• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kızlar dün hayatımda ılk kez kararlı bi sekılde dıyete basladım daha evvelden hıc yapmadım sımdıde öyle katı dıyet yapamam ben o yuzden kendıme kısıtlamalar yaparak zayıflamak ıstıyorum
mesela hamurişi yok tatlı yok 7den sonra bısey yemek yok gıbı gıbı
normal yedıklerıminde porsıyonunu azaltabılırım ve olabıldıgınce hareket+su
zaten tatlıcı bırı degılım ballı tatlı neredeyse hıc yemem sutlu tatlı cok sevıyorum ama
bugun 2.günüm ve ilk dıyetım her an sonlanabılır:halay:
daha evvel kac defa dıyet yapım dedım ılk gun ıkıncı gun bıraktım
bu arada 1.58 boy 58kıloyum:KK17:

Ye-iç zayıfla mantığıyla 27 kilo verdim :dondurma: 4 aydır ilk defa bayramda 1 kilo aldim. .çünkü ne buldum yedi. o_O

Selam kızlar,
Bugün sabah kızımla 6000 adım yürüdük. Öğleden sonra da arkadaşlarla yemeğe çıktık. Güzel de bir resim çektirdik. Aman Allahım kendime inanamadım şok çok kilo almışım :KK17:
15 gün kadar sonra tatile çıkacağız bu şekilde kıyafetlerime de sığamam bu yüzden güzzeeeelll bir diyet paklar ancak beni:KK4:

Çok sevdiğim bir arkadaşım tarafından gördüğüm hissettiğim şeyler gerçek olmasaydı iyiydi.
İnsanı sevmediği insanlar değil de en yakın hissettiklerinin yaptıkları üzüyor.
Ne acı .
Hem kırgınım hem kızgın .
İnsanlara karşı bakış açımı değiştirmem lazım yoksa böyle üzülen ben olmaya devam edeceğim.
Benim kızgınlığım kendime :KK11:
Bu yaşıma geldim hâlâ akıllanmadım :KK47::KK20:
Neye üzüldün bu kadar

selam kızlar dün hayatımda ılk kez kararlı bi sekılde dıyete basladım daha evvelden hıc yapmadım sımdıde öyle katı dıyet yapamam ben o yuzden kendıme kısıtlamalar yaparak zayıflamak ıstıyorum
mesela hamurişi yok tatlı yok 7den sonra bısey yemek yok gıbı gıbı
normal yedıklerıminde porsıyonunu azaltabılırım ve olabıldıgınce hareket+su
zaten tatlıcı bırı degılım ballı tatlı neredeyse hıc yemem sutlu tatlı cok sevıyorum ama
bugun 2.günüm ve ilk dıyetım her an sonlanabılır:halay:
daha evvel kac defa dıyet yapım dedım ılk gun ıkıncı gun bıraktım
bu arada 1.58 boy 58kıloyum:KK17:
canim bende 160 boy 60 kg pzt baslayacagim aynen dikkat ederek

Günaydın kızlar,
Sabah dokuz gibi uyandım bugün. Kahvaltım
1 yumurta
yarım domates
salatalık
1 dilim peynir
2 ceviz
şekersiz çay
5 zeytin

öğleden sonra ev yoğurdumun içine kabak rendeleyip ceviz koyup onu yiyeceğim.

Az önce oyumu kullandım. Bugün çıkacak sonuç hepimize tüm milletimize hayırlı olur inşallah.

Back
X