- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.121
Allah'tan ev kredisi odemeye başladık da bana göre gereksiz bir harcama ya da isteği olduğu zaman biz borç ödüyoruz ve harçlığımiz hiç kalmadı diyerek onunu kesiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımBenim eşime evin bütçesini teslim etmem hayal bile değil. Ortak ederim hep hesap kitaba ama bunalir ve şakayla muhasebeci eş aldım bütün paramı veriyorum bir de ben mi hesap yapiyim diye işin içinden hep bir şekilde uzaklasir
Bugünkü macerasini anlatayım size de:)
Cebinde parası kalmamış, misafirler olduğu için de dışarı çıkmadık bugün para cekemedi
Su ve ekmegi 52 hafta kumbarasindaki parasından ödemiş. Yarın çekince yerine koyarsın dedim. Yine benim param bu niye koyuyorum dedi, eee o zaman nasıl biriktiren dedim. yeniden 1 TL ile başladım o zaman ben diyip gitti 1 TL attı
Ben çift gidiyorum biri onun niyetine diye, bir tane de ona ayrı kutu verdim senin diye ama parayı alıp benim atmam daha doğru.
teşekkür ederim canımmm :)Canim evinizi güle güle kullanın.
Iyi tatillerr
temmuz da göçtü bütçe, ağustos on gün tatil ayyyy fenalıklar geldien fazla harcamalarin arttigi ay temmuz agustos oluyor gezmeler alisveris tatil vs derken harcaniyor.
kesınlıkle temmuz agustos altın vurusen fazla harcamalarin arttigi ay temmuz agustos oluyor gezmeler alisveris tatil vs derken harcaniyor.
her yaz aynı muhabbetler oluyor topiktekesınlıkle temmuz agustos altın vurussonra toparlanma evresi
![]()
Bu yazı hayırlısıyla bir atlatsaydik onur yaza önlem paketleri hazırlamaya başlayacağım daher yaz aynı muhabbetler oluyor topikte![]()
Canım benim çok sevindim sizin adınıza :) umarım herşey gönlünüzce olur. ..selam kızlar! haftamız su giaq bi geçsin yeniden hafta sonu olsun inşallah :))
cumartesi kreşe gittik kızımla kızım bir sürü oyuncağı ve öğretmenini beğendi. bakalım oryantasyon sürecimiz olacak gidip geleceğiz daha arkadaşları filan da varken. dışarıda yemek yedik o gün başka harcama olmadı. dün de kızımla evi temizledik parka gittik sadece parktan dönerken dondurma aldık başka masrafımız olmadı
eğer ağustos ayında sınavdan muvaffak olduğum duyurulursa eylülde maaşım artacak ve biz hedefimize ulaşacağız inşallah araba alacağız kendimize
bu topikte kaçıncı yılım ve sonunda ilk hedefimi gerçekleştireceğim nasipseherkesin amacına ulaşmasını diliyorum.başta
karamelli_turta olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
![]()
Ekliyorum canım ..karamelli_turta canımm hayırlı haftalar.eşim bir iş yapmıştı ondan gelen para ile 2 gr daha almış birikime yazarmısın?
Kolay gelsin canım :) kışlıklar oluyor :)Merhaba kızlar
Fazla giremiyorum memlekette olduğumdan ama
Memlekette de hiç boş durmuyorum kışlık hazırlıkları yapıyorum
Temmuz ayı birikim yok ama kk kullanmamaya çalışıyorum gerekirse bir kaç ay birikim yapmayıp kk iptal edebilirim
Eylül’e iyi girmek lazım senenin son 4 ayı birikimin en çok yapılabildiği aylar gibi geliyor bana
Yaz ayları mahvetti bizi .temmuz da göçtü bütçe, ağustos on gün tatil ayyyy fenalıklar geldi
akşam oturup enine boyuna iyice hesap yapmam lazım
eylül de yeni güne başlıyoruz ilki bende, 4.sırayı da ortak girmiştik ama arkadaş çıktı
iki kişi olarak girmek niyetindeyim ama ödeyebilir miyim bir hesap yapacağım
kk, ek hesap derken acil nakit paraya ihtiyacım var
krediden daha hesaplı olacaktır