• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hafta sonu memlekete düğüne gidiyoruz eşimin dayısının kızı
bize altın takmıışlar
ama bizim şu anda altın alcak durumumuz yok pek
alırsak baya bi sıkmamız gerekicek dişimizi
daha 2 kızları var bekar
sizce napalım
dişimizi sıkıp alalımmı
yoksa 100 tl falanmı taksak diyoruz
çok arada kaldım
mahcup olmak istemiyorum :KK43:
İlk çocukları olduğu için ve size altın taktıkları için altın takmalısın bence.
Taktıklarını bekliyor da olabilirler.

bize altın takmıışlar
daha 2 kızları var bekar
sizce napalım
dişimizi sıkıp alalımmı
çok arada kaldım
Almanız gerekir sanki.. Tamam yeni evlenenlere yardım ve herkes gücü yettiğince takar ama malesef toplumda biri ne taktiysa diğerinden de aynısını bekliyorlar...

bize altın takmıışlar
daha 2 kızları var bekar
sizce napalım
dişimizi sıkıp alalımmı
çok arada kaldım
Durumunuz yoksa bence sorun olmaz daha 2 bekar var sonuçta...yani nasıl insanlar bilemem ama ben olsan hiç sorun yapmam esinizin aileside takı yapıyordur sonucta

İlk çocukları olduğu için ve size altın taktıkları için altın takmalısın bence.
Taktıklarını bekliyor da olabilirler.

Almanız gerekir sanki.. Tamam yeni evlenenlere yardım ve herkes gücü yettiğince takar ama malesef toplumda biri ne taktiysa diğerinden de aynısını bekliyorlar...

Durumunuz yoksa bence sorun olmaz daha 2 bekar var sonuçta...yani nasıl insanlar bilemem ama ben olsan hiç sorun yapmam esinizin aileside takı yapıyordur sonucta

ilk çocukları değilde biz evlendikten sonra evlenen ilk çocukları
evet takmak lazım tabiki ama
bende eğer takamazsak diğer kızlarına takarız dedim
kararsızım tabi
iyi insanlar bide
ev aldığımızı falanda biliyolar
bayramlarda gideriz hep el öpmeye

ilk çocukları değilde biz evlendikten sonra evlenen ilk çocukları
evet takmak lazım tabiki ama
bende eğer takamazsak diğer kızlarına takarız dedim
kararsızım tabi
iyi insanlar bide
ev aldığımızı falanda biliyolar
bayramlarda gideriz hep el öpmeye
Bence senin altın takmana gerek yok, eşinin ailesine düşer altın yapmak, sen para taksan olur.
Durumunu da biliyorlarmis zaten

Biz bu ay maaşları biraz geç alacağız, zorunlu bese geçtik sistemsel sorunlar çözülmeden hesaplama ve ödeme yok :KK43:
Ben elle hesaplarim oderiz dedim ama yönetim kabul etmedi. Hadi benim alacağım krediye gider zaten de insanlar haftasonunu niye parasiz geçirsin, çok sinirlendimmmm
Zorunlu besi sisteme geçirenlere benden selamlar.
İnsan hayatını çok düşünüyor olsalar herşeye zam gelmez, maaşlara zam gelir .
İsyan ediyorum şu sisteme.
Asgari ücretle geçinen milyonlarca insan var .

Zorunlu besi sisteme geçirenlere benden selamlar.
İnsan hayatını çok düşünüyor olsalar herşeye zam gelmez, maaşlara zam gelir .
İsyan ediyorum şu sisteme.
Asgari ücretle geçinen milyonlarca insan var .
Tam anlamıyla insanlarin akliyla dalga geçiyorlar bu sistemle çok mantıksız,
Ben bizim yönetime de uyuz oldum, bes sistemindeki sorunu niye insanlara yansitiyoruz, yarın maaş günümüz herkes ona göre ayarladı kendi, walla yarın yapcam hesapları odiycem cuma günü maaşları, benim işime karışmasınlar

Tam anlamıyla insanlarin akliyla dalga geçiyorlar bu sistemle çok mantıksız,
Ben bizim yönetime de uyuz oldum, bes sistemindeki sorunu niye insanlara yansitiyoruz, yarın maaş günümüz herkes ona göre ayarladı kendi, walla yarın yapcam hesapları odiycem cuma günü maaşları, benim işime karışmasınlar
Anlamak da istemiyorum ben şu zorunlu bes sistemini. Kim ne derse desin isterse ağzıyla kuş tutsun, besi bana yaklaştıramaz çünkü acayip gıcığım. Özellikle zorunlu olması daha da gıcık sebebim.

İşverenin sistemdeki sorunu insanların maaş alma gününe yansıtması da çok haksızlık :( umarım yapabilirsin canım.

Kızlar benim de böyle bir param var çalıştığım kısa dönemde birikmiş. Bu da zorunlu bes sanırım bunu nerden alabilirim ya da alabilir miyim. En son ocak ayında 4 gün çalışıp işten çıktım

Eklentiler

• IMG_0836.webp
    IMG_0836.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar benim de böyle bir param var çalıştığım kısa dönemde birikmiş. Bu da zorunlu bes sanırım bunu nerden alabilirim ya da alabilir miyim. En son ocak ayında 4 gün çalışıp işten çıktım
Benim pek bilgim yok ama ilk iki ay bu sistemden çıkma şansımız vardı eğer çıkmazsak da her ay kesilip kesilmediğini de kontrol etmemiz gerekiyor sanırım

Benim pek bilgim yok ama ilk iki ay bu sistemden çıkma şansımız vardı eğer çıkmazsak da her ay kesilip kesilmediğini de kontrol etmemiz gerekiyor sanırım
Ben artık çalışmıyorum ya kesicek maaş yok. İlk aylarda çıkmadım demek ki yeniden çalışmaya başlayıncca kesilecek gene çıkmam artık

karamelli_turta karamelli_turta besin her türlüsü bana göre gereksiz, zorunlusu ise tamamen tuzak. Parani idtedigin yatırım aracıyla değerlendirme bile yok.Her kesimden insan çalışıyor kim nereden takip edip alacak onu.
Bizim işveren bir sorun olur başımız ağrır diye yapmayalım diyor, ama ben araştırdım herşeyi planladım. Yarın hesap yapıp ödeyeceğim maaşları cumaya, kimseyi mağdur etmeyeceğim.
Estella- Estella- bese girdikten iki ay içerisinde cayma hakkını kullanıp paranı iki gün içerisinde iade alabiliyorsun, sadece SMS yeterli ama sen Ocak diyorsun.
Hangi bes şirketi ise çağrı merkezi numarasını bul, müşteri hizmetlerini arayarak paranı istediğini söyle.
Terk/ayrılma dilekçesi diye birşey var onu doldurup gönderiyorsun bir ay içerisinde parani iade ediyorlar.

Back
X