- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.601
Burada barbunya 10 tl, bezelye 5 tl olduğu için ben bezelye koyuyorum buzluğuma. Yaz yeni geldiği için barbunyanın daha zamanı var arkadaşlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar altın 193 civarı olursa bana haber eder misiniz? Aldığım altınları bozup elden borcu kapatmaya karar verdik ama zarardayım şu an.
Böyle yapmak yerine eşin faturaları kk falan ödedikten sonra kalan parayı sana verse sende birikim ve ihtiyaçlar için ayırsanKızlar günaydın
Bugün çok sevinçliyim son sınava da girip artık rahat rahat bebeğimle ilgilenebilirim.
Daha bir hazırlık yapmadık çünkü.
Bugün zulami saydım.
1270 lira cıktı. Arti 80 lira kenara ayirdim.
Kendim için harcamayı düşünüyorum 40 lirasını.
40 lira da belki lazım olur diye cüzdanımda kalsın.
Birde bazen eşimi somuruyormus gibi hissediyorum.
Dün 100 tl verdi mesela içinde 20 lirası okul kalanı iç çamaşırı içindi sadece.
Ben hem iç çamaşırı hem sal hem ona kapri ve biseyler aldım 53 lira harcadım.
Farklı şeyler adı altında para istemek onu sömürmek mi oluyor diye düşünüyorum.
Mesela kendime bişey diktiricem kumaş parası.
Bebeğe çanta alcam onun için para vs diyerek almak hanı elde olanı kullanmayıp ondan istemek sömürmek mi bilmiyorum.
Ama böyle yapmayınca da sanki param hiç birikmiyor. Vicdan yaptım biraz. Ama çokta idareli olunca erkek ne ihtiyaç ne değil bilmiyor sanki.
Bugün ki sınavım gec başlayacak.
Tatil moduna girmiş gibi hissediyorum o yüzden:))
...ama zaten birikince duramıyorum söylüyorum...o çalışıp kazanıyor ama bende evde çalışıyorum çocuklardı yemekdi...demekki benimde hakkım var diye teselli veriyorum kendime...yok be ne hırsızlığı...değildir ya...bak öyle birşey diyeni döverim
hem eşimde kenarda birşeyin olduğunu duyunca seviniyorşu sira bezelye, eylul gibi barbunya, yine yazin ucuzken taze fasulye, temmuz gibi visne atabilirsiniz. Yazin ucuzken konserve domates sosu yapabilirsiniz, cok iyi oluyor, butun kis yaz domatesi yenmis oluyor. Ben bunlari hazirliyorum =)Günaydın..
bende istiyorum bu yıl kışlık hazıırlamak ve hiç bilmiyorum neyi ne zaman almalıyım.
Çok iyi oldu benim içinde,sağolun

canım bende 199 dan aldım şu an 500 küsür zarardayım ama satmıyorum inat ettim beklemede kal sende istersen elbet yükselecek. altından kimsenin zarar ettiğini duymadım bugüne kadar. YTD.Kizlar konuyu bugun gordum yazayim dedim. Gecen hafta esim altin yukseliyor alalim dedi 201den aldik, ertesi gun düştü yaaldigimiz gibi zarar ettik ama dursun kenarda. Biz evlenirken grami 80 tl idi, 100 olsa da dugun takilarini bozdursak diye bekliyorduk simdi olmus 200
![]()
mecbur kalmadikca bozdurmak istemiyorum canim. Uzun vadede yukselir diye dusunuyorumcanım bende 199 dan aldım şu an 500 küsür zarardayım ama satmıyorum inat ettim beklemede kal sende istersen elbet yükselecek. altından kimsenin zarar ettiğini duymadım bugüne kadar. YTD.
Böyle yapmak yerine eşin faturaları kk falan ödedikten sonra kalan parayı sana verse sende birikim ve ihtiyaçlar için ayırsan
Ben eşimden ayrı zula yapamıyorum çünkü her ikimizde para nereye gitmiş haberimiz olur birbirimizi takip ederiz ama birikimi hesap kitabı ben yapıyorum mesela eşim 200 harçlık ver gerisini Al der bende birikimi ayırıp kalanınla idare etmeye calisiyororum
mecbur kalmadikca bozdurmak istemiyorum canim. Uzun vadede yukselir diye dusunuyorum
Altın şuan 193 oldu canım haberin olsunkızlar altın 193 civarı olursa bana haber eder misiniz? Aldığım altınları bozup elden borcu kapatmaya karar verdik ama zarardayım şu an.
Bende bazen acaba eşimden gizli para bitiktirince hırsızlığa giriyormu diye düşünüyorum...ama zaten birikince duramıyorum söylüyorum...o çalışıp kazanıyor ama bende evde çalışıyorum çocuklardı yemekdi...demekki benimde hakkım var diye teselli veriyorum kendime...yok be ne hırsızlığı...değildir ya...bak öyle birşey diyeni döverim
hem eşimde kenarda birşeyin olduğunu duyunca seviniyor