- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #17.861
Merhaba canım daha sık gel, bizde seni özlüyoruz çünkü .Selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım
Okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı. Çok özledim burda sizinle sohbet etmeyi
Bende malum birikim yok. Önceden alınmış 3 çeyrek 3 dolar var :) bir de bankada 1 gr altın.
Bu aralar yaptığım tek birikim tl biriktirmek. Yine ekonomi konularında görmüştüm bi arkadaş yazmıştı. 1. Hafta 1 lira 2.hafta 2 lira... şeklinde bir birikim planıydı. Onu yapıyoruz. Şu an altıncı haftaya girdik
Boşanma davasına karşı taraf hala cevap vermedi. İki hafta süresi varmış bakalım bekliyorum. Ondan sonra duruşma tarihi kimbilir ne zamana veriliraraya da adli tatil girer
Adalet bakanlığının personel alımına başvurdum bakalım ne olacak. Onda da her şeyi halledip güvenlik soruşturmasında takılmaktan korkuyorum. Eş kişisinin mahkemeleri, basit yaralama davaları....umarım etkilemez benim soruşturmamı. Büyük ihtimalle boşanamam soruşturmaya kadar
Sıralamaya girip girmediğim bile belli değilken güvenlik soruşturmasını düşünüyo olmam![]()
Daha iyi gördüm seni çok memnun oldum bu duruma :)
İş umarım olur, belli mi olur hayırlısı olsun .

bugün yoğun bir gündü..sorumlu hemşiremle birlikte son 2 ayın evraklarını taradık..
4 liraya 4 adet simit aldim..bugünkü harcamam bu
bolu da cam şişe toplayan yerler var..ben evim hastaneye yakın..biriktirip haftalık bırakıyorum..
vaktim olsa neler yaparim neler...şuan artık iplerden dizime battaniye örüyom
. ben 9 senedir farklı ilin banka kartını kullanıyordum.
. maaş oraya yatiyordu
..9 senedir nerdesiniz dedim
bankacı sisteme yeni düştü dedi