• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet yaa..hem çocuğun güveni zedeleniyo gerçekten,hemde çok saçma şeyler için alınıp,geride koyulmuyo bir daha. Şifreli bir kumbarası var,pilini taktım tembihledim “sen artık büyüdün,şifreni belirle ve parana sahip çık diye” ister biriktirsin ister harcasın. Ama bize vermesin artık:)

Merhabalar kizlar
Bugun oglen balkona pimapen yaptirmistik cocuk odasi olarak planladigimiz odada erzaklar kullanamdigimiz esyalar vardi onlarin hepsini o balkona koyacagiz. Balkonu temizledik esimle daha cok esim temizledi tabi

Sonra bir arkadasimizin ikizleri vardi
4 yasina girdiler
Bizimde ikiz oldugu icin her sey ×2 olacak
Sagolsunlar kullanmadiklari
1 araba ve puset
Koku yapmayan cop kovasi
Oyun halisi
Bebek bakim cantasini verdiler
Cok hora gecicek eminim sagolsunlar ;)

Evet yaa..hem çocuğun güveni zedeleniyo gerçekten,hemde çok saçma şeyler için alınıp,geride koyulmuyo bir daha. Şifreli bir kumbarası var,pilini taktım tembihledim “sen artık büyüdün,şifreni belirle ve parana sahip çık diye” ister biriktirsin ister harcasın. Ama bize vermesin artık:)
Kendi şifresini unutabilir şaşırabilir :)
Ama almayın artık canım çocukların bize güveni azalıyor

Kendi şifresini unutabilir şaşırabilir :)
Ama almayın artık canım çocukların bize güveni azalıyor

Geçen yıl pek hevesliydi şifrelere. O şifre unutması yüzünden de bir ıphone4, bir ıpad i çöp etti :) apple bile açmadı faturasını bulamadık,teknosadan ıslak imzalı fatura nushasını gönderdik,epey uğraştık ama sonuç alamadık bir türlü.artık ya not alıyo,ya tek şifre belirledi bilmiyorum ama 1 yıldır rahatız,kilitlemedi henüz bişeyini şükür :)

Yok artık almam zaten.buraya takılana kadar çok önemsemezdim birikim falan..sıkılırdım hemen,para harcadıkça gelir gibi ilginç bir düşünceye sahiptim daha doğrusu. şimdi başka bakıyorum..inşallah böyle devam edebilirim.

Bizim de kızımız çok tutumlu, güzel para biriktiriyor ve hep kenarda parası olur. Bu yüzden biz de eskiden paramız olmayınca ondan alırdık. Şimdi büyüdü akıllandı param yok diyor:KK48:
Eşim sağ olsun cebindeki para bitince ona da bana da sarar alırdı tabi ev için bizim için... Ama ben cüzdanımda çok parasız dolaştım. Bunun çok kavgasını ettim. Kadın parasız kalmaz dediysem de olmadı. Yıllarca sürdü bu böyle. Sonra akıllandım. Cüzdanımın zulası var oraya bakmaz. hep orada param var. Kavga da bitti...

Selam kızlar mutlu haftasonu olsun hepimize :KK73:
Akşam yemeğimi hazırladım ,çamaşırlar makinede ,bulaşıklar keza öyle.

Oğlum için tatlı telaş vardı bugün. Benim ilk gözağrım güreş turnuvasında bugün 2. Oldu, madalya kazandı. Ders notlarımızda çok iyi maşallah . İnsan böyle görünce şahit olunca yeminle mutluluktan ağlıyor, o geçmişte karşılaştığın tüm zorluklar unutuluyor . Çektiğin çileler, hastayken nasıl üzüldüğün hepsi.
Yavrum benim inş hep böyle yolu açık olur.
Tebrik ederim. İnşallah güzel nice başarılara imza atar...

Yeni
sonunda elektrik faturam 10 tl daha dusuk geldi
isinma 75 i geçmiyordu zaten o da yok artik

esim e her ay 75 tl fatura var gibi gonder dedim kumbara ve 75 i birlestirip fiziki gram alacagim

kursum bitti
yaz tatilinde ek derste olmayacak
sinav gorevleri ciksa bari ara sira da harclik olsa..

oglumun altinlari benim altinlar bes ve birkac sey daha birleştirip hesap yapacagim

ev almak icin %25 lik pesinat olursa yeterli gorup isi ciddiye alacağız yaz tatilinde
Gönlünüze göre olsun canım inşallah...

