• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım :KK200:

Okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı. Çok özledim burda sizinle sohbet etmeyi :KK51:

Bende malum birikim yok. Önceden alınmış 3 çeyrek 3 dolar var :) bir de bankada 1 gr altın.

Bu aralar yaptığım tek birikim tl biriktirmek. Yine ekonomi konularında görmüştüm bi arkadaş yazmıştı. 1. Hafta 1 lira 2.hafta 2 lira... şeklinde bir birikim planıydı. Onu yapıyoruz. Şu an altıncı haftaya girdik :KK45:

Boşanma davasına karşı taraf hala cevap vermedi. İki hafta süresi varmış bakalım bekliyorum. Ondan sonra duruşma tarihi kimbilir ne zamana verilir :KK11: araya da adli tatil girer :kızgın:

Adalet bakanlığının personel alımına başvurdum bakalım ne olacak. Onda da her şeyi halledip güvenlik soruşturmasında takılmaktan korkuyorum. Eş kişisinin mahkemeleri, basit yaralama davaları.... :KK11: umarım etkilemez benim soruşturmamı. Büyük ihtimalle boşanamam soruşturmaya kadar
Sıralamaya girip girmediğim bile belli değilken güvenlik soruşturmasını düşünüyo olmam :KK53:
Merhaba canım daha sık gel, bizde seni özlüyoruz çünkü .
Daha iyi gördüm seni çok memnun oldum bu duruma :)
İş umarım olur, belli mi olur hayırlısı olsun .

Günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum internetim yok..
Gremseniz hayırlı olsun
Kolye olarak bir arkadaşa burda ceyrekten yapmıştı çerçeveli çok hoşuma gitti.
Bende o tarz bişey düşünücem

Maddi durum olarak eşim biraz sıkışık.
Ama yine de bana ihtiyaçlar için para vermeye devam ediyor.
Ödemeleri var 70bin kadar.
Kendi işleri olunca bir dönem böyle sıkışıyorlar
Sonra düzeliyor hemde ramazan

Allah oğlumun nasibini rizkinida göndersin inşallah..
Geçen 1271 lira bankaya atmıştım.
Altın düştü demissiniz. Birazdan bakıp alacağım inşallah...

Temizlik konusunda da hiçbişey yapamiyorum yaptigim tek temizlik çamaşır yıkayıp yerleştirmek yatak toplamak ve bulaşık yıkamak.
Daha fazlasına gücüm yetmiyor.
Kaaynanamla da aramızda tatsızlık oldu. Ictigim bir bardak süte laf edince dün gitmedim. Eşimle de bunun tatsızlgi var üstümüzde

Görümcem temizliğe gelicekti ben gelmez sanıyodum ama gelcekmis dün mesaj atmış ne diyeyim Allah razı olsun

Günaydın. Kızlar ramazanın son cuması yazıp cüzdana koyulan bir dua varmış. Gerçi ben duaların dille ve kalben yapılmasından yanayım. Ama internette öyle şeyler okudum ki,etkilenmedim desem yalan olur. Cüzdan duası yazarak bir bakın isterseniz.

Bu arada eşimde keşke alsaydın kordon dedi. Ben yeni yeni sevmeye başladım altını ama o her tür altını oldum olası çok sever.

Sabah ip bulamadım kulaklıkla denedim:)) ayy bana bi haller olıyyy

F3753ED4-EB35-4DBA-B827-DC6B83A855D2.webp Görmediğin birinin altını olmuş,tutmuş tutmuş fotosunu çekmiş:))))))

Günaydın. Kızlar ramazanın son cuması yazıp cüzdana koyulan bir dua varmış. Gerçi ben duaların dille ve kalben yapılmasından yanayım. Ama internette öyle şeyler okudum ki,etkilenmedim desem yalan olur. Cüzdan duası yazarak bir bakın isterseniz.

Bu arada eşimde keşke alsaydın kordon dedi. Ben yeni yeni sevmeye başladım altını ama o her tür altını oldum olası çok sever.

Eki Görüntüle 2155075 Görmediğin birinin altını olmuş,tutmuş tutmuş fotosunu çekmiş:))))))

Çok güzell

Kulaklığı degerlendir olmadi :D

Bende 186.80 liradan 2 gram aldım ama 187 oldu altın keşke fazla alsaymışım
Anında kara etki ediyor

Eki Görüntüle 2155075 Görmediğin birinin altını olmuş,tutmuş tutmuş fotosunu çekmiş:))))))
Böyle bile çok güzel bundan 5 tane yapınca beşi bir yerdemi oluyor

Suveybe13 Suveybe13 bereketli olsun inşa
Böyle bile çok güzel bundan 5 tane yapınca beşi bir yerdemi oluyor

bundan 2 tane yapmak lazım..ama 5 liside oluyomuş bunun..görmedim ama arkadaşta varmış..tek bir tane ama 5 altın parasına..beşe diyo arkadaş onun adına,ama adımı böyle,kendi taktığı admı bilmiyorum:)

ya aslında çeyrek,gram ve takıdan başka altın bilmiyorum ben..burdan öğreniyorum yavaş yavaş..

