• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Kayiinbabamlara gittik sabah 10 gibi.
Gece dörtte çamaşır sermeye kalktım.
6 da esiminuyandirmaya kalktım kalkmadi sonra 9 gibi uyandik.
Anca gittik.
Kayinbabam hiç gelmeseydiniz dedi .
Çıkarken de bana br dahaki bayram bu sate kalırsanız kapı açılmaz dedi.
Sabah namazında orda olcakmisiz namaza onla gitcekmiş. Sonea biz kahvalti hazırlicakmışız falan.

Eşim zaten iyice saldı kendini.
Namaza gitmedi.
Son gun niyetli bile değildi.
Of of.

Kendi babbannemlere gittk onlarda denize gitmiş.
Halamlar da denize gitmiş.
Bizde eve döndük. Gitcek başka yer yok.
Siz bayramda ne yapcaksiniz.
Eşime yarın pikniğe gidelim diyorum başıma iş çıkarma diyor.
Denize gitceksekte ben girmiceksem gitcekmkskz

Napsakbbunaldim evde olmaktan

Hayırlı bayramlar herkese
Sonunda ailemin bütçesini ele geçirdim çok mutluyum
Eşim faturaları herşeyi yatırdı kalan parayı aldım ona da harçlık verdim. :KK48:
Kurban parası için kahve kutusundan kumbara yaptım ona bulduğum paraları atıyorum.
Tatil için de biriktirecegim inş.
Dün a 101 den deterjan indirimi vardı sıvı deterjan aldim yine:KK49:

Hayırlı bayramlar herkese
Sonunda ailemin bütçesini ele geçirdim çok mutluyum
Eşim faturaları herşeyi yatırdı kalan parayı aldım ona da harçlık verdim. :KK48:
Kurban parası için kahve kutusundan kumbara yaptım ona bulduğum paraları atıyorum.
Tatil için de biriktirecegim inş.
Dün a 101 den deterjan indirimi vardı sıvı deterjan aldim yine:KK49:
İyi Bayramlar :)
Tam şeker tadında olmuş seninki ;)
Bütçeyi ele geçirdiysen ;)

Her ne olursa olsun az ya da cok bende kadinin esinden gizli birikimi olsun taraftariyim. Ister calissin ister calismasin. Birde erkekler biz kadinlarin elinde birikmis para gorunce hemen biseyler yapma pesinde. Bu cogunlukla arac oluyor. Aracta bana ölü yatirim geliyor. Surekli bir masraf. Bakim yaptirmak zorundasın surekli. Sigortasi vergisi benzini derken baya masraf cikariyor.

Bugun kumbarami kirdim. 323 lira cikti.. ilk basta ceyrek aliyim bayram sonrasi dedim. Sonra annemin senin ceyizlerini yaptiriyorum dedi. Ceyizlerin masrafinin bir kismini babama kitledi. Bir kismini babamdan habersiz pikocuya verdi orada 950 lira tutmus..ustune biraz daha ekleyip anneme 340 tl verdim. Simdi parqnin hepsini de anneme yikmiyim dedim. Kadinin elinde para kalmicak yoksa. Her ne kadar ceyizim icinde vermis olsam bu ay 350 tl diyelim birikimime. karamelli_turta karamelli_turta

İyi Bayramlar :)
Tam şeker tadında olmuş seninki :KK66:
Bütçeyi ele geçirdiysen :KK66:

B Bugunneselibirgun
senin esinin ailesi eski tip demek de degilde
yobaz bencil cekilmez bir aile. esin de sana dusuncelerine pek onem vermiyor gibi sanki kolaylik diliyorum

Sagolun kızlar edimin ailesi birlik olmaya önem veriyor
Eşime de kızdım

Sen kalkmadın fırçayı ben yedim dedm
Zaten bebek olcak o zamana gidemeyiz o kadar erken

İyi bayramlar.. annemlerdeyim ben de. Her bayram gibi cok kalabalık geçiyor..guzel yani bayram gibi bayram yaşıyoruz ailemle, köyde.
Bu arada dün 1 tam altin (1275), 1 yarim altın ( 638 tl) aldım attım.birikime. bu da haziran ayı birikimim olsun :) @karamelli
Yeğenlerime bayram harcligi verdim. 70 tl.dagittim.

Iyi bayramlar kızlar
6.30 da kahvaltı
7.30 da sabah kahvesi
Eş ve çocuklarla bayramlaşma
Eşim nöbete
Ben kızlarla anneme
Fırsat bulursam molada gelir sizinkilerle bayramlasirim demişti eşim pek ihtimal vermiyordum gelmedi de
Gelen giden oldu sürekli çok güzel geçti
Akşam yemeğini de yedik az önce geldik eve.
Yarın için annemlere gideriz
Pazar da annemleri sahile kahvaltıya çağırırız sonra da bizde otururuz demişti....
Peki benim ailemle ne zaman bayramlaşmayi düşünüyorsun bu durumda bayramlaşmamis olacaksın demiştim.
Kızlar da baba amcamlar uzaktan geldi 3 gün kalıp gidecekler onları bizim eve mi hapsedelim yani demişlerdi..
Bilemiyorum kızlar
günü de ailesiyle olursak ve benim ailemle bayramlaşmamis olursa herkesin duyacağı şekilde (babacığım anneannemlene zaman bayramlaşacaksin) demelerini ısterim kızımdan

Ben de kesinlikle ve kesinlikle kadının eşinden ayrı parasının olmasindan yanayım.
Öyle şeyler oluyor ki
Eş kişisi öyle şeyler vuruyor ki insanın yüzüne...
Ben her bayram kendi evime aldığım şeker çikolatadan anneme de kayinvalideme de alırdım eşim görecek şekilde de onlara götürürdüm.
Bu bayramdan önce eşime çikolata da almamız lazım dedim
Filan yerden alırım dedi tm dedim
Sadece bize aldı
Hiç birşey demedim
Dün annemler için bolca çikolata badem aldım bugün götürdüm.
Kendime ait kartım ve param oldu hep
Ve bu rahatlıkla hareket ettim hep

Back
X