Şu an öyle sinir olmuş bir vaziyetteyim ki.
Şöyleki bayramdan sonraki hafta tatil planı yaptık eşim ben ve iki çocuğumuz .
İki akşam önce kv ile kp kafa kafaya vermişler (şu an arabamız yok satmıştık geçen sene) tatile giderken anneni de götürün, bir kişilik daha yer ayırtıverin hem çocuklara bakmış olur anan dedi ki
. Ben şok.
Ne alaka yani . Bizim plan 4 kişilikti.
Kadın resmen bizim peşimize takılmak istiyor. Kp de araba var bu arada onun arabası ile gidelim diye bu plan.
Eşim olabilir dedi o an, o öyle deyince fiyatlara bakayım dedim. Kırmadan nasıl olmaz bu iş diye de düşündüm.
3.000 şu an tek kişilik fiyat. Fiyatı duyunca bizim otelden vazgeçti, biz hotele yerleştikten sonra denizliye kaplıcaya gidecekmiş. Sonradan Plan da yapmış.

Bugün eşimle bunun tartışmasını yaptık böyle olunca annesine kıyamadı beyefendi .iptal et rezervasyonu dedi . Heves falan kalmadı tatile matile gitmiyorum.

İki akşam önce kv ile kp kafa kafaya vermişler (şu an arabamız yok satmıştık geçen sene) tatile giderken anneni de götürün, bir kişilik daha yer ayırtıverin hem çocuklara bakmış olur anan dedi ki
. Ben şok.
Kadın resmen bizim peşimize takılmak istiyor. Kp de araba var bu arada onun arabası ile gidelim diye bu plan.
Eşim olabilir dedi o an, o öyle deyince fiyatlara bakayım dedim. Kırmadan nasıl olmaz bu iş diye de düşündüm.
3.000 şu an tek kişilik fiyat. Fiyatı duyunca bizim otelden vazgeçti, biz hotele yerleştikten sonra denizliye kaplıcaya gidecekmiş. Sonradan Plan da yapmış.

Bugün eşimle bunun tartışmasını yaptık böyle olunca annesine kıyamadı beyefendi .iptal et rezervasyonu dedi . Heves falan kalmadı tatile matile gitmiyorum.
Canım kv başka yere gidecekmiş zaten, neden iptal ediyorsun? Tatil çocuklarının da hakkı, bence iptal etme.Siz uçakla mı gideceksiniz? Tatili ayarlayınca hemen biletleri de alsaydın keşke.

Canım kv başka yere gidecekmiş zaten, neden iptal ediyorsun? Tatil çocuklarının da hakkı, bence iptal etme.Siz uçakla mı gideceksiniz? Tatili ayarlayınca hemen biletleri de alsaydın keşke.
Canım aracımızı satmıştık geçen yıl şu an yok henüz .kv ye kayıtlı yurtdışı araç var onlarda, o aracı da içinde kv olmadan kullanmıyoruz çünkü yasak yasal değil.
Babamın aracı ile gitmeyi düşünüyorduk veya en olmadı otobüs.
Ben kırgın ve kızgınım eşime.
Tatil hakkımız ama o önce yaptığı plana sadık olmayı öğrenmeli.

. Ben şok.

Dur bir sakin
Sen ve çocuklar bu tatili koca bir yıldır bekliyorsunuz
Ben olsam ben de tepki verirdim ki verilmeyecek gibi değil ama ilginç olan eşinin tavrı canım.
Sen kavganı eşinle yap tatiline git, kv zaten yapmış planini

Dur bir sakin
Sen ve çocuklar bu tatili koca bir yıldır bekliyorsunuz
Ben olsam ben de tepki verirdim ki verilmeyecek gibi değil ama ilginç olan eşinin tavrı canım.
Sen kavganı eşinle yap tatiline git, kv zaten yapmış planini
Canım nasıl sakin olacağım çok kızgınım gerçekten. Madem bizimle gelmek istiyordu 2. Bir plan da onunla yapardık, ama buna dahil olarak değil :(
Zaten hergün beraberiz sürekli görüyorum kadını tamam problemimiz yok ama bir hafta ailem ile zaman geçireyim nedir bu?
Zaten 2. Şok eşimden geldi işin içinden çıkamadı ben birlikte gitmeyi istemeyince, iptal et dedi öyle mi böyle nasıl bir ceza uygulayacağım bakalım.
Şu insanlar bir hafta bari rahat bırakmasınlar sakın bizi sakın ha.

Canım nasıl sakin olacağım çok kızgınım gerçekten. Madem bizimle gelmek istiyordu 2. Bir plan da onunla yapardık, ama buna dahil olarak değil :KK43:
Zaten hergün beraberiz sürekli görüyorum kadını tamam problemimiz yok ama bir hafta ailem ile zaman geçireyim nedir bu?
Zaten 2. Şok eşimden geldi işin içinden çıkamadı ben birlikte gitmeyi istemeyince, iptal et dedi öyle mi böyle nasıl bir ceza uygulayacağım bakalım.
Şu insanlar bir hafta bari rahat bırakmasınlar sakın bizi sakın ha.
Ablacim tatili yapamadik filan diye soylenirse sen boyle boyle dedin ne ara unuttun de... kendi yaptiklarini yuzune vurunca pek ses edemiyolar

. Ben şok.

