• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı
Bu yaz benim için çok hızlı geçti

Altın yükselişe geçti yine ben nakitte tutuyordum bedelli için ne olur ne olmaz diye

Bundan sonra kararımı verdim fiziki altına geçiyorum tamamen

Kardeşimin düğünü var ona yardım için 7 bin tl mobilya borcunu kk ile ben ödeyeceğim tabi babam daha sonra ödeyecek bana

Bedellinin yarı parası hazır Eylül’den sonra tekrar güne başlayacak eşim büyük ihtimal onu bedelliyi tamamlamak için kullanırız

2 aydır kk kullanmıyordum kışlık ve stok hazırlıklarımı iyi yaptım kışın iyi birikim yaparım diyordum ama ekstra şeyler çıktı

En iyisi bende bin tl den güne gireyim de kalan azıcık parada ziyan olmasın

Dün akşam eşimle 70 dk yürüdük:KK6:
Bir de dün mobilya bakmak için çıktığımda biraz yürümüşüm tabi bif de abm yi gezdim. Madam cocodan şu bardağı ve meşrubat bardakları aldım.
Çok yorulmuşum sabah 9 da ancak uyandım. Kızımla kahvaltı ve kahve keyfisi yaptık. Şimdi yemek hazırlayacağım.

600 tl ve 30 dolarım var. Bir de yarim altınım.
Bunların hepsini birleştirip ata altın almaya niyetlendim. Yine çıkmış altın:rolleyes:
Ne zaman almaya niyetlendim çıkmış oluyor. :KK12:

canım valla hala şaka gibi geliyor desem :)
en güzelide ne kadar para ödersen öde boşa gitmediğini bilmen..
Allah nasip ederse bi daha taşınmayacağını bilmek harika bi duygu..
rabbim herkese nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin
Sekerim ağız tadıyla otur inşallah.
Rabbim bana da hayırlısıyla evime yerleşmeyi nasip etsin.

günaydınlarr
canım biber kızartmasını nasıl yaptın anlatırmısın domatesli mi koydun? duruyor mu uzun süre?
biberleri kizartip ayri bir kapta domates sosu pisirdim sonrada kizaran biberleri sosun icine attim bikac dk fokurdadiktan sonra kavanozlara sicak koyup kapattik
ben her yil yaparim acil durumda iyi oluyor

biberleri kizartip ayri bir kapta domates sosu pisirdim sonrada kizaran biberleri sosun icine attim bikac dk fokurdadiktan sonra kavanozlara sicak koyup kapattik
ben her yil yaparim acil durumda iyi oluyor
eline sağlık afiyetle yiyinn biz domates biber yapıyoruz da menemen diyorlar demi? kızartıp yapmadım.. sarımsak da koyuyor musunn?

Dün keşke alsaymışım 238 tl idi dün. Bugün 242 tl olmuş
238den almak da bana şey geliyor 206dan bozdurdum ben 1,5 ay falan oluyordur sanırım..
sen yazdın da sildin mi alıntı yaptı görünüyor bildirimde , fakat benim mesajım görünmedi mesajında..

çok şükür biraz kenara para atabildik bu ayda size bişey danışcam kızlar
dolar borcumuz var ya bizim sizce alıp ufak ufak kenara atsammı ne dersiniz yoksa bekliyimmi dolar düşer diye napsak bilemedim
ben olsam elime geçitkçe ufak ufak alır atardım kenara, düşer diye bekledikçe harcarsın, daha da çıkar belli olmaz

238den almak da bana şey geliyor 206dan bozdurdum ben 1,5 ay falan oluyordur sanırım..
sen yazdın da sildin mi alıntı yaptı görünüyor bildirimde , fakat benim mesajım görünmedi mesajında..
Silmiştim canım. Bana cevap yazmamış olduğunu düşünerek.
Para oldukça alacağım sanırım. Kısmet geçen yıl düşükken biraz birikmişti. Şimdi yüksekten alacağım yoksa harcarım. Bir de yukarı seyirde hareketlendi yine.
Yakında ekonomist olacağız :KK70:

Silmiştim canım. Bana cevap yazmamış olduğunu düşünerek.
Para oldukça alacağım sanırım. Kısmet geçen yıl düşükken biraz birikmişti. Şimdi yüksekten alacağım yoksa harcarım. Bir de yukarı seyirde hareketlendi yine.
Yakında ekonomist olacağız :KK70:
218 de almadım, 224 tü alsammı dedimm keşkeler havada uçuşuyor maaleseff... keşke bozdurmasaydım... keşke şu fiyattan alsaydım vs vs :D
yok yau ucundan kıyısından geçemem ekonomistin :D
işte elimdeki 3 kuruş heba olmasın diye uğraşıyorum..

Selam kızlar, mesaideydim bu akşam eve epey geç geldim.
İşyeri cehennem gibi resmen, benim yapmadigim ama kontrol alanımda olan bir işle ilgili sorun var, onu yoluna koymak için uğraşıyorum. Umarım yarın yetistiririm yoksa Perşembe de ise gitmem gerekebilir, sabah çok erkenden kalkıp gitmeyi planlıyorum.
Pazar vardı bir ara çıkıp baktım ama çok pahalı herşey 5 TL'ye fasulye aldım sadece.
Yarın evinin yakınında pazar var vakitlice çıkarsam oraya gideceğim.
Parasal sorun kısmen çözüldü gibi, Perşembe günü sakin kafayla bir plan bütçe işlerine girmem lazım, gün parası gelecek bu ay, kk kapatıp biraz rahatlamak istiyorum.
Bu ay 1.597 TL mutfak masrafı olmuş, içinde stok ve kislikda var ama resmen coşmuşum, cok fazla harcamışim. Nakit para vermeyince hesap pek tutmuyor bende, bu ay onu da dengelemek istiyorum.
Gerekirse biraz birikimimden borç alıp kk kullanmamak istiyorum.

Back
X