen. Tarzım değil singir şıngır bileşik takmak ama insan istiyor