• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende çok severim. Hatta koyu ayrana ekmek doğrayıp taze sarımsakla yemeğe bayılırım yazın. Rahmetli babam çok severdi.
Böyle posta posta sordum kusura bakma ama son bişey sorayım,kullanırken alıp kullanıyoruz değilmi. Öyle birbirine yaapışma olmuyo. Aslında geçende konuşulmuştu ama emin olamadım.
oyy hakkaten dediğin şekilde de süper olur..az kaldı sanırım artık taze sarımsak yakında kalkar pazardan, gecikme canım..ben de alacağım daha da bi 10 baş kadar daha alırım. yapışma asla olmuyor, tek tek donuyorlar, diş diş alıp kullanıyorum.dişlerine ayırıp dondurmak önemli ama canım. ne kadar istersen, ne zaman istersen sor,ben yanıtlarım canım

karniyarik icin kizartip mi koyuyorsunuz dondurucuya
Ewet canım kızartılmış koyuyorum
Hatta birkaç poşet içini de yapıp direk pişirilmeye hazır koyuyorum.
Kuru sarımsak koydum ama taze sarımsağı da deneyeyim, yarın pazardan alıp koyacagim

Kuru sarımsak koydum ama taze sarımsağı da deneyeyim, yarın pazardan alıp koyacagim
al canım kuruya göre hem dişleri kocaman, hem de ben lezzetini daha çok seviyorum.beğeneceğini umuyorum..

canim bu fikri cok begendim kesinlikle yapmaliyim hemen dolma gibi pisirirm hazir

Ben bugün radikal bir karar verip uzun saclarimi, çene hizasında katlı kestirdim.
Başta kuaförüm şoka girdi. Kaç yıllık arkadaşım zaten, senin saçının teli bile kıymetli bir anda eminmisin dedi.
Çok güzel oldu, ise gidince arkadaşlar, eve gelince eşim şokkk.
Hepsi beğendi :))
Rahatsızlığından dolayı saçlarımı sürekli kurutmam lazım, ilaçlardan da çok dökülüyordu.
Bayrama yakın boyaya gideceğim, bir şokda o zaman görecekler :))

Ben bugün radikal bir karar verip uzun saclarimi, çene hizasında katlı kestirdim.
Başta kuaförüm şoka girdi. Kaç yıllık arkadaşım zaten, senin saçının teli bile kıymetli bir anda eminmisin dedi.
Çok güzel oldu, ise gidince arkadaşlar, eve gelince eşim şokkk.
Hepsi beğendi :))
Rahatsızlığından dolayı saçlarımı sürekli kurutmam lazım, ilaçlardan da çok dökülüyordu.
Bayrama yakın boyaya gideceğim, bir şokda o zaman görecekler :))
güle güle kullan canım.aynı şey bugün aklımdan geçti, kestirsem mi diye oldukça düşündüm sonra aman yazın tepede toplar geçerim böyle kullanımı daha kolay dedim ama bana da yakındır kuaför yolları, istiyorum aslında çene hizasında küt kesim ama saçlarım dalgalı, çok uğraştırır mı emin olamıyorum

güle güle kullan canım.aynı şey bugün aklımdan geçti, kestirsem mi diye oldukça düşündüm sonra aman yazın tepede toplar geçerim böyle kullanımı daha kolay dedim ama bana da yakındır kuaför yolları, istiyorum aslında çene hizasında küt kesim ama saçlarım dalgalı, çok uğraştırır mı emin olamıyorum
Ben saçlarımı kurutmaktan nefret ediyorum ama artık yaz kış mecburen kurutmak zorundayım. Uzun saç çok vakit kaybettiriyor. Böyle rahat olur diye düşündüm.
Kısa ama toplanabilir, yazın bunaltır zaten beni açık sac.
Benim saçlarda dalgalı ve kabarık, köpükler kullanırım.
Arada değişiklik iyi oluyor :)

Ben saçlarımı kurutmaktan nefret ediyorum ama artık yaz kış mecburen kurutmak zorundayım. Uzun saç çok vakit kaybettiriyor. Böyle rahat olur diye düşündüm.
Kısa ama toplanabilir, yazın bunaltır zaten beni açık sac.
Benim saçlarda dalgalı ve kabarık, köpükler kullanırım.
Arada değişiklik iyi oluyor :)
aynen canım çok iyi yapmışsın..bi gayret darısı başıma ;)

rajaynayaa kardeş ne yaptın pasaport işini halledebildinmi

Evet bugün hallettik:) verdik tüm belgeleri..
Aslında hiç şansım yoktur bu tür şeylerde,hastanelerden falan hiç randevu bulamam böyle çabuk. İlk kez şansım döndü,oda bir tuhaf döndü:)) iki ayağımız bir pabuca girdi:))
neyse aradan çıkmış oldu:))

Yogurt,soğan,istedigin baharatları katıp marine ediyorsun sonra streç filmle rulo yapıp buzluğa atiyorsun

Bende yaptım geçen hafta. Eşim çok beğendi. Ki o etçidir,öyle her etli yemeği beğenmez.
Ben eti bütün olarak soslayıp,dondurup çıkarınca dilimledim.

Birde bir parça et,bşr sıra kıyma(köfte gibi yoğrup) olarak kat kat dondurucam yine denemelik. Onu çoook uzun süre önce esra cayhanın programında görmüştüm.

Benim ablam çok fena biriktirir..memer maaşı giriyo eve,kendisi çalışmıyo. eniştemin eli çook açıktır.ona kalsaydı maaşını bir haftada arkadaşları,akrabalrına yemek ısmarlarken bitirirdi.
Ablamın da eli çok açıktır,ama o becerisini kullanır. Az malzemeyle çok şeyler yapar,konu komşuya dağatmadan boğazından geçmez. yada gelinlik kızların çeyizlerine yardım eder vs...
2 evleri,2 arabaları,üniversitede bir çocukları(uzakta,kirada) birde lisede çocukları var.ve büyük hastane masrafları oldu..hiç kimseye hiçbir zaman muhtaç olmadılar allah şükür. Bunlar hep ablamın ev ekonomisini çözmesiyle oldu

Ben ablamın tam tersi. Ben idare bilmem pek. Bizde eşim daha tutumludur. Benim elime geçen para ablamın eline geçseydi daha neleri olurdu kimbilşr

lucky_gla lucky_gla katılıyorum,
bir topikte bir arkadaş daha yazmıştı kadınlar gizli biriktirse bile ne olacak ki gezip tozuyor mu yine evine harcıyor.
benim de eşimden ayrı bir birikimim vardı, mesai paralarını altın yapmıştım, 22bin TL civarı. Ev alırken borcumuz düşsün diye son kuruşuna kadar kullandım.
Ablana hayran kaldım gerçekten parasının bereketi olduğunu düşünüyorum .
Pasaport işiniz için de çok sevindim canım ;)
taze sarımsak zaten kabuklu olmuyor kuru sarımsak gibi..dış kabuğunu alıp dişlerini ayırıp donduruyorum ben. poşet değil de olur da koku yaparsa diye 1 kiloluk dondurma kabına koyup agzını sıkıca kapattım..gerçi koku yapmyor..sarımsağı biz de çok sever ve tüketiriz, taze sarımsağa da bayılıyorum...
Ay benim sizden alacağım çok çok tarif var kışlık için :)
Ellerine sağlık kuzum.

Kızlar çok hamaratsınız hepiniz maşallah...

Back
X