- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.301
189 ile altin a girmeyip dusmesini beklerken 197 lere cikti yine dolar 5 tl nereye ladar gidecek boyle bu durum zarar etmekten korkup tl de kaliyoruz tl de de habire eriyor para
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
189 iyi bir rakamdi keşke alsaydınız. Su an da baya yükseldi düşer mi bilmiyoruz. Bekleyelim bakalim.189 ile altin a girmeyip dusmesini beklerken 197 lere cikti yine dolar 5 tl nereye ladar gidecek boyle bu durum zarar etmekten korkup tl de kaliyoruz tl de de habire eriyor para
1
189 iyi bir rakamdi keşke alsaydınız. Su an da baya yükseldi düşer mi bilmiyoruz. Bekleyelim bakalim.
Cok iyi, bereketli olsun. :) Ben de dövizi sattım. :) Umarim alabiliriz geri düşer8 gr altını 225 lira karla sattım. Allahım inşallah yanlış bi şey yapmamışımdır
Sattım ama alacağım yeri bilmiyorum![]()
200e çıksa bile zararda mısınBen hala 113 tl zarardayım kızlar cikaramadim elimden 2 aydir![]()
199 dan almıştım canım ya 50 gram200e çıksa bile zararda mısın
Hmm anladım. Dün bir ara 201i gördü altın yine görür herhalde. İllaki zararın bittiği bir yer oluyor199 dan almıştım canım ya 50 gram
Ay gerçek mi ya ama mesai saatleri içerisinde alım satım yapabiliyorum makas çok açılıyor 6 dan sonra.ne zaman 201 ı gördü umarım bi daha görür. 2 aydir para yatıyor durduğu yerde olmadı bu ay 6500 luk altın alıp ortalamayi dusurecegimHmm anladım. Dün bir ara 201i gördü altın yine görür herhalde. İllaki zararın bittiği bir yer oluyor![]()
Düşer canım öğlen 199a kadar cıktı. Alım satım yapılabiliyor. Zararın azalmış baya.Ay gerçek mi ya ama mesai saatleri içerisinde alım satım yapabiliyorum makas çok açılıyor 6 dan sonra.ne zaman 201 ı gördü umarım bi daha görür. 2 aydir para yatıyor durduğu yerde olmadı bu ay 6500 luk altın alıp ortalamayi dusurecegim
İnşallah canım ya beklemedeyim yapacak. Bi şey yokDüşer canım öğlen 199a kadar cıktı. Alım satım yapılabiliyor. Zararın azalmış baya.
Ergeç yükselecek hiçbirşey yerinde durmuyor zaten...birazda yüksek almışsın amaİnşallah canım ya beklemedeyim yapacak. Bi şey yok
Hedef değil, o ay yaptığımız birikimi yazıyoruz canım .karamelli_turta canımm en son ne zaman hedefi belirlememiz lazım liste için