• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta içi yatar diye düşünüyorum
ay inşallah canım ya bekledikçe yatmıyor sinir şey
stok hiç yapamıyorum ben malesef
evde her şey gözüme batıyor
ama bi tuvalet kağıdı alıyorum zaten 6 aydan uzun gidiyor bi tane daha yedek almaya gerek duymuyorum niyeyse ben. evde her şeyden bi tane olmalı hiç yedek huyum yok. banyodaki şampuan ve duş jellerini de bitirme projesi uyguluyorum artık
bi de 2 kişiyiz ondan mı acaba
mesela bi de hiç kışlık yapmıyorum ben
geçen sene fasülye koymak için baya uğraştım eşim dedi ki bu yaptığın zahmete değiyor mu bırak zamanında yapacağımız zaman alırız dedi
bende de tembellik hat safhada yapmıom valla yan gel yat osman modundayım :KK48::KK48:

ay inşallah canım ya bekledikçe yatmıyor sinir şey
stok hiç yapamıyorum ben malesef
evde her şey gözüme batıyor
ama bi tuvalet kağıdı alıyorum zaten 6 aydan uzun gidiyor bi tane daha yedek almaya gerek duymuyorum niyeyse ben. evde her şeyden bi tane olmalı hiç yedek huyum yok. banyodaki şampuan ve duş jellerini de bitirme projesi uyguluyorum artık
bi de 2 kişiyiz ondan mı acaba
mesela bi de hiç kışlık yapmıyorum ben
geçen sene fasülye koymak için baya uğraştım eşim dedi ki bu yaptığın zahmete değiyor mu bırak zamanında yapacağımız zaman alırız dedi
bende de tembellik hat safhada yapmıom valla yan gel yat osman modundayım :KK48::KK48:
Canım biz de iki kişiyiz
Stokda kışlık hazırlık da yaparım hatta derin dondurucu bile aldım geçen yaz
Kışın ben çok yoğun calisiyorum en az haftada iki üç gün mesaiye oluyorum eve gelince hemen yemek olacak şeylerin elimin altında olması ve markette vakit kaybetmemek benim için çok önemli
Maddi olarak da tabi çok farkediyor
Kışın şimdiki in yarisi kadar bile mutfak masrafı olmuyor

Canım biz de iki kişiyiz
Stokda kışlık hazırlık da yaparım hatta derin dondurucu bile aldım geçen yaz
Kışın ben çok yoğun calisiyorum en az haftada iki üç gün mesaiye oluyorum eve gelince hemen yemek olacak şeylerin elimin altında olması ve markette vakit kaybetmemek benim için çok önemli
Maddi olarak da tabi çok farkediyor
Kışın şimdiki in yarisi kadar bile mutfak masrafı olmuyor
haklısın canım ya aslında ama
diyorum ya tembelim sanırım ben
bi de akşam işten 5 de çıkıyorum yoğun olmayan rahat bi kurum eve gidince bol bol vaktim kalıo sanırım ondan tembellik yapıyorum
ama temizlik ya da wc kağıdı yok rulo havlu falan çok sık almadığım şeyler niyeyse çok uzun süre gidiyor
ki temizlik konusunda az kılım sen kadar olamam otele çarşaf götürmek gibi :)
amann ya ilerde bebk olunca belki stok yaparım
evdeki bir gram eşyaya tahammülüm yok sade ve öz olmaya çalışıyorum :)

Back
X