• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

p_ritha p_ritha
kendi ailesine yaptiklarini eşinin ailesine yapmali ama biz senle bu konuda bahtsiz kisimdayiz

demene gerek yok gidilmeli en kisa surede evlenene kadar her şey

bizde esimle sehirdisina cikacagiz kv cagirmadik diye küstü bugun
her seyde takiliyor usulen bile soylemiyorum
Bir de her gördüğüne hava atıyor yarışıyor.
Giydiğim elbiseyi çok beğendi
Geçen giydigin de çok güzeldi dedi
Internetten aldım dedim
Iyi çok guzel tam üzerine göre olmuş dedi
Evet denk geliyor bedenime hep dedim kaç beden dedi 38 dedim

Bakalım da bana da alalım dedi
....kayinbaba senin kiyafete ıhtiyacin mı var hem ona olan sana olur mu dedi..ssook

Selam kızlar, bayram nasıl geçiyor
Dün anneme gittik. Babalar günü ve kardeşimin doğum gününü kutladık. Eve geç döndük. Sağolsun annem yemek, ev yoğurdu verdi.
Bayram da misafirlerim gelmiyor:)
Bugün denize gitme planımız vardı ama uyandığımizda neredeyse oglendi:)
Kahvaltimizi yapip, deniz kenarına indik. Kendin pişir yerine gittik,ufak capli piknik yaptık.
Yarın akşam mr randevum var. Eşim yine çıkalım bir yerlere diye plan yapıyor, bakalım

p_ritha p_ritha cnm kiskanclik kotu gercekten genc mi kv ayno giyolir mi yaa

ya rahat olup takmayacaksin ya da dedigim gibi es kisinde bitiyor olay

zor vallaa işimiz
benım kv minde kv si cok aksıymıs kızlar Allah rahmet eylesin bide görümcesi var hiç evlenmemıs aynı evde yasamıslar kv hep anlatır ona ne alınırsa gorumceye de alınırmıs hatta dıyelm benım kv kırmızı ıstedı o beyazını ıstermıs sonra da sen kırmızıyı bana al bunu sen al dermıs:oha: sorun su ki 35senelik gelın gorumce hala aynılar ve gorumce hala bekar:olamaz::KK48:

Kızlar benim de kv değil ama benden 13 yaş büyük görümcem beni sevmez.
Hatta biz evlendikten sonra bana dediki, sen beni x ile ayırdın, senle evlenmeden önce hep benimle yatardı sen bizi ayırdın dedi, ben şok...
Ne alaka dedim ben onun karısıyım ,abla olmak için evlenmedim onunla. Hem artık sen bize geldiğinde söyleyeceğim seninle yatsın ,bu söylediklerini onu da söyleyeceğim diyerek.
Tabi eşim bana inanmadı ablam demez öyle sen yanlış anlamışsın dedi.
Ben biliyorum ya gerisi çok da tın.
Sonra dedim ona eşime söyledim beni kıskandığını :)) ama inanmadı .
İnanmaz tabii dedi çok da uyanık bişey :)
Ancak kadın kadını hisseder dedi ,erkekler anlamaz :D

Seneler sonra kabullendi beni ama hâlâ hissederim ben o bana karşı hep bir kıskançlık ,rekabet peşinde.
Geçen oğlum tutturdu ben kardeş istiyorum diye. Kv ,görümce ,eşim herkes orada.
Kv dedi ki olursa neden olmasın ben sana hep yardım ederim.
Görümce yine kıskanacak ya bir kahkaha attı olursa olsun ,allah verirse dedi. Kardeşinin benle olmasına tahammül edemiyor çok ama çok farkındayım :D
Zerre kadar umursamıyorum ama bende :D
O kadın için hiçde keyfimi bozamam.
Yani aramızda ince bir çizgi var.
Ne yakınız ne uzak .

Kv mi ise bizi kıskandığını hiç hissetmedim görmedim hakkını yiyemem.

Bir tane daha görümcem var.
O gene dünya tatlısı.
Nasıl saygılı nasıl kibar.
Maşallah.
O Kv ile daha çok benziyor.

