• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1
189 ile altin a girmeyip dusmesini beklerken 197 lere cikti yine dolar 5 tl nereye ladar gidecek boyle bu durum zarar etmekten korkup tl de kaliyoruz tl de de habire eriyor para
189 iyi bir rakamdi keşke alsaydınız. Su an da baya yükseldi düşer mi bilmiyoruz. Bekleyelim bakalim.

Hmm anladım. Dün bir ara 201i gördü altın yine görür herhalde. İllaki zararın bittiği bir yer oluyor :21:
Ay gerçek mi ya ama mesai saatleri içerisinde alım satım yapabiliyorum makas çok açılıyor 6 dan sonra.ne zaman 201 ı gördü umarım bi daha görür. 2 aydir para yatıyor durduğu yerde olmadı bu ay 6500 luk altın alıp ortalamayi dusurecegim

Ay gerçek mi ya ama mesai saatleri içerisinde alım satım yapabiliyorum makas çok açılıyor 6 dan sonra.ne zaman 201 ı gördü umarım bi daha görür. 2 aydir para yatıyor durduğu yerde olmadı bu ay 6500 luk altın alıp ortalamayi dusurecegim
Düşer canım öğlen 199a kadar cıktı. Alım satım yapılabiliyor. Zararın azalmış baya.

Back
X