Suveybe13 Suveybe13 bereketli olsun inşa

bundan 2 tane yapmak lazım..ama 5 liside oluyomuş bunun..görmedim ama arkadaşta varmış..tek bir tane ama 5 altın parasına..beşe diyo arkadaş onun adına,ama adımı böyle,kendi taktığı admı bilmiyorum:)

ya aslında çeyrek,gram ve takıdan başka altın bilmiyorum ben..burdan öğreniyorum yavaş yavaş..
Güle güle iyi günlerde kullan inşallah canım . Cüzdan duasını 2 yıl üst üste yazio cüzdanına koymuştum. Param hiç eksik olmamıştı şükür. Artık her gün cekebildigim kadar salavat çekiyorum. Tevhid çekiyorum. Bolluk bereket Rabbimin lütufları çok şükür. Bu şekilde her işimi kolaylaştırıyor ve param da bereketleniyor

Güle güle iyi günlerde kullan inşallah canım . Cüzdan duasını 2 yıl üst üste yazio cüzdanına koymuştum. Param hiç eksik olmamıştı şükür. Artık her gün cekebildigim kadar salavat çekiyorum. Tevhid çekiyorum. Bolluk bereket Rabbimin lütufları çok şükür. Bu şekilde her işimi kolaylaştırıyor ve param da bereketleniyor

Teşekkür ederim canım,sayenizde aklımız başımıza geliyo şükür
Bende yaptım bakalım. Duanın gücüne çok inanırım. Orda olduğunu bilmek bile bana iyi gelecek.

ne güzel ya..ben çok harcadım yine bugün. şu an azaptayım. gerekli olan şeylerde vardı içşnde ama tıpa aldım mesela:( sırf instada görüp soda şişesinden baharatlık yapmak için. tıpayı alınca bide soda almak zorunda kaldım tabi haliyle:)))
hayır baharatlığa ihtiyacım olsa neyse de..tıpalarda uymadı bu arada
Allah beni bildiği gibi yapsın

ne güzel ya..ben çok harcadım yine bugün. şu an azaptayım. gerekli olan şeylerde vardı içşnde ama tıpa aldım mesela:KK43: sırf instada görüp soda şişesinden baharatlık yapmak için. tıpayı alınca bide soda almak zorunda kaldım tabi haliyle:)))
hayır baharatlığa ihtiyacım olsa neyse de..tıpalarda uymadı bu arada
Allah beni bildiği gibi yapsın

Soda şişesinden baharatlık...ayyy...merak ettim..Bizim evde soda içilir...günde 5 adet fiks

merhaba arkadaslar ay aksam aksam ck sınırlendım paylasmak ıstedım sızle
benım bankam vakıf world card kullanıyorum tek kartım var.tatili ayarlamak için arastırdım ets jolly falan vakıf worlde hıc taksıt yok tek cekımde gıdemem napsam etsem dedım neyse anneme de yemek masası alıcaz orası da garanti bonusa 12taksıt yapıyoruz farksız dedı.
dedım hem tatıle hem masaya kullanırım bonusa basvurdm pazartesı gunu.bugun kart gelmıs gıttım aldm neyse bı baktım hesap kartı yollamıslar kredı kartı degıl musterı hız.aradım kredı kartı basvurunuz reddedılmıs hesap kartı yollamısız dıyo salakmı nedır ben hesap kartımı ıstedım sızden ddım benım yapabılecegım bıse yk dıyo
memur muhendısım maasım ıyı ck sukur kartımı da gunu gunune oderım nası reddedıldı anlamadım hadı reddettıler hesap kartı nıye yolladılar ayy sınırlerım zıpladı

:))))))kendim yetmemiş gibi seninde günahına girdim durup dururken..

https://instagram.com/p/Bju_b4pDa5B/ burdaki yorumlardan öğrendim bende.

Hiç üzülme :eğlence: bolu da cam şişe toplayan yerler var..ben evim hastaneye yakın..biriktirip haftalık bırakıyorum.. :olamaz: vaktim olsa neler yaparim neler...şuan artık iplerden dizime battaniye örüyom:super:

merhaba arkadaslar ay aksam aksam ck sınırlendım paylasmak ıstedım sızle
benım bankam vakıf world card kullanıyorum tek kartım var.tatili ayarlamak için arastırdım ets jolly falan vakıf worlde hıc taksıt yok tek cekımde gıdemem napsam etsem dedım neyse anneme de yemek masası alıcaz orası da garanti bonusa 12taksıt yapıyoruz farksız dedı.
dedım hem tatıle hem masaya kullanırım bonusa basvurdm pazartesı gunu.bugun kart gelmıs gıttım aldm neyse bı baktım hesap kartı yollamıslar kredı kartı degıl musterı hız.aradım kredı kartı basvurunuz reddedılmıs hesap kartı yollamısız dıyo salakmı nedır ben hesap kartımı ıstedım sızden ddım benım yapabılecegım bıse yk dıyo
memur muhendısım maasım ıyı ck sukur kartımı da gunu gunune oderım nası reddedıldı anlamadım hadı reddettıler hesap kartı nıye yolladılar ayy sınırlerım zıpladı

Bende sinirlendim :eek:..dün beni bankadan aradılar.:duduk:. ben 9 senedir farklı ilin banka kartını kullanıyordum.:bicak:. maaş oraya yatiyordu :dondurma:..9 senedir nerdesiniz dedim:kahve: bankacı sisteme yeni düştü dedi :KK12: ben gelemem vekilim uğrar dedim :KK76: babam sağolsun noterden yetki vermiştim En Büyük TÜRKİYE bugün tekrar hesap açtı.. bankacı kapatalim mi dedi :eek: hayır dedim...maaş yatmazsa uğraşırım.. şimdilik kalsin :KK14: gökten taş düşse beni ...:KK76: birde @kronikuykucu bulu :halay:

Back
X