Merhabalarrr, aileden uzakta olduğumuz için gidemiyoruz kısmet. Biz de bugün kahvaltıya gittik ailecek. Sonrası avm ye gittik kendime 2 pantalon bir çanta kızıma bir kot pantolon ogluşa 2 tişört esime 3 polo yaka tişört aldık. Gratiste indirim var diye giren kızım 100 tl lik alışverişini yaptı. Hiç çıkmasaydık iyiydi. En önemlisi de bir yarım altın verip üstüne para ekleyip ata altın yaptım yine

Ayyyy yakın zamanda benimde görümce olma ihtimalim var,
Tek erkek var bizde, en kucugumuz ve pek kıymetlidir
İnşallah gelin değilde kardeş gibi olur
Ahtım var, esimin ailesinden goremediklerimi gelin yaşasın istiyorum
ınsAllah canım bu nıyette olursan kesın cok sever seni ben gorumcemi ck sverim hep bı abla gıbıdır fedakardır bana mesela der ki benim kardesim dünyamdır onun sevdıgı de basımın tacıdır Allah razı olsn sen de oyle olursun ınsAllah

Ayyyy yakın zamanda benimde görümce olma ihtimalim var,
Tek erkek var bizde, en kucugumuz ve pek kıymetlidir
İnşallah gelin değilde kardeş gibi olur
Ahtım var, esimin ailesinden goremediklerimi gelin yaşasın istiyorum
Sen güzel düşünüyorsun ya cnm senin gibi düşünenlere de fenası denk gelebiliyor.
Ama şans tabi, iyi bir görümce olacağına eminim :KK66:

Görümce deyince görümcek.aklıma geliyor şöyle bir tiksinti geliyor bana yalan yok :p
Hani aslında umrumda bile değil bende az sayılmam yani. :KK70: kıskandığını bildiğim için farketsin diye yaptığım

Sen güzel düşünüyorsun ya cnm senin gibi düşünenlere de fenası denk gelebiliyor.
Ama şans tabi, iyi bir görümce olacağına eminim :KK66:

Görümce deyince görümcek.aklıma geliyor şöyle bir tiksinti geliyor bana yalan yok :p
Hani aslında umrumda bile değil bende az sayılmam yani. :KK70: kıskandığını bildiğim için farketsin diye yaptığım
Ben iyi olsun isterim ama o fena olmayı seçerse tercih kendisinin:)
Herkes kendi yuvasında mutlu olsun, rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Günaydın kızlar, son tatil günü
Bugünü dolu dolu geçirmeliyim ;)

Benim kayinvalidemler görümcem hep uzaktalar. Senede 1 en fazla 2 kez görürüm. Kayinvalidemler yıllarca bizi tırtıkladılar para istediler bayağı zorladılar ama şimdi herkes birbirinin huyunu suyunu öğrendi herşey yerine oturdu çok şükür. Bu sene 1 ay kaldı kayinbabam ve kayinvalide bizde beni çok seviyorlar. Bizde hic sıkılmıyorlar. Muhabbet ediyoruz. Onlari kendi ailemden ayırmıyorum dersem yeridir. Ben de onları. Hickimse mükemmel değil onları olduğu gibi kabul ettim. Görümcem dunya tatlısı beni hic kırmaz arkadaş gibiyiz dertlesiriz birbirizmizle o derece

Ben iyi olsun isterim ama o fena olmayı seçerse tercih kendisinin:)
Herkes kendi yuvasında mutlu olsun, rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Günaydın kızlar, son tatil günü
Bugünü dolu dolu geçirmeliyim :KK66:
Kendi kaderini kendi seçecek tabi :)
Ya olamaz tatil bitti değil mi...
Yarın iş zamanı.

Günaydın kızlar :)

Günaydın kızlar biz de bayram için kv ye gitmiştik, dün akşam geldik. Benim kv de görümce de iyidir ama bir tek kv çok konuşuyor, sürekli konuşuyor, bazen onu dinlerken yoruluyorum, bir de dominant bir tip bazen kendi dediğini yaptırmaya meraklı, kendi yaptıklarını övmeye bayılıyor. Para konusunda da bizim durumumuz onlardan daha iyi, aynı jet sosyetedeki şennur gibi "Ben bize para verin demiyom oğlummm, şuna paramız yetmedi ama siz iyi geçinin yeter diyom" deyip mesajı veriyor :KK48: Borç alıp 1-2 sene sonra ödüyor.

Günaydın kızlar biz de bayram için kv ye gitmiştik, dün akşam geldik. Benim kv de görümce de iyidir ama bir tek kv çok konuşuyor, sürekli konuşuyor, bazen onu dinlerken yoruluyorum, bir de dominant bir tip bazen kendi dediğini yaptırmaya meraklı, kendi yaptıklarını övmeye bayılıyor. Para konusunda da bizim durumumuz onlardan daha iyi, aynı jet sosyetedeki şennur gibi "Ben bize para verin demiyom oğlummm, şuna paramız yetmedi ama siz iyi geçinin yeter diyom" deyip mesajı veriyor :KK48: Borç alıp 1-2 sene sonra ödüyor.
sizin kayinvaldineniz en azından öduyormuş. Bizimkiler ne kopardik kar hesabındalar maalesef. Ben de esimi hep birca soktum ki isteyemesinler onlari da kirmayiz diye düşündüm. Ama krediler faizler resmen belimizi büktü yıllarca

Back
X