• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pufffff ne kadar sinir durum...yazlığın var... yazlıkta hizmet et..her gün misafir ağırla.. yazık bu kadına..tatil edemeden tatil bitsin..puffff

Aynen öyle oluyo valla. Ben artık birine beddua etmeye kalksam,inşallah iki evin olur derim heralde:))) evimde o kadar yorulmuyorum ben yahu:))

Nasıl yoruldum. Hazır okul kapanmadan temizliği çıkarayım aradan dedim ama tabi ben öyle birden yapamıyorum:).
Mutfaklardan başladım. Ben en ucuzundan en pahalısına tüm deterjanları deneyimlemil biri olarak,bu kez organik takılayım dedim.

Tüllerini ve kilimini beyaz sabunla yıkadım. 2 mutfak halım var biri beyaz,biri krem :( onları beyaz sabunlayıp sardım. Sabah bir su daha yıkayıp asarım.

Dolap,fayans temizliğinde sadece karbonat,sirke ve limon tozu(onu niye kattım bilmiyorum) kullandım ama kesinlikle çok güzel oldu. heryer nasıl ışıl ışıl..arada kalkıp bakıyorum:)))

Birde kuru fasulye almıştık migrostan.çok kötü çıktı,asla almam bir daha. 2 paketti bide bitmek bilmedi. Parça parça oluyo. Yine pişirdim yine aynı..

Nasıl yoruldum. Hazır okul kapanmadan temizliği çıkarayım aradan dedim ama tabi ben öyle birden yapamıyorum:).
Mutfaklardan başladım. Ben en ucuzundan en pahalısına tüm deterjanları deneyimlemil biri olarak,bu kez organik takılayım dedim.

Tüllerini ve kilimini beyaz sabunla yıkadım. 2 mutfak halım var biri beyaz,biri krem :KK43: onları beyaz sabunlayıp sardım. Sabah bir su daha yıkayıp asarım.

Dolap,fayans temizliğinde sadece karbonat,sirke ve limon tozu(onu niye kattım bilmiyorum) kullandım ama kesinlikle çok güzel oldu. heryer nasıl ışıl ışıl..arada kalkıp bakıyorum:)))

Birde kuru fasulye almıştık migrostan.çok kötü çıktı,asla almam bir daha. 2 paketti bide bitmek bilmedi. Parça parça oluyo. Yine pişirdim yine aynı..

Acaba fasulye ...son kullanım tarihi nasıldı?

Kızlar çok fena bir gün geçirdim, sabahtan belliydi zaten terslik olacağı.
İnşaat olan yerlerden yürümek zorunda kaldım üstüm başim battı, neyse ki şirkette kıyafet vardı. Toplantıya geç kaldım, sonra elektrikler kesildi, sistem kilitlendi. Maaş tablolarim nasil oluyorsa uçtu. Bir daha hazırladım. Bu sefer bankada denetim var diye hesaplara geçmedikçe, gece yarısına kaldı. SGK'dan catkapi geldiler, eski çalışan şikayet etmiş. Eve dönerken servisin tekerleği patladı.
Çok şükür tek parça evdeyim.
@p_ritha iyiyim yani :))

Acaba fasulye ...son kullanım tarihi nasıldı?

Yok tarihinde bir sıkıntı yoktu baktım. Pişirince kırık pirinç gibi bişey oldu hep.

okuldan pert halde dondum off kiziyorum kendime yoruldukca
yemek yaptim birazdan yeriz

aman allahimm deli dolu universite yillarimiii ozledi.mmm:KK34::KK34::KK34:

Çalışınca çok zordur eminim. Ben evdeyken zorluyo bazen ev işleri. Allah kolaylık versin. Bide öğretmenlik zor yaa..bazen okula gidiyorum, teneffüse denk gelince sabır diliyorum hep öğretmenler için.
İnşaat olan yerlerden yürümek zorunda kaldım üstüm başim battı, neyse ki şirkette kıyafet vardı. Toplantıya geç kaldım, sonra elektrikler kesildi, sistem kilitlendi. Maaş tablolarim nasil oluyorsa uçtu. Bir daha hazırladım. Bu sefer bankada denetim var diye hesaplara geçmedikçe, gece yarısına kaldı. SGK'dan catkapi geldiler, eski çalışan şikayet etmiş. Eve dönerken servisin tekerleği patladı.

Aman yarabbim. Allah kötülerinden korusun. ters bir günmüş gerçekten

Canım neler olmuş öyle...
Çok geçmiş olsun sana vardır herşeyde bir hayır ama resmen herşey üstüste gelmiş

Günaydınnnn
Güzel bir gün olur sizler için ve benim inşallah...
Ev ekonomisi ve idaresi ile ilgili planlarım var:KK53:
Evin idaresini darbe ile ele geçireceğim. Eşimin paralarını da alacağım:KK48:
Yıllardır onda hesap kitap artık sıra bende...
Öncelikle eşimin maaş kartının artı para hesabı var onu kapattır dedim tamam dedi... Para olmayınca diğer ayın maaşından çekip yiyoruz. Benim para biriktirdiğimi bilmediğinden O'na göre savurganmışım da peh... Kendisi diğer ayın maaşını da çekiyor ben de en azından ekside gitmiyorum dedim. O da kredi kartını kullandığımı söyledi. Karttan da ancak market giderleri kuaför giderleri var ekstradan bir şey yok. Kartı da kullanmayacağım artık. Bu sefer başaracağım tatilden sonra paralar bende :KK66:

Canım çok çok geçmis olsun :dua: seninki kadar olmasada bende dun zor bi gun gecirdum hatta senin yasadiklarini okuduktan sonra acaba merkür mu geri gidiyo diye dusundum baktim ama yok degilmis gitmiyomus nedir bu aksiliğin nedeni anlamadim :işsiz:

selam kızlar.. bir kaç gün tatil kaçamağından sonra döndüm evimdeyim çok şükür....

yeni bir ay, yeni hedefler... bu ay yine tek hedefim şu kk ve borçları güzelce ödemek..

tatil bitti, koşturmaca devam.
makinede çamaşırlarım var, ütüler birikti, ev toz içinde..yavaş yavaş halletmeyi planlıyorum...

akşama fırında köfte patates, soslu makarna, cacık yaptım, dondurma aldım. migrosta kampanya vardı algida maraş usulü 1 alana 2.si %50 indirimli, almak isteyenler için şuraya yazmış olayım ;)

selam kızlar.. bir kaç gün tatil kaçamağından sonra döndüm evimdeyim çok şükür....

yeni bir ay, yeni hedefler... bu ay yine tek hedefim şu kk ve borçları güzelce ödemek..

tatil bitti, koşturmaca devam.
makinede çamaşırlarım var, ütüler birikti, ev toz içinde..yavaş yavaş halletmeyi planlıyorum...

akşama fırında köfte patates, soslu makarna, cacık yaptım, dondurma aldım. migrosta kampanya vardı algida maraş usulü 1 alana 2.si %50 indirimli, almak isteyenler için şuraya yazmış olayım :KK66:
Selam canım :)
Her güzel şeyin sonu illa geliyor ama tatiller hiç bitmesin ;)
Benim kk da uçtu şunu alalım bu da gerekli Vs üst üste gelince yükseldi ama ödenir inşallah sağlık olsun ;)
Hamarat kankim benim, bende bir an önce yemeklere başlamalıyım ;)

Back
X