• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle eve koyma canim mahallemizde 2 hafta icin de 2 kere hırsızlık oldu
Sağolun kızlar. Allah korusun dişimizden tirnagimizdan artırıyoruz resmen. Sizler daha risk altındasınız tabi Allah bilir ya yine de
Biz lojmanda olduğumuz için rahatız size göre. Yine de korkuyor insan tabi

Günaydın
Ben de düşüş bekliyorum
Altın alnam lazım
Günaydın canım ben de düşmesini bekliyorum. Yarım altın param birikti. Ne zaman param olsa altın yükselmiş oluyor. Olsun paramız olsun da bekleriz.
Turtacïm canım benim temmuz birikimimi yarım altın olarak güncelleyebilir misin?

Bende çeyrekleri bozup bilezik yaptım ama takmıyorum ve zarar oldu sonuçta bozarken kayıp oluyor sonra bileziği bozunca yine kayıp oluyor yani 2 defa zarar takmayacaksanız hiç ugrasmayin
Bence de 2 kez zarar olacaktır. Ayrıca tabi biz de öyle ne zaman bilezik yapsam bir şekilde bozuldu harcandı gitti. Göz önünde olmasa daha iyi bence insanların gözleri da kalıyor.
Ben ceyreklerimi ve yarımlarımı kulpsuz ata altın yaptım. Bu arada ata altınlar da çok güzel geliyor bana:KK66:

kızlar size altın konusunda ben de birşey danışacağım. bize araba lazım altın dahil bozup almayı düşünüyoruz ben kv ve annemin bana yaptığı bileklik ve bileziği saklıyordum. onları bozdursam mı pişman olur muyum. ayrıca hiç takamıyorum günlük hayatımda takabileceğimi de hiç sanmıyorum.

kızlar size altın konusunda ben de birşey danışacağım. bize araba lazım altın dahil bozup almayı düşünüyoruz ben kv ve annemin bana yaptığı bileklik ve bileziği saklıyordum. onları bozdursam mı pişman olur muyum. ayrıca hiç takamıyorum günlük hayatımda takabileceğimi de hiç sanmıyorum.
eğer bir ev ve araban varsa ikinci ise bozdurmayın canım
ama araba ilkse ve evde yoksa güzel bi yatırım aracı çünkü ikinci el piyasası da çok fazla değerleniyor kesinlikle.yani o zaman bozdur.

eğer bir ev ve araban varsa ikinci ise bozdurmayın canım
ama araba ilkse ve evde yoksa güzel bi yatırım aracı çünkü ikinci el piyasası da çok fazla değerleniyor kesinlikle.yani o zaman bozdur.
teşekkür ederim canım cevabın için.
ilk arabamız olacak nasipse ve kızım kreşe başlayınca kesinlikle lazım olacak 2 km kadar mesafe var işimle kreş arasında ve taksiden başka vasıta bulamam bu arada. o yüzden gerekirse birikim yetmezse o altınları da bozma ihtimalimiz var.

Sağolun kızlar. Allah korusun dişimizden tirnagimizdan artırıyoruz resmen. Sizler daha risk altındasınız tabi Allah bilir ya yine de
Biz lojmanda olduğumuz için rahatız size göre. Yine de korkuyor insan tabi
Malesef lojmanda degiliz az bi altinim var surekli yanımda tasiyorum onu da hi kac ay icinde bedelli askerlik icin bozduracagiz birdaha fiziki altin almayi alyans disinda dusunmuyorum

aksesuar almamakla çok iyi yapmışsın bence. ben evimde ne var ne yok atmak istiyorum bugünlerde. aksesuarım hiç yok bu arada. sade yaşam sade kafa ve kolay temizlik basit düşünce hedefim :KK200:
Evet temizligi cok guzel oluyor ayagina dolanan bisey yok yakinda bebis olcagi icin esimde aldirmak istemiyor cocuk oynamak ister rahat edemezsiniz diye

Selam kızlar :KK200:

Benim bu ayki birikimim 1gr altın 1dolar :halay:

Doları kalan parayla almıştım. Dedim o da değerlensin kalmasın TL'de :KK45:

Şimdi yine kaldı biraz tl dolar almak istiyorum ama düşmesini bekliyorum
Sizce düşer mi çıkar mı şu an 4,87

1doları 4,75ten almışım 23 temmuzda

Canım nacizane fikrim bozdurma onları hatıra olarak kalsın derim..

Merhaba ıyı geceler :) dogurdum geldim. Bundan sonra grupta aktşf yer almak istiyorum. :) sizr danışmak istediğim bir konu var elimde 19 ceyrek var bu ceyreklerı bozudurup bılezık almak mantıklımı
cnm benim oğluma da 22 tane çeyrek gelmişti bende bunlar bir iki erir gider düşüncesiyle 36 gr bilezik yapmıştım hala duruyo misafirliğe gittiğimde falan takıyorum .. altın takmayı seviyom ben :oops:

Senin için çektim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 141
Bizde lojmandayız altınlarımızı evde tutuyoruz bişey olmadı şimdiye kadar .. Konya’da yeni evimiz de güvenlikli bi sitede olacak Orada da evde tutarım
Sağol canım.
Seni ve gençleri böyle bilinçli görmek güzel. Benim eşimin eli çok fazla açık birikim yapmayı da bilmez. Bu yüzden bizde bilezik gilan durmuyor. Birikim de yapamadık şimdiye kadar. Şimdi onunla birlikte yaptığımız 3 ata altin var bakalım ömürleri ne kadar.
Bileziğin çok güzel işçiliği de az güle güle kullan

Back
X