- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.101
Salda golunun fotograflarina bakmistim dedim bu yer Turkiye'de mi? :) cok guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gorumceme de bu ay maas vermemisler. Beklemedelermis. Hic dusunmezler bu calisanlarin ailesi nasil gecincek? Acaba borclari var mi? Gorumcemin bir suru ceyiz borcu vardiSelam kızlar, bugün yoğun ve iç karartıcı bir gündü benim için, mesaiye kaldım. Daha yeni geldim sayılır.
Keşke hep tatilden güzel şeylerden konuşsak, biz mali önlem paketi oluşturduk şirket için. Saatlerce toplanti, raporlar,fikirler kafam ambele oldu.
Gerekli olanlar dışında hiçbir ödeme yapılmayacak, maaşlar da birkaç ay para girişi bu şekilde olursa gecikmeli ödenmek zorunda kalınacak.
Bugün yarım maaş avans ödedim herkese hem para varken hem de bayram öncesi ihtiyacı olan olur.
Benim kredi odemesi var maaşları alamamak ya da geç almak beni çok zora sokar. Kenarda da birşey kalmadı zaten.
Bu durumda aybaşı başlayacağının gün de iptal. Şahsi olarak ekonomik planlarim çökmüş durumda.
Herkesin kendine göre duzeni var maaşlar ciddi sorun yaratacak. Kendim için ayrıca konuştum kredi gününde maaş ödemesi olmasa bile kredi tutarı kadar maaşımdan alacağım. Eşimin durumunu da biliyorlar.
Eşimden bayramdan sonra süresiz ücretsiz izine ayrılıyor. Üretimi durdurma kararı almışlar. Valla herşey ustuste geldi hiç iyi durumda degilim
Eşimle konuşup neyi nasıl yapabiliriz diye bir yol belirleyecegiz.
Maşukiye olabilir canım teşekkür ederim.Sapanca lale otel mutlaka görmelisiniz sapanca da maşukiye olabilir hendek yayla olabilir
Salda gölünü de notuma alıyorum :)Salda golunun fotograflarina bakmistim dedim bu yer Turkiye'de mi? :) cok guzel
Offf çok üzüldüm evi de yeni aldınız Allah yardımcınız olsunSelam kızlar, bugün yoğun ve iç karartıcı bir gündü benim için, mesaiye kaldım. Daha yeni geldim sayılır.
Keşke hep tatilden güzel şeylerden konuşsak, biz mali önlem paketi oluşturduk şirket için. Saatlerce toplanti, raporlar,fikirler kafam ambele oldu.
Gerekli olanlar dışında hiçbir ödeme yapılmayacak, maaşlar da birkaç ay para girişi bu şekilde olursa gecikmeli ödenmek zorunda kalınacak.
Bugün yarım maaş avans ödedim herkese hem para varken hem de bayram öncesi ihtiyacı olan olur.
Benim kredi odemesi var maaşları alamamak ya da geç almak beni çok zora sokar. Kenarda da birşey kalmadı zaten.
Bu durumda aybaşı başlayacağının gün de iptal. Şahsi olarak ekonomik planlarim çökmüş durumda.
Herkesin kendine göre duzeni var maaşlar ciddi sorun yaratacak. Kendim için ayrıca konuştum kredi gününde maaş ödemesi olmasa bile kredi tutarı kadar maaşımdan alacağım. Eşimin durumunu da biliyorlar.
Eşimden bayramdan sonra süresiz ücretsiz izine ayrılıyor. Üretimi durdurma kararı almışlar. Valla herşey ustuste geldi hiç iyi durumda degilim
Son durumlar ülkeyi etkilediği gibi evimize de yansıyorSelam kızlar, bugün yoğun ve iç karartıcı bir gündü benim için, mesaiye kaldım. Daha yeni geldim sayılır.
Bizimkioer o konuda iyidir aslında ama olmayınca yapacak birşey yok. ihtiyacı olana ödeme yaptırırım ama bu yine çalışanları mutlu etmeyecek. Başta ben olmak üzere hepiz gergin ve tedirginiz. Biz döviz ile çalışıyoruz para girişi de çıkışı da sirf döviz. Bu da daha çok etkilenmemize sebep oldu. Bilmiyorum nasıl olacakBenim gorumceme de bu ay maas vermemisler. Beklemedelermis. Hic dusunmezler bu calisanlarin ailesi nasil gecincek? Acaba borclari var mi? Gorumcemin bir suru ceyiz borcu vardi
Benim babam işveren 30 çalışanımız var eğer para girişi olmuyor ise çalışana nereden bulup para ödesinler kimse istemez personelini zor durumda bırakmayı . Biraz empati yapılırsa zaten anlaşılırBenim gorumceme de bu ay maas vermemisler. Beklemedelermis. Hic dusunmezler bu calisanlarin ailesi nasil gecincek? Acaba borclari var mi? Gorumcemin bir suru ceyiz borcu vardi
Malesef herkesi bir şekilde etkiliyor.Son durumlar ülkeyi etkilediği gibi evimize de yansıyor
Yarım da olsa avans ödemesi iyi olmuş canım önümüz bayram. Gecikmeli maaş da aileleri zorlar birçok kişide kredi veya kk borcu varkendi kredin için böyle anlaşman iyi olmuş.