Bizim de kızımız çok tutumlu, güzel para biriktiriyor ve hep kenarda parası olur. Bu yüzden biz de eskiden paramız olmayınca ondan alırdık. Şimdi büyüdü akıllandı param yok diyor:KK48:
Eşim sağ olsun cebindeki para bitince ona da bana da sarar alırdı tabi ev için bizim için... Ama ben cüzdanımda çok parasız dolaştım. Bunun çok kavgasını ettim. Kadın parasız kalmaz dediysem de olmadı. Yıllarca sürdü bu böyle. Sonra akıllandım. Cüzdanımın zulası var oraya bakmaz. hep orada param var. Kavga da bitti...

Benimkide bakkal defteri gibi borç defteri tutmuş vicdansız:))) her gün şu kadar borcunuz var diye hatırlatıyo kuzum ama tınlayan yok:)))

yok ama almıyorum daha. Hatta bugün kağıt paralarını beraber gidip dolar yapıcaz okul çıkışı..öyle sözleştik:)

Maşallah kızına :))
Çocuklar bizden daha tutumlu belli oldu :KK66:
Param yok mu diyor :KK70: çok zekice takdir ettim...
Eşimde kendi harçlığı bitince bana sarıyor güzel fikirmiş param yok diyeyim bende :KK66:

Kadının cüzdanı boş kalmamalı, bende öyle düşünüyorum.
Tebrik ederim. İnşallah güzel nice başarılara imza atar...
Çok teşekkür ederim :)
Benimkide bakkal defteri gibi borç defteri tutmuş vicdansız:))) her gün şu kadar borcunuz var diye hatırlatıyo kuzum ama tınlayan yok:)))

yok ama almıyorum daha. Hatta bugün kağıt paralarını beraber gidip dolar yapıcaz okul çıkışı..öyle sözleştik:)
Borç defteri mi ay kıyamam kuzuya.
Annesi ödeyin artık borçlarınızı :KK66:
193ten 13 gr altın aldım kızlar, artık bunu hesapta tutmayı düşünüyorum al sat yapmayacağım.
Bereketli olsun altın düşmüş, tam alım fırsatı.

günaydın kızlar. iyi haftalar..

karamelli_turta karamelli_turta canım tebrik ederim oğluşunu ve seniii. Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık, mutluluk, başarı versin. hep mutlu haberleri ile sevinin gururlanın inşallah.:KK200:

K kahvemsi mutluluk canııım okudum kararınızı, inşallah bu sefer kurtulursunuz sigaradan. kilo almayacağımı bilsem ben de istiyorum ama her girişimim bana kilo olarak geri dönüyor maalesef... diyet nasıl gidiyor bu arada? bu sabah itibariyle 2 kg gitmiş benden. ödemdir tabi ama olsun. dün dikkat etmememe rağmen gitmiş...bu sefer taktım kafaya 10 kg gitmeden bırakmayacağım inşallah...

dün karpuz aldık. 7 kg karpuz 15 tl tuttu. eve geldik bir kestik ki bembeyaz. anında çöpe gitti. içim yandı resmen:KK43:
dün, malum pazar.... gezildi tozuldu, para harcandı... akşam yaptığım mantılardan 1 poşet yedik. eşim çok beğendi. çerkez mantısını tavsiye derim herkese...

bugün kk ödeme günüm ama dışarı çıkmak istemiyorum işlerim var evde. akşam eşim gelince öderiz. yarın da arabanın kaskosu yapılır artık.

akşama ezogelin çorba, fırında köfte patates ve cacık yapacağım.

bu arada otel arayışına devam ediyorum. bu sene otelciler kafayı yemiş resmen. geçen sene gecesine 300 tl ödediğimiz oteller bu sene 800 tl... spa'sı-kapalı havuzu olan otellere bakıyorum, haftasonu yağış görünüyor çünkü. ramazan olmasına rağmen en uygun oteller gecelik 600-650 den başlıyor. döviz artınca resmen Türkler gelmesin taktiği bu otellerin :KK43: tek gece 2 kişi için 800 nedir arkadaş ya :KK43: canım sıkıldı...aramaya devam...

karamelli_turta karamelli_turta canım tebrik ederim oğluşunu ve seniii. Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık, mutluluk, başarı versin. hep mutlu haberleri ile sevinin gururlanın inşallah.:KK200:

K kahvemsi mutluluk canııım okudum kararınızı, inşallah bu sefer kurtulursunuz sigaradan. kilo almayacağımı bilsem ben de istiyorum ama her girişimim bana kilo olarak geri dönüyor maalesef... diyet nasıl gidiyor bu arada? bu sabah itibariyle 2 kg gitmiş benden. ödemdir tabi ama olsun. dün dikkat etmememe rağmen gitmiş...bu sefer taktım kafaya 10 kg gitmeden bırakmayacağım inşallah...

