günaydın kızlar. iyi haftalar..
karamelli_turta
canım tebrik ederim oğluşunu ve seniii. Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık, mutluluk, başarı versin. hep mutlu haberleri ile sevinin gururlanın inşallah.
K
kahvemsi mutluluk
canııım okudum kararınızı, inşallah bu sefer kurtulursunuz sigaradan. kilo almayacağımı bilsem ben de istiyorum ama her girişimim bana kilo olarak geri dönüyor maalesef... diyet nasıl gidiyor bu arada? bu sabah itibariyle 2 kg gitmiş benden. ödemdir tabi ama olsun. dün dikkat etmememe rağmen gitmiş...bu sefer taktım kafaya 10 kg gitmeden bırakmayacağım inşallah...
dün karpuz aldık. 7 kg karpuz 15 tl tuttu. eve geldik bir kestik ki bembeyaz. anında çöpe gitti. içim yandı resmen

dün, malum pazar.... gezildi tozuldu, para harcandı... akşam yaptığım mantılardan 1 poşet yedik. eşim çok beğendi. çerkez mantısını tavsiye derim herkese...
bugün kk ödeme günüm ama dışarı çıkmak istemiyorum işlerim var evde. akşam eşim gelince öderiz. yarın da arabanın kaskosu yapılır artık.
akşama ezogelin çorba, fırında köfte patates ve cacık yapacağım.
bu arada otel arayışına devam ediyorum. bu sene otelciler kafayı yemiş resmen. geçen sene gecesine 300 tl ödediğimiz oteller bu sene 800 tl... spa'sı-kapalı havuzu olan otellere bakıyorum, haftasonu yağış görünüyor çünkü. ramazan olmasına rağmen en uygun oteller gecelik 600-650 den başlıyor. döviz artınca resmen Türkler gelmesin taktiği bu otellerin

tek gece 2 kişi için 800 nedir arkadaş ya

canım sıkıldı...aramaya devam...