Seni çok iyi anlıyorum canım
Dün kayinvalidem birlikte tatile gidelim tatile gitmiyor musunuz bu sene dedi.
Ben de x bu yıl tatil yok demişti dedim eşimi kast ederek eşim de ordaydı cevap vermedi.
Daha önce eşime söylemiş olabilir
Ya da bu isteğini tekrarlayacaktır.

Seni çok iyi anlıyorum canım
Dün kayinvalidem birlikte tatile gidelim tatile gitmiyor musunuz bu sene dedi.
Ben de x bu yıl tatil yok demişti dedim eşimi kast ederek eşim de ordaydı cevap vermedi.
Daha önce eşime söylemiş olabilir
Ya da bu isteğini tekrarlayacaktır.
Bende biliyorum bundan sonra ne yapacağımı. Planlardan bahsetmeyeceğim durup dururken davet edilmeden kendini dahil etme isteğini hiç anlamıyorum.
Davetli değilsem hiçkimsenin peşine takılmam.
Yılda birkez yapılan tatile 3.,4. Kişileri hiç peşime takmadım şimdiye kadar .
Takmak da istemem

karamelli_turta karamelli_turta canım gerçekten sinir bozucu bir durum
Eşin ılımlı davransaymis keşke, sonuçta yapılmış bir plan var hemen anne için iptal et demek bu kadar kolay mı anlamıyorum
Benim eşimin kimsesi ile görüşmüyoruz biliyorsun ama şu an bu durumu yaşadığımı bir an hayal ettim de verdigin tepki çok normal
Sen yine de iptal etmek için bekle ama sinirle hareket etme, eşin hatasını anlayıp gönlünü alır diye düşünüyorum

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim benimki copsuz üzüm artık:)
Tüm çöpleri itina ile ayikladim:)
:D :D
En güzeli ;)

Senin fikrin çok mantıklı geldi canım.
Şimdilik iptal etmiyorum planı ben ve çocuklarım bu tatili hakettik.
Kim geliyorsa bunu koz olarak da kullanmayı becereceğim.
Paşa paşa yapacağım tatilimi, o koca şansının da burnundan fitil fitil getirmezsem bu olayı bana da turta demesin kimse.

:KK70: :KK70:
En güzeli :KK66:

Senin fikrin çok mantıklı geldi canım.
Şimdilik iptal etmiyorum planı ben ve çocuklarım bu tatili hakettik.
Kim geliyorsa bunu koz olarak da kullanmayı becereceğim.
Paşa paşa yapacağım tatilimi, o koca şansının da burnundan fitil fitil getirmezsem bu olayı bana da turta demesin kimse.
Aynen öyle, olmadı alır çocuklarını gidersin
Burnundan getireceğine hiç şüphem yok:)
Ahhh bu erkekler karşılarındakinin neler yapabileceğini bir an unutup hayatı kendilerine zehir ediyorlar :)

karamelli_turta karamelli_turta canım gerçekten sinir bozucu bir durum
Eşin ılımlı davransaymis keşke, sonuçta yapılmış bir plan var hemen anne için iptal et demek bu kadar kolay mı anlamıyorum
Benim eşimin kimsesi ile görüşmüyoruz biliyorsun ama şu an bu durumu yaşadığımı bir an hayal ettim de verdigin tepki çok normal
Sen yine de iptal etmek için bekle ama sinirle hareket etme, eşin hatasını anlayıp gönlünü alır diye düşünüyorum
Bende böyle istemiyorum ama gelmek istiyor baksana dedi. Ortada kaldı ama şahsen benim tarafımı tercih edebilirdi. O ne yaptı annesi için iptal etmeyi tercih etti .

Birgün erken çıkıp ankarada kalacaktık bir gece o planı iptal ediyorum. Kv ile ne kadar az zaman geçirirsek o kadar iyi .

Bakalım göreceğim eşimin bundan sonraki tepkilerini.

Bu arada kosturmaktan yazmaya fırsat kalmadı hemen özet geçeyim size
Biz salı günü tatile gidiyoruz esimle.
Bu ay bir miktar fazla para yattı bana, mali müşavirlik bedelim.
Dün hesap kitap yaptım bu ay başabaş görünüyor. Sabahta eşime anlattım, tekrar bütçe yaptık birlikte.
Üç dört gün ekonomik bir tatil yapıp yetmezse hediye altınlar ile tamamlarim dedim. Apart otel dört gece kalacağız.
Kahvaltıdan sonra da alışverişe gittik sandalet ve güneş kremi aldım. Başka bir ihtiyaç yok.

Bu arada kosturmaktan yazmaya fırsat kalmadı hemen özet geçeyim size
Biz salı günü tatile gidiyoruz esimle.
Bu ay bir miktar fazla para yattı bana, mali müşavirlik bedelim.
Dün hesap kitap yaptım bu ay başabaş görünüyor. Sabahta eşime anlattım, tekrar bütçe yaptık birlikte.
Üç dört gün ekonomik bir tatil yapıp yetmezse hediye altınlar ile tamamlarim dedim. Apart otel dört gece kalacağız.
Kahvaltıdan sonra da alışverişe gittik sandalet ve güneş kremi aldım. Başka bir ihtiyaç yok.
Gerçekten çok sevindim sizin adınıza canım benim .
Sen fazlası ile hakettin bu tatili ne güzel bir haber bu :)

Back
X