- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.361
Tamamdır canım sağol ben de deneyeceğim. Buzluğa da atarım. Hazır yemek olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borç defteri mi ay kıyamam kuzuya.
Annesi ödeyin artık borçlarınızı![]()
Bende beyaz ekmeği komple kaldırdım hayatımdan. Tam buğday veya çavdar tüketiyorum :)4-5 gündür ekmek ve pide yemiyorum, çıkardım hayatımdan. ben de çok seviyorum pide, ekmek sıcacık.eve sokmuyorum artık.. çerkez mantısını mutlaka öneririm çok ama çok lezzetli oldu. ben o kadar büyük olmasın diye dar ağızlı çay bardağı ile kestim hamuru. tek lokmalık oldu. küçücük uğraşmaktansa biraz büyük boyut daha kolay oldu.
benim eşimin de tatlı ve hamurişi düşkünlüğü var... hep zaten diyetimi eşim bozuyor. burnuma kadar sokuyor yediklerini..inşallah bu sefer başarırım. çok aminBende beyaz ekmeği komple kaldırdım hayatımdan. Tam buğday veya çavdar tüketiyorum :)
Tabi eşim kendi hayatından çıkaramadı doymuyormuş :)))
Tatlı düşkünlüğü bende de var canım ama artık abartmıyorum sadece en çok sevdiğim tatlı varsa onu yiyorum tüm tatlıları değil eskisi gibibenim eşimin de tatlı ve hamurişi düşkünlüğü var... hep zaten diyetimi eşim bozuyor. burnuma kadar sokuyor yediklerini..inşallah bu sefer başarırım. çok amin![]()
tatlı hiç aramam ben. benim de düşkünlüğüm hamurişine maalesef. ama eşim çeşit çeşit tatlıları getirince kıyısından köşesinden yiyorum ben de...Tatlı düşkünlüğü bende de var canım ama artık abartmıyorum sadece en çok sevdiğim tatlı varsa onu yiyorum tüm tatlıları değil eskisi gibi![]()
Aynen canım misafir misafirdir :)az önce annem aradı. bana yakın bir yere dişçisine geliyormuş..yarım ağız bana gel çıkınca demiş bulundum. çok da işim var oysa..bizimki de pek meraklıymış hemen olur dedi :)))
tutuştum... hemen çorbamı yaptım,süzdüm, cacığımı hazırladım attım dolaba. köftemi hazırladım şimdi patatesle fırına koyup , her yere süpürge tutup toz alıp duşa gireceğim...anne de olsa, misafir misafirdir... panik oldum durduk yere![]()
aradı az önce yine, dişçiden çıkınca arkadaşları ile karşılaşmış,kızın yabancı değil yarın git hadi şimdi kafede oturalım demişler..nasıl sinir oldum.bir şey diyemedim tabi..yarın işlerim var dışarıda olacam diyebildim. yemekler hazır, ev temiz, ben duşumu alıp süslendim, oturuyorum kös kös :)))))))Aynen canım misafir misafirdir :)
İnsan hemen telaş oluyor :)
hayat çok pahalı canım yaa, ufacık bir şey alıyoruz 100 tl gidiyor hemen. tamamen katılıyorum sana. bu piyasada birikim yapabilmek büyük başarı...yarım kg et,1 kg tereyağ 100 lira....daha sigara,sarmısak,karpuz ve erik alınacak
e peki ben nasıl birikim yapıcam.![]()
böyle olunca ya kendimi sorguluyorum idare bilmiyorum galiba diye.yada eşimi azmı veriyo acaba diye..![]()
Ah canım ya :))aradı az önce yine, dişçiden çıkınca arkadaşları ile karşılaşmış,kızın yabancı değil yarın git hadi şimdi kafede oturalım demişler..nasıl sinir oldum.bir şey diyemedim tabi..yarın işlerim var dışarıda olacam diyebildim. yemekler hazır, ev temiz, ben duşumu alıp süslendim, oturuyorum kös kös :)))))))
aynen tatlım. tüm güne yayacağım işleri yarım günde hallettim bu sayede :))))Ah canım ya :))
Neyseki erkenden işlerini tamamladın
Gelseymiş olurmuş da kısmet işte .
2 kg çok iyi canım, maşallah bizeSelam kızlar
damla cikolata ben de 2 kg vermisim canım, odemdir.
Bizim sigarayı birakmamiz gerçekten çok zor, birbirimizden gizli içiyoruz bu seferdeen azından azaltalim diye konuştuk. Evde çay ve kahve icmiyoruz. Haftaya sigara bırakma kliniğine randevu aldım. Profesyonel bir destek iyi olur diye düşündüm ama ilaç falan kullanmam
Bugün öğlen geldim ise ve çok yoğunum, ayın son günleri işler çok
yeni üye kabul ediyor musunuzzz ben de biriktirmek istiyorum da :)
Tabiki kabul ediyoruz :)yeni üye kabul ediyor musunuzzz ben de biriktirmek istiyorum da :)