- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.681
günaydın tatlım, maşşallah ne güzel istikrarlı yürüyüşünü yapıyorsun, darısı başıma...Günaydın kizlar, sabah yürüyüşünü tamamladım dusumu alıp hazırlandım, kahvemi içtikten sonra ise gitmek için hazırım. Beni çok yoğun bir hafta bekliyor.
damla cikolata ben de @zeyneprer i çok merak ediyorum
Senin için hem araba yönünden hem birikim yönünden çok sevindim canım.
Yolların kraliçesi geliyorrrr
Tatil yerine henüz karar vermedik bu arada, eşim biraz yan çiziyor iyice hesap kitap yapalım sonra sıkıntı olmasin diyor
Bakalım nasıl yapacağız
Ben de piyasaların epey gevseyecegini dusunuyorum
ben de her gün yüzüyorum ama yüzmek çok iştahımı açtığı için bu sefer yiyerek kilo verimimi durduruyorum, aslında yürümek istiyorum ben de...
canım yaa, hiç sorma zor oldu korkularımı yenip araç kullanmak benim için.
maalesef her konuda olduğu gibi bu konuda da mükemmel olmadan kendime güvenim gelmedi. ben her şeyi çok iyi yapayım, ondan sonrası Allah'a emanet. dün eşimi 2-3 saat kadar gezdirdim. rahatladığımı görünce o da sevindi. çok şükür bitti artık. hatta bu kadarmış bile diyebildim. şehiriçinde çok iyiyim ama, şuan bilmediğim koca tırların kamyonların son sürat geçtiği karışık çevre yollarına hala girmiyorum.bu konuda çekincem devam ediyor , herkes zamanla olacak diyor. yavaş yavaş o kısımlara da girerim umarım
tatilden asla vazgeçme tatlım, o sizin mükafatınız, ödülünüz. eşin iş yerindeki belirsizlikten dolayı çekiniyor olabilir, ama şuan hepimize sağlam kafalar lazım. gidip yılın stresini atın ki beyin yeni motivasyonla daha sağlıklı çalışabilsin. geri adım atma bu konuda canım...