- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.461
KIZLAR GÜNAYDIN ARANIZDA ANTALYAYI BİLEN VAR MI
bısey danısmak ıstıyorum da
Ben brz biliyorum belki yardim edebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR GÜNAYDIN ARANIZDA ANTALYAYI BİLEN VAR MI
bısey danısmak ıstıyorum da
Yok canım şu anda yaşamıyorum ama tatile gideceğim oraya inşallah :))Sen Antalya'da mı yaşıyorsun canım ?
Sıcak orası evet ama ben sıcağı severim :))
Ah ahhh Antalya ...Ayyyy Antalya, ben istanbulluyum ama yükselenim Antalya :)))
Her yerini ayrı seviyorum
Bu sene daha gidemedim ama kısmetse eylul de bir hafta Ekim'de düğün için gideceğim.
Kolay gelsin canım .Kızlar saatlerdir isim bitmedi, sicaktan eridim
Salon ve yatak odasını temizledim.
Mutfağa bir girdim çıkamadım hala
Buzluğa dolmalık biber, hafta içi yemek için biber dolma, kıymalı patlıcan, epeyce de köfte yoğurdum.
Tencereleri cifledim. Yemek faslı sonrası sil supur yapacağım.
Daha ütü var ki yapmam lazım giyecek hicbirseyim kalmadı![]()
Su evi temizleyen biri olsa çok sevinecegim ama nerdeeeeeKolay gelsin canım .
Çalışana pazar böyle
Bugün bende derin temizlik yaptım çokk yoruldum .şimdi bir kahve keyfi hakettim :)
Dün maaşları alınca gün parasını verdim, kk borcumuzu ayırdım, faturaları ödedim, düğün vardı oraya da gittik ,oğluma olan çeyrek altın borcumu aldım koydum rahatladım.
Bu ay kk yüksek harcama çok oldu, Eylül de böyle olacak fazlası bile olabilir. .tatil ve okullar malum Eylül :)
Seneye tatili Eylüle almamayı umut ediyorum. Yıllık iznimizi bayramla birleştirince yine izinler geçe kaldı.
Biz Antalya ya ilk gittiğimizde bayıldım ben çok sevdim orayı o yüzden orada istiyorum hep yılda bir tatilimizi .takıntılımıyım nedir
Başka yerlere gitmek istemiyorum nedense bodrum, Ege, Vs .
Kuşadası na bir kez gittik denizini hiç beğenmedim bir daha tercih eder miyim, belki ilerde. .
Canım bize de hiç 15 gün olarak vermiyorlar, bayram ile birleşince o kadar oluyor. Normalde yine 7 gün ama fırsat bu fırsat bayramın 2. Günü önce kamp sonra Antalya :))) sıcak memleket bende seviyorum.Su evi temizleyen biri olsa çok sevinecegim ama nerdeeeee
Pazar akşam oldu ben daha ayaklarımı uzatıp oturmadim
Sen hesap kitap işlerini yapmışsın ben daha ona vakit bulamadım, yarın sabahtan sakin kafayla bakarım.
Ben hep işler nedeni ile bir hafta tatil yaptım hiç 15 gün kullanmadım
Neredeyse tüm tatil yerlerine gittim kocam sağolsun ilk yıllar her ay bir yere goturdu ama Antalya'nın yeri ben de ayrı.
Hem sıcağı sevdiğim için hem de kaliteli tatili ucuza yaptığım için her sene bir hafta gidiyoruz.
Antalya'dan sonrada Balıkesir de favorim benim. Erdek mesela denizini seviyorum.
Bodrum, İzmir, Muğla pek bana göre değil.
Bir tek Alaçatı yıl görmedim ama orası da genelde butik otel ve oda kahvaltı olduğu için benim tatil anlayışıma pek uymuyor. Zaten çok aşırı pahalı olduğunu düşünüyorum. Oraya bir hafta vereceğine Antalya'da iki hafta uhd tatil yaparım :)
canım burdan konu dagılmasın dıye yazmamıstım aslında da,yazayım,sorum bıraz sacma ama tahlil yaptırmam gerekıyo ozel labrotuar bıldıgınız varmı dıcektmBen brz biliyorum belki yardim edebilirim
Muğla ya gormediysen birkaç günlüğüne gidebilirsin canım.Canım bize de hiç 15 gün olarak vermiyorlar, bayram ile birleşince o kadar oluyor. Normalde yine 7 gün ama fırsat bu fırsat bayramın 2. Günü önce kamp sonra Antalya :))) sıcak memleket bende seviyorum.
Bodrum ,Muğla bende pek istemiyorum nedense .
Butik otel yada oda kahvaltı bize de uymuyor. 4 kişi sürekli yiyip ineceğini düşünürsek :)) zararlı çıkarız birde ben tatilde cebimden para çıksın istemiyorum
Yarın çalışan ev hanımlığı, çalışan iş kadınına dönüşürMuğla ya gormediysen birkaç günlüğüne gidebilirsin canım.
Evet 4 kişi olunca uhd şart, hele çocuklar ne gorse ister dimi astari yüzünden pahalıya gelir. Ben de tatilde masraf olmasın taraftarıyim ne ödeyeceğini bilip kafam rahat tatil yapayım en güzeli.
Seneye de kurban 9 gün çok hain planlarim var şimdiden :))
Ev hanimligindan istifa ediyorum ben.
Bu saat oldu işlerim henüz bitti resmen şaka gibi, koca gün sil supur, pişir kaldır geçti bitti. Utulediklerimi de yerlestirmedim yarına artık.
Çalışan kadınlığının gözünü seveyim, ben masami, PC mi, evraklarimi en çok da rahat koltuğumu ozledim:))Yarın çalışan ev hanımlığı, çalışan iş kadınına dönüşür
Tatilde ekstra ödeme sevmiyorum bende.
Seneye de uzunmuş :))
Bir arkadaşım bu yıl tatil planı yapamadı izin Vs uyduramadılar.Çalışan kadınlığının gözünü seveyim, ben masami, PC mi, evraklarimi en çok da rahat koltuğumu ozledim:))
Bu sene istediğim gibi tatil planlayamadim ya şimdiden 2019a plan yapıyorum :))
Ben de gitmedim kibrisa ama görmek isterim. İş arkadaşım bir hanım yabancı uyruklu kendisi her yıl beş alti kere gidiyor, haftasonu için bile usenmeyip gidiyor.Bir arkadaşım bu yıl tatil planı yapamadı izin Vs uyduramadılar.
Seneye nuhun gemisine istiyorum diyor kıbrısa, benim Kıbrıs hevesim de yok :)))
Hem çok abartılı fiyatı var o hotelin, o paraya 3 hafta uhd lux tatil yaparız ailece.
Haftasonu için hayatta gitmem zatenBen de gitmedim kibrisa ama görmek isterim. İş arkadaşım bir hanım yabancı uyruklu kendisi her yıl beş alti kere gidiyor, haftasonu için bile usenmeyip gidiyor.
Antalya otellerinden daha uygun ve güzel olduğunu söylüyor.
Bakalım erken rezervasyon zamanına kadar durumumuz neyi gösterecek, belki üç dört gün giderim seneye :)
Onlar oyun için gidiyor canım, bizim gibi değiller :)Haftasonu için hayatta gitmem zaten
Tamamen tercih meselesi canım