- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.151
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.681
bende bu topiği seviyorum hiç art niyetli arkadaşlar yok aramızda. canım sıkıldıkça okuyorum kızları rahatlıyorum .benim için oldukça önemli bi husus çünkü.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sen şu 50 gramı zararsiz ya da en az zararla geri al da. Sonra 3-5 gram alırken bakmaya gerek duymazsın zaten. Artışları görünce artık bugün de şu kadar kâr etmişim demek icin bakarsin.olur mu hiç estağfurullah öğreniyorum deneyimlerinden seninaynen bende senin gibi başından ayrılamıyorum hayattan kopuyorum resmen dediğin gibi alır geçerim kafam rahat olur en azından.
![]()

evet haftaya maaşlara kadar bekleyip alayım diyorumSen şu 50 gramı zararsiz ya da en az zararla geri al da. Sonra 3-5 gram alırken bakmaya gerek duymazsın zaten. Artışları görünce artık bugün de şu kadar kâr etmişim demek icin bakarsin.![]()
341 değil mi canım çeyrek ?Offfff benim ceyrek almam lazim 321 liraymis![]()
Oo sen zengin çıktın.evet haftaya maaşlara kadar bekleyip alayım diyorum
ama her ay 3-5 gram almıcam ki ben yüklü alıcam her ay 7 binlik almam lazım ailem biraz destek gönderecek sanırım bana :)
329 yaa341 değil mi canım çeyrek ?
yok be ev için kiradayız biz ondan toplamaya çalışıyorum canımOo sen zengin çıktın.Hiç öyle yüklü almadım. O zaman iyice gözlemle. :)
Allah allah tv de 340 gösteriyor canım. Kuyumcudan alış. Nette de 341...329 yaaben satis fiyatina bakmisim. Alis 321
![]()
Aynen mantiklisi o canım.yok be ev için kiradayız biz ondan toplamaya çalışıyorum canım
yapacak bi şey yok tl de durmasından sa al geç yaparım napim
Gazetenin siteden baktim. O zaman guncellememisAllah allah tv de 340 gösteriyor canım. Kuyumcudan alış. Nette de 341...
Olabilir canım 330 bile iyi. 340-341 lira şu an.Gazetenin siteden baktim. O zaman guncellememis341 daha kotu yaaaaa
![]()
Her ay 7binmi biriktşreceksin ne iş yapıyorsun50,91 gram canım 10306,72 tl karşılık vermiş bana işlem kuru:202,45
yanlış anlaşılmışım canım ailem gönderecek bi kısmını memurum ben.ailemin yardımı olmasa o miktar baya fazla zatenHer ay 7binmi biriktşreceksin ne iş yapıyorsun
amin canım inşallahsekerim00 çok sevindim, hayırlı olsun.
Rabbim ödeme kolaylığı verip, sağlık ve huzurla oturmayı nasip etisin.
Sıfır evde bir sürü eksik çıkıyor, düzen oturana kadar olur öyle
hiç gözün korkmasın canım,amin canım inşallah
öyle olcak gibi görünüyo valla yandık :))
inşallah canım yahiç gözün korkmasın canım,
kafanı sokacak kendi evin oldu ya gerisi gelir
ilk başta mutlaka olması gerekenleri yaparsın,
sonra paran oldukça her ay birşeyi halledersin
gazamız mubarek ola canımkızlarrr
163 tl karla sattım gitti![]()
bereketli olsunSaol canımgazamız mubarek ola canımbereketli olsun
![]()