• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oha o_O
Gece gece ne oldu böyle :ruh:
Eşimin yorumu: Berat Albayrak'in bakan olması sebebiyle yatırımcılar güvensizlik yaşıyor olabilir dedi. Yurtdışına para aktarımında yüzde 40 kesiyormuş devlet. Millet çekiliyor dedi. Gerçekten birden uçtu ya. Sabah böyle kalırsa ya da daha da yükselirse gramları bozmayı düşünüyorum.

Eşimin yorumu: Berat Albayrak'in bakan olması sebebiyle yatırımcılar güvensizlik yaşıyor olabilir dedi. Yurtdışına para aktarımında yüzde 40 kesiyormuş devlet. Millet çekiliyor dedi. Gerçekten birden uçtu ya. Sabah böyle kalırsa ya da daha da yükselirse gramları bozmayı düşünüyorum.
esım bırebır aynı yorumu yapıyor arkadasım Allah sonumuzu hayretsin

Nerden bakıyorsunuz
altın.in sitesinden. Kurlar güncel, saniyeler içerisinde değişiyor. Gündüz düştü tabi, gece uçuşlardaydi. Site bu :). Screenshot_20180712-150918.webp

Merhaba arkadaşlar. Altını fiziksel mi biriktiriyorsunuz yoksa altın hesabında mı?
Eviniz güvenliyse ve kaybetmem vs diyorsanız fiziksel olarak biriktirebilirsiniz. Görmek istemiştim birikimlerimi, heves etmiştim. :). Ben biriktirdim tam altın aldım sonra bilezige cevirdik. Simdi de bankadan biriktirmeye basladim. Altin veya doviz alabilirsiniz. En güvenlisi bankada bence. Ben mobil bankaciliktan aliyorum.

Eviniz güvenliyse ve kaybetmem vs diyorsanız fiziksel olarak biriktirebilirsiniz. Görmek istemiştim birikimlerimi, heves etmiştim. :). Ben biriktirdim tam altın aldım sonra bilezige cevirdik. Simdi de bankadan biriktirmeye basladim. Altin veya doviz alabilirsiniz. En güvenlisi bankada bence. Ben mobil bankaciliktan aliyorum.
4-5 sene önce ziraatte hesap açmıştım. Yükselince bozdurup düşünce aliyordum, 4-5 gramdı sadece. Bir gün bir açtım hesabı kazancım 10 liraysa 20 lira para kesmişler, bir daha da kullanmadım. Geçen gün şubede heaap işletim ücreti yok dediler, yeni bir uygulama mı acaba? İnternette vergi kesintisi de yok diyor ama guvenemedim. Bu sefer biraz fazla alacağım, heba olmasın. Hangi bankayla çalışıyorsunuz?

Back
X