Umarım çabucak toparlanır ülkemiz şu durumlardan![]()
Gorumcem bayaa pahali bir ozel okulda ogretmen. Sahibi de egitimciymis. Sadece piyasadan kotu etkileniriz diye bekletecekmis. O kadar pahali bir okulki zengin cocuklari geliyor. Ogretmenler asgari ucretli :))))))Benim babam işveren 30 çalışanımız var eğer para girişi olmuyor ise çalışana nereden bulup para ödesinler kimse istemez personelini zor durumda bırakmayı . Biraz empati yapılırsa zaten anlaşılır
Özel okullar öyle malesef, kadrolu olamayan öğretmenlerde mecburen kabul ediyorGorumcem bayaa pahali bir ozel okulda ogretmen. Sahibi de egitimciymis. Sadece piyasadan kotu etkileniriz diye bekletecekmis. O kadar pahali bir okulki zengin cocuklari geliyor. Ogretmenler asgari ucretli :))))))
Aa evet aynı zamana denk gelmişiz, marmariste kesin karşılaşmışızdır :)aaa belki aynı zamanda aynı sahıllerdeydık ya
bız de cumartesi döndük rota ankara-pamukkale-marmaris-datca-fethiye-kaş tı
green nature ck yakındı bıze örsmaristi bızımkı de gozune takıldıysa oda kahvaltı seklınde almıstk palamutbüküne biz de bayıldık
datcada nefis bi yemek yedik ah keske orda olsak sımdı
Sapanca Gölü'ne yakın Gürkan et lokantası var, eğer et seviyorsanız, çok lezzetli yapıyorlar, gidin tavsiye ederim.Tatil bitti mi
Hiç bitmese iyi... .
Biz izmit Sakarya ankara istikameti ile başlayacağız bayramın sonunda.
Bende rota önerisi alabilirim :)
Eğer memnun değilse o zaman sözleşmeye imza atmasaydı kendi tercihi sonuçta öyle değil miGorumcem bayaa pahali bir ozel okulda ogretmen. Sahibi de egitimciymis. Sadece piyasadan kotu etkileniriz diye bekletecekmis. O kadar pahali bir okulki zengin cocuklari geliyor. Ogretmenler asgari ucretli :))))))
Türkiye'nin Maldivleri diyorlar ya gerçekten öyle :) etrafta birileri yoktu, biz de eşimle telefonu kuma sabitleyip zamanlayıcıyı açıp fotoğraf çekindikSalda golünü cok merak ediyorum ben ilk firsatt gormek istiyorum :)
Ben perşembe günü 1 yarım 1 çeyrek paranın durumuna göre 1 tane de gram almaya karar verdim canım. Para elimde durdukça eriyecek bundan eminim. Sen şu durumda nasıl zarara girdin orayı anlamadımKızlar altın 243 alsam mı altın almak için bekleyen arkadaşlar ne düşünüyorsunuz siz alacak mısınız şuan 8 gr zarardayım
En son 34 gr bozdurdum şuan 26 gr alabiliyorum yani 8 gr zarardayımBen perşembe günü 1 yarım 1 çeyrek paranın durumuna göre 1 tane de gram almaya karar verdim canım. Para elimde durdukça eriyecek bundan eminim. Sen şu durumda nasıl zarara girdin orayı anlamadım
İyide o nasıl oldu altın hep yükseldi düşmedi kiEn son 34 gr bozdurdum şuan 26 gr alabiliyorum yani 8 gr zarardayım
Benim 34 gr varken 192 den bozdurdum altın şuan 243 aynı parayla 34 gr alamıyorum 26 gr alabiliyorum yani 8 gr zarardayım bozdurmasaydım yaklaşık 2 bin karım olacaktı ama nakitte olduğu için 2 bin tl zarardayım o da 8 gr ma tekabül ediyorİyide o nasıl oldu altın hep yükseldi düşmedi ki