• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bugün sahurdan sonra uyuyamadım 6da uyumuşum 7de kızın alarmı öttü onu çağırdım,8de oğlanı alarmı öttü onuda çağırdım(onlarda niyetli oldukları için kalkıp gidiyorlar)sonra uyumuşum saat 8.54de uyandım bir telaş kapıdan kafayı uzattım oğlanı yatağı boş iyi gitmiş dedim lavobaya gittim geldim bide ne görüyüm oğlan yatakta ben uyku sersemi nasıl baktıysam:confused:garibim acele acele vınnn gitti
Böyle çocuklarınızı kaldırmak sizin için zor oluyordur. Kendileri kalkabilirler mi acaba ? Biraz zorlasanız. Benim kızım lisede hep kendisi kalkar. Geç kaldığı da oldu bu da ona ders oldu:KK66:

Kızlar son gün. Bitti şükür. Bende maaşta yok ama,nedense dört gözle bekledim Haziran’ı :)
Okul kapansın istiyorum artık,belki ondandır. Sahura kalk,okula kalk..şaftım kaydı iyice
Ay ne zor gerçekten yat kalk yat kalk :))
Neyseki bitiyor okul da, bugün ramazanın 16. Günü yarıyı da geçtik

Ben bugün sahurdan sonra uyuyamadım 6da uyumuşum 7de kızın alarmı öttü onu çağırdım,8de oğlanı alarmı öttü onuda çağırdım(onlarda niyetli oldukları için kalkıp gidiyorlar)sonra uyumuşum saat 8.54de uyandım bir telaş kapıdan kafayı uzattım oğlanı yatağı boş iyi gitmiş dedim lavobaya gittim geldim bide ne görüyüm oğlan yatakta ben uyku sersemi nasıl baktıysam:confused:garibim acele acele vınnn gitti

Oo sizinki dahada zormuş. Allah güç kuvvet versin. Bütün analara:))

Ay ne zor gerçekten yat kalk yat kalk :))
Neyseki bitiyor okul da, bugün ramazanın 16. Günü yarıyı da geçtik

Olsun canım ya,1 hafta 1 haftadır yine..

4 sene kadar önce bende fizik tedavi gormustum kızlar bel fıtıgı sebebiyle bende telle mesgul olurdum müzik dinlerdim ömceleri ama yinede vakit gecmezdi hadi biraz kestireyim diye karar verdim sonrasında sicak sicak masaj gibi iyi geliyodu tam mayışıp uykuya daliyodum :KK48: en tatlı yerinde bitiyodu sonrada uykulu uykulu geri dönüyodum :olamaz:
ayyy evet tam en güzel yerinde seans bitiyor:)
sonra akşama kadar sersem gibi dolanıyorum

Böyle çocuklarınızı kaldırmak sizin için zor oluyordur. Kendileri kalkabilirler mi acaba ? Biraz zorlasanız. Benim kızım lisede hep kendisi kalkar. Geç kaldığı da oldu bu da ona ders oldu:KK66:
Büyük kızım hep kendi kalkar hazırlanır giderdi bunlar küçükdü o herşeyini kendi ayarlardı...iste annenin gözündede hep bunlar küçük kaldı eşşek kadar oldular ama halen sıpa yerine koyuyorum...buda benim suçum:110:

Çok aptalca bişey yaptım biraz önce. Pasaport için başvurmuştuk. Temmuz sonuna tarih verdiler. Ama uzak bir nüfus müd.den. Bende bize yakın olsun.trafiği çekmeyelim diye şans eseri bizim burdan randevu aldım ve diğerini iptal ettim.

Sonradan farkettim ki,yarınmış .o anda haftaya cuma gibi algıladım.

Çocuğun öğrenci belgesi için e okula giremiyo okul yoğunluktan..o halledilse bu kez hangi bankadan dekont alıcam da 9:30 a nüfusa yetiştiricez..bazen hakkaten çok salakça davranıyorum

Kolyenizi güle güle kullanın çok güzel...
İnternetten çerçeve yapılmış tam altınlara baktığımda fiyat yüksek geldi. Siz kaça yaptırdınız?
Çok teşwkkür ederim :KK68:haklisıniz ceyrek takilı olanlar banada daha pahali geldi hesaplamıstim arastirirken ama bende ceyrek vardi zaten sadece 14 ayar çerceve aldim 283 tl ye gelmisti yanilmiyorsam 2 hafta kadar once :KK66: istersen sende çeyregi ayri alip cercevesini ayri alabilirsin canim benimkinin cercevesi+ ceyrek altin alsam su an 600-610 tl ye gelir su an almaya kalksam bence yinede ekonomik :KK52:

Günaydın kızlar,
Bugün nihayet cuma:)
Maaş ödemeleri haftaya kaldı, şirket biraz karisik :(
Eksik listesi yaptım akşam,evde dogru düzgün birşey kalmadı, yarın kk ile alışveriş yapacagiz. Birazda stok yapacağım, deterjan ayçiçek yağı ve çay buldum güzel indirimi olan.
Kk ile altını da haftaya alicam

Kızlar bir şey sorucam size pazarda barbunya gördüm buzluğa aticam da ne zamana kadar gelir pazara haziran sonunu bulur mu
merhaba, barbunya eylule kadar gelir, suan kac tl bilmiyorum ama asil eylule dogru ucuzlar. Suan buzluga atmak icin erken gibi.

Back
X