dün karpuz aldık. 7 kg karpuz 15 tl tuttu. eve geldik bir kestik ki bembeyaz. anında çöpe gitti. içim yandı resmen:KK43:
dün, malum pazar.... gezildi tozuldu, para harcandı... akşam yaptığım mantılardan 1 poşet yedik. eşim çok beğendi. çerkez mantısını tavsiye derim herkese...

bugün kk ödeme günüm ama dışarı çıkmak istemiyorum işlerim var evde. akşam eşim gelince öderiz. yarın da arabanın kaskosu yapılır artık.

bu arada otel arayışına devam ediyorum. bu sene otelciler kafayı yemiş resmen. geçen sene gecesine 300 tl ödediğimiz oteller bu sene 800 tl... spa'sı-kapalı havuzu olan otellere bakıyorum, haftasonu yağış görünüyor çünkü. ramazan olmasına rağmen en uygun oteller gecelik 600-650 den başlıyor. döviz artınca resmen Türkler gelmesin taktiği bu otellerin :KK43: tek gece 2 kişi için 800 nedir arkadaş ya :KK43: canım sıkıldı...aramaya devam...
Günaydın canım çook teşekkür ederim :) amin..

Pazardan alışveriş de bazen şans işi.
Geçen hafta kirazlarından bahsettiğinde ,pazarda çok gezdim her tezgaha baktım üşenmeden ;)
Diyet iyidir canım verirsin sen fazlalarını.
Ramazan ayında biraz düşük olması gerekmiyor mu, bu yıl türklerin tatil yapmasını istemiyorlar :(

Günaydın canım çook teşekkür ederim :) amin..

Pazardan alışveriş de bazen şans işi.
Geçen hafta kirazlarından bahsettiğinde ,pazarda çok gezdim her tezgaha baktım üşenmeden :KK66:
Diyet iyidir canım verirsin sen fazlalarını.
Ramazan ayında biraz düşük olması gerekmiyor mu, bu yıl türklerin tatil yapmasını istemiyorlar :KK43:
pazardan da almadık oysa, tavsiye üzerine yol kenarında olur ya karpuzcular, onlardan aldık. eşim de bir şey almayı hiç sevmez, insan kestirir de alır di mi! arabadan inmeyeyim dedim, bembeyaz karpuzu kapmış gelmiş :(

ramazanda hep uygun olurdu fiyatlar, sonuçta her şey dahil de olsa, alkol içilmediği için o dengeyi sağlardı oteller. bu sene hadsiz artış yapmışlar...

inşallah bu sefer atayım şu 10 kiloyu canım...
cumartesi pentiden kendime korse aldım, bugün bi gayret giyip spor yapmayı hedefliyorum. popomu kaldırmayı başarabilirsem :KK53::oops:

Dün e

Ben sözde diyet yapıyorum gram gitmemiş benden. İftarda sıcak pideye hayır diyemiyorum çok yiyorum:KK17:
Pideyi aldırmasam da eşimin canı çekince o alıyor... Veremeyeceğim sanırım. Göbekle de birşey yakışmıyor.
Seni tebrik ederim 2 kg vermen süper
Bu arada senin tavsiye ettiğin çerkez mantısını yapmak çok kolaymış ben de deneyeceğim inş.
Yalnız bundan 12 yıl kadar önce kalıpla mantı yaptığımda kızım bunlar ne kadar büyük filan demişti (kayınvalidemin kayseri mantıları yanında benimki çok büyüktü tabi kızımda 4 yaşında filandı daha:rolleyes:) ben de bir daha yapmamıştım. Yalnız bunların şekilleri de hoş

Dün e

Ben sözde diyet yapıyorum gram gitmemiş benden. İftarda sıcak pideye hayır diyemiyorum çok yiyorum:KK17:
Pideyi aldırmasam da eşimin canı çekince o alıyor... Veremeyeceğim sanırım. Göbekle de birşey yakışmıyor
Bu arada senin tavsiye ettiğin çerkez mantısını yapmak çok kolaymış ben de deneyeceğim inş.
Yalnız bundan 12 yıl kadar önce kalıpla mantı yaptığımda kızım bunlar ne kadar büyük filan demişti (kayınvalidemin kayseri mantıları yanında benimki çok büyüktü tabi kızımda 4 yaşında filandı daha:rolleyes:) ben de bir daha yapmamıştım. Yalnız bunların şekilleri de hoş
4-5 gündür ekmek ve pide yemiyorum, çıkardım hayatımdan. ben de çok seviyorum pide, ekmek sıcacık.eve sokmuyorum artık.. çerkez mantısını mutlaka öneririm çok ama çok lezzetli oldu. ben o kadar büyük olmasın diye dar ağızlı çay bardağı ile kestim hamuru. tek lokmalık oldu. küçücük uğraşmaktansa biraz büyük boyut daha kolay oldu.

Back
X