• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar karlı ve uygun bir alışveriş olmuş canım gerçekten .
Güle güle kullan..
Tatil sırası sende :KK66:
Sağol kuzum, valla aradım aradım en uygun olanlardan aldım malum ekonomik sıkıntı şiddetini azaltsa da hala devam ediyor evimizde.
Bir ara düşündüm eskiden olsa hepsinden alır ellerim kollarım dolu dolu dönerdim,şimdi resmen aşırı seçici oldum:)
Bu sene tatile çok ihtiyacım var ama nedense pek ayaklarım da gitmiyor. Eşimi evde yalnız bırakmaya pek gönlüm razı değil :( Ama seneye birlikte otel tatili yapacağız ne olursa olsun öyle teselli ediyorum kendimi :)
Gelirken de a101e uğradım 350 Gr tereyağı indirimdeydi, 3 tane aldım. Kesip buzluğa atacağım, akşam üzeri de pazara çıkıp biraz kıl biber alıp domatesle soteleyip buzluğa atmayı düşünüyorum.

Sağol kuzum, valla aradım aradım en uygun olanlardan aldım malum ekonomik sıkıntı şiddetini azaltsa da hala devam ediyor evimizde.
Bir ara düşündüm eskiden olsa hepsinden alır ellerim kollarım dolu dolu dönerdim,şimdi resmen aşırı seçici oldum:)
Bu sene tatile çok ihtiyacım var ama nedense pek ayaklarım da gitmiyor. Eşimi evde yalnız bırakmaya pek gönlüm razı değil :KK43: Ama seneye birlikte otel tatili yapacağız ne olursa olsun öyle teselli ediyorum kendimi :)
Gelirken de a101e uğradım 350 Gr tereyağı indirimdeydi, 3 tane aldım. Kesip buzluğa atacağım, akşam üzeri de pazara çıkıp biraz kıl biber alıp domatesle soteleyip buzluğa atmayı düşünüyorum.
Ne güzelki istek ihtiyaç düşünerek alışveriş etmişsin.. Hepimiz hakediyoruz tatili gerçekten senede birkez de olsa.
Bol bol koruyucu getir gelirken çok sıcak buralar.
Bende kumbara birikimlerini seneye planlayacağımız tatil için değerlendirmeyi düşünüyorum.

Sende ne güzel kışa hazırlandın hatta çoğunuz ben bayramdı tatildi bütçe şaş beş oldu :)))
Üzülmüyorum tabiki ama benimde stoklamam gerekenler var dönüşte halledeyim diyorum. .

Ne güzelki istek ihtiyaç düşünerek alışveriş etmişsin.. Hepimiz hakediyoruz tatili gerçekten senede birkez de olsa.
Bol bol koruyucu getir gelirken çok sıcak buralar.
Bende kumbara birikimlerini seneye planlayacağımız tatil için değerlendirmeyi düşünüyorum.

Sende ne güzel kışa hazırlandın hatta çoğunuz ben bayramdı tatildi bütçe şaş beş oldu :)))
Üzülmüyorum tabiki ama benimde stoklamam gerekenler var dönüşte halledeyim diyorum. .
Bizim de kumbaralar tatil için, amaç tatil olunca eşim de destek veriyor :)
Bu kış zor geçecek bizim için elimden geldiğince alıyorum, yapıyorum.
Sen de dönünce halledersin canım her şeye sürekli zam geliyor malesef.
Koruyucu evet orası için en önemli ihtiyaç, geçen tatilde giderken indirimdeydi aldim var evde.

Selam canım :KK66:
Monotonluk pazartesiden itibaren hepimize geri dönüyor hiç dönmeyeydi iyiydi :)))
Sıcaktan Vs mi rahatsız oluyorsun acaba gece veya psikolojik olabilir mi?
Dua okuyorum ben öyle durumlarda ayetel kursiyi .. İyi geliyor bana..
canim sicagin da etkisi var psikolojik de etki var sanirim bende okuyayim
surekli sikintilaniyorum bir şeylere iste insallah gecer

T tatlu boğazın için zencefilli limonlu ılık su iyi gelir,
Uyku için de gün içinde neyse de aksam 7den sonra çay, kahve, kola gibi içecekler tüketme. Yemekten sonra ayran, yoğurt ye. Yatmaya yakin papatya çayı, sarı kantaron çayı ya da rezene iç. Bunlar vücudu gevşetir, daraldikca da dua oku.
Bunlar bana iyi geliyor canim

Bizim de kumbaralar tatil için, amaç tatil olunca eşim de destek veriyor :)
Bu kış zor geçecek bizim için elimden geldiğince alıyorum, yapıyorum.
Sen de dönünce halledersin canım her şeye sürekli zam geliyor malesef.
Koruyucu evet orası için en önemli ihtiyaç, geçen tatilde giderken indirimdeydi aldim var evde.
Bu kez çocuklar için renkli fıs fıs şeklinde olan koruyucu aldım niveanın yine tabi.
Ama bin pişman oldum çocuklarım nedendir kullandıkları halde kızardılar ilk günden :( hiç böyle olmamıştı her zamankinden almalıydım hata imiş diğerini almak.
Bildiğinden şaşma canım.
T tatlu canım sıkıntıdır gelir geçer takılma ömrümüz her şeyi dert edecek kadar uzun değil . Ferahlıklar diliyorum sana da.

Ben sizin samimiyetinizi çok seviyorum kızlar. İyi geliyorsunuz bana :KK36:
Birçok kişiye anlatmadığım herşeyi rahatlıkla paylaşabiliyorum sizinle ...

Selam kızlar
Taşınıyoruz malum... Bugün dip bucak toplarken çekmecelerin birinde 1 Manat buldum.

Baktım Googledan 1 manat 3.84 ₺ imiş :kahve:

Bundan sonra yatırımımı Azerbaycan Manatına yapıcam yabancıya gitmesin param :KK70:
Selam canım ,kolay gelsin taşınma işi zordur muhtemelen. ..
Birikim candır manat da olur :D

Selam canım ,kolay gelsin taşınma işi zordur muhtemelen. ..
Birikim candır manat da olur :KK70:

Sağol canım zor ama eğlenceli ya istemediğim ben varsa atıyorum taşınma ayağına sadeleştirdim evi :halay:

Ya bankalara hiç güvenim kalmadı halkbankasının olayı ne öyle

Gidip döviz alıyorum artık dövizciden
Altın alacak bütçem olmuyor genelde
Altın almak istediğimde fiziki alıcam yine. Ama nerde nasıl saklıcam biliyorum

Sen de fiziki biriktiriyordun turtam nasıl saklıyorsun onları

gunaydin benim icin de son tatil gunu
cok şükür bir isim var diyorum

ses kisikligi tavsiyelerinizi uygulamaya basladim

A Alya_sura88 evet benim icin kilo almak kolay ama vermek cok zor
sporsuz verulen kilo geri aliniyir sporla verilen kilo da vucut guzel sekle giriyor
Yeni eğitim yilimiz hayırlı olsun inş.

Back
X