• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayın başından beri market alışverişimiz 87,5+14+6,5=108 ekmek su her şey dahil
bu ay ne kadar mutfak masrafım çıkacak merak ediyorum gerçekten
olabildiğince kısıyorum her şeyden
minumum a indirmeye çalışıyorum her şeyi

O nasıl oldu bize de anlat canım :)
lindalinda lindalinda ağustos ayı mutfak masrafımız an itibari ile 351,58 TL. market, pazar, ekmek, su, temizlik herşey dahil. kasap yok. Ayı 1.000-1250 arası kapatırız muhtemelen.
seninki gerçekten nasıl oluyor öyle :)

lindalinda lindalinda ağustos ayı mutfak masrafımız an itibari ile 351,58 TL. market, pazar, ekmek, su, temizlik herşey dahil. kasap yok. Ayı 1.000-1250 arası kapatırız muhtemelen.
seninki gerçekten nasıl oluyor öyle :)
Canım valla evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum 2 gündür ayıptır söylemesi bazlama ve peynir limonata yaptık yemek sayılmaz ama kısma politikası uygulamam lazım sanırım ondan bu kadar dikkat ediyorum

Canım valla evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum 2 gündür ayıptır söylemesi bazlama ve peynir limonata yaptık yemek sayılmaz ama kısma politikası uygulamam lazım sanırım ondan bu kadar dikkat ediyorum
ben onu yapamıyorum işte, aslında eşim de ben de ne pek yemek seçmeyiz ama sağlıklı beslenmeye önem veriyoruz. kahvaltıyı da evde yapıyoruz hatta çoğu zaman eşim öğlenleri de eve gider yemek için.
Bu da mutfak masrafını normalin üstüne çıkarıyor. buzlukta bitince herşeyi almak zorunda kalıyorum

Kızlar ben kemer sıka sıka çatladım. Beş gündür abur cubur dışardan yemelere kozmetik kıyafet alışverişine sardım :dondurma:

Yeme içme kısmı gereksiz de kıyafete ihtiyacım vardı.
Uzun zamandır berbat giden özel hayatım depresiflik falan derken birkaç makyaj malzemesi aldım kendimi sevindireyim dedim. Canım kendim :KK50:

Çok iyi geldi. Birikime son hız devam :rapci:

ben onu yapamıyorum işte, aslında eşim de ben de ne pek yemek seçmeyiz ama sağlıklı beslenmeye önem veriyoruz. kahvaltıyı da evde yapıyoruz hatta çoğu zaman eşim öğlenleri de eve gider yemek için.
Bu da mutfak masrafını normalin üstüne çıkarıyor. buzlukta bitince herşeyi almak zorunda kalıyorum
Aslında evde yiyormuş ne güzel bilemedim ki işte bu ay yazmaya başladık ne alırsak. Bu ay Bayram’dan dolayı karışabilir ama eylül ayı kesin rakam çıkartacam inşallah canım

Aslında evde yiyormuş ne güzel bilemedim ki işte bu ay yazmaya başladık ne alırsak. Bu ay Bayram’dan dolayı karışabilir ama eylül ayı kesin rakam çıkartacam inşallah canım
Biz de aylık binin altına düşmüyor, kışın ancak dondurucu ve kurban takviyesi ile daha az olabilir

Ben bu akşam mesaideydim, yarın da mesaideydim
Cuma günü iki günlük mesai harcırahim ile altin alacağım.
ABD görüşmesi olumlu gecerde piyasalar biraz gevser diye umut ediyorum.
Ziraaa hep zam olarak bize dönecek bunlar
Akşam gelirken marketten temizlik yan ürünleri aldım. Bulaşık süngeri, poşet, bez, pamuk falan. Sarı bezlere bile zam gelmiş yok artık dedim :(

Back
X