- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #19.061
Kızlar ben de düğünler için 3-4 çeyrek almayı düşünüyorum, bugün çıkıp alacaktım altın yükselmiş. Düşer mi sizce ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu birkaç ay gram çeyrek ve eltim doğum yapınca takmak için daha büyük hediyelik almalıyım.Kızlar ben de düğünler için 3-4 çeyrek almayı düşünüyorum, bugün çıkıp alacaktım altın yükselmiş. Düşer mi sizce ?
benimde yegenim olacak bende altin alacagim ne alirim bilmiyorumBen de bu birkaç ay gram çeyrek ve eltim doğum yapınca takmak için daha büyük hediyelik almalıyım.
Düşer mi bilemiyorum ben de
Canım ben yaklaşık on yıl önce yaptırdım Alexandra idi makina. O dönemin en iyisi oydu ama şimdi teknoloji değişti yeniler hakkında fikrim yokKızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.
Bana ne önerirsiniz?
3 yer ile görüştüm.
Bulunduğum bölgede bilinmiş yerler.
Buz lazer varmış ,nedir nasıldır tavsiye eder misiniz ???
bende yaptirdim alexander ile o zaman fiyatlar yuksekti simdi daha uygun hem de ileri teknoloji varCanım ben yaklaşık on yıl önce yaptırdım Alexandra idi makina. O dönemin en iyisi oydu ama şimdi teknoloji değişti yeniler hakkında fikrim yok
Ama lazer büyük kolaylık yaptır :)
Ekmek yerine sabah bir çay bardağı dolusu çiğ badem fındık ya da ceviz yiyorum canım. Ben çok sevdiğim için ve az yediğim için diğer öğünlerde de yedim bugünEkmek tuketmeyip ceviz ile mi dengeliyorsun canim

Ben de sadece kahvaltıda ekmek tüketiyorum ve meyve yediğim zaman şekeri dengelemesi için ceviz yiyorum bir tane ondan sordumEkmek yerine sabah bir çay bardağı dolusu çiğ badem fındık ya da ceviz yiyorum canım. Ben çok sevdiğim için ve az yediğim için diğer öğünlerde de yedim bugün

İnanılmaz rahatlık gerçekten.Canım ben yaklaşık on yıl önce yaptırdım Alexandra idi makina. O dönemin en iyisi oydu ama şimdi teknoloji değişti yeniler hakkında fikrim yok
Ama lazer büyük kolaylık yaptır :)
Şimdi bir seans gitsen sonrakine 1ay sonra çağırır muhtemelen. Tatil tarihine göre konuşursun gideceğin yerle. Lazerden sonra üç dört gün direkt güneş ışığına maruz kalmamak lazım, ciltte leke yapıyor.İnanılmaz rahatlık gerçekten.
Ben ikinci doğum yaptığım dönemde kız kardeşlerim başlamıştı benim kadın doğumcum önermediği için ben yaptırmadım o dönem ,sonra da kaldı bir türlü niyetine giremedim .
Şimdi ödemeye başlayıp tatil sonrası mı başlasam diyorum yoksa gidene kadar 1 seans başlasam mı :) bende kararsızım bu konuda asıl.
Sanırım en pahalı fiyatı vereni tercih edeceğim en çok tercih edilen o burada.
Buz lazer çok da cazip gelmedi bana bilemiyorum .
ck gecmıs olsun canım Allah sıfa versnGecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslatim hepinize tesekkur ederim
yuksek ates antibiyotik ve igne etki etmiyor yarin aksama kadar gecmezse yatis yapılacak dedi dr.
ama su an daha iyi cok sukur dusmeye basladi
canim tatile git hatta ciltteki o bronzluk biraz gecsin oyle yaptir bemce.İnanılmaz rahatlık gerçekten.
Ben ikinci doğum yaptığım dönemde kız kardeşlerim başlamıştı benim kadın doğumcum önermediği için ben yaptırmadım o dönem ,sonra da kaldı bir türlü niyetine giremedim .
Şimdi ödemeye başlayıp tatil sonrası mı başlasam diyorum yoksa gidene kadar 1 seans başlasam mı :) bende kararsızım bu konuda asıl.
Sanırım en pahalı fiyatı vereni tercih edeceğim en çok tercih edilen o burada.
Buz lazer çok da cazip gelmedi bana bilemiyorum .
Afiyet olsun canım. Ben de karatay usulü yemek yiyorum. Karatayda ekmek hiç yemediğimiz için b vitamini eksiği olmasın ve de tok tutsun diye yiyoruz.Ben de sadece kahvaltıda ekmek tüketiyorum ve meyve yediğim zaman şekeri dengelemesi için ceviz yiyorum bir tane ondan sordum
Günaydın kizlar, haydi sabah yürüyüşüne