• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya ben zaten kendimi bildim bileli hiç zayıf bi insan olmadım boyumda kısa beni tanıyanlar böyle alıştı bana ama ben alışamadım :KK70: eve eliptik bisiklet almıştım boş odada duruyo öyle. başlarda baya kullandım önceki evdede bayadır bıraktım. önce ona başlamam lazım.
hemen ekliptik bisiklete basla cnm guzel kalori yaktiriyor ve şekillendiriyor
benimde kosu bandim var coxuktan dolayı kullanamiyorum uzun zamandir bende disarida spora vaktim olmazsa evde yuruyecegim ama cok sıkılıyorum uatunde yürümekten

ben bile heyecanlandım şu an :) senin adına çok sevindim canım
nereye gidiyosunuz tatile havalarda serinledi
annen ve kız kardeşinle gidiyodunuz demi
Sağol canım, annem ve kız kardeşimle gidiyoruz sonradan teyzem ve iki kuzenim de bir iki günlük gelecek.
Antalya'ya gidiyoruz canım orası kasima kadar iyi oluyor.

Kazanlı utuyu bulan amcaya buradan teşekkür ederim, dağ gibi çamaşır 1,5 saat olmadan bitti.
Benim boş oda spor salonu gibi, her alet var bazen bir gaza gelip yapıyorum sonra bırakıyorum istikrar yok. Gerçi buraya geldiğimden beridir parkta düzenli yürüyorum ama ilaçlardan dolayı hiç veremiyorum. Tatilden sonra kontrolüm var ilacida keserse veririm inşallah

Ben öğünlerde yemek miktarlarını azaltarak ve ara öğünler ile kilo vermiştim .
Beyaz ekmeği tamamen kesmiştim, bol bol su, yeşil çay ,zencefilli su ve akşam ile gece yemelerimi bırakmıştım.
Bu süreçte sporu sadece yürüyüş yaptım :)) 6 kilo vermiştim, 2 sini geri aldım :(

hemen ekliptik bisiklete basla cnm guzel kalori yaktiriyor ve şekillendiriyor
benimde kosu bandim var coxuktan dolayı kullanamiyorum uzun zamandir bende disarida spora vaktim olmazsa evde yuruyecegim ama cok sıkılıyorum uatunde yürümekten
ay bende çok üşeniyorum yaa sorma
akşam eve git yemek falan derken yoruluyorum hiç halim olmuyo
napıcaz bilmiyorum

ay bende çok üşeniyorum yaa sorma
akşam eve git yemek falan derken yoruluyorum hiç halim olmuyo
napıcaz bilmiyorum
gunluk hayatin kosturmasi sıkıntı stres derken kendimize bakmiyoruz saglikli beslenme spor kulturel faaliyetler vs ihmal ediyoruz bedenimizin ve ruhumuzun da arinmasi gerekli

gunluk hayatin kosturmasi sıkıntı stres derken kendimize bakmiyoruz saglikli beslenme spor kulturel faaliyetler vs ihmal ediyoruz bedenimizin ve ruhumuzun da arinmasi gerekli

aynen canım kesinlikle öyle bizde çocuk falanda yok ama bugün ölmüş yarına kalmış gibiyiz :)
çocuk olsa onada bakamayız biz :D

aynen canım kesinlikle öyle bizde çocuk falanda yok ama bugün ölmüş yarına kalmış gibiyiz :)
çocuk olsa onada bakamayız biz :KK70:
Doktor bugün bana diyor ki çocuk düşünüyor musunuz? Bende kendimize baktık ta o mu kaldı hahahha dedim :KK71:

T tatlu kesinlikle kendimize daha çok ya da kaliteli zaman ayırmak zorundayız. Hayat stres ve sıkıntı değil sadece. 17 Eylül programında kendimiz ile ilgili de birşeyler ekleyelim o zaman
Ben geçen sene diyetle beraber spora başladım ve mümkün olduğunca spora devam etmeye çalışıyorum.
Sunu diycem kendimizi yorgun hissedip bir tarafa atarsak öyle devam ediyor ama eve gelip yarım saat 45 dakika falan da olsa bir spor yapılsa kesinlikle daha dinç ve enerjik hissedeceksiniz sekerim00 sekerim00
Hem spora devam edince vücut şekle girdiği için alınan kilolar da göze batmiyor.
Yazdan beridir ilaçlardan hergun farklı bir kilodayim, her yanım şiş.
Bir haftadır detoks yapıyorum, bugün sabah tartildim kilomda hiç değişiklik yok ama daha hafif hissettim.
Geçen sene yaz için aldığım şeyleri denedim neredeyse hepsi oldu.
Ben bu durumu hergun yürüyüş yapmaya bağladım.

Selam kızlar, bugün hiç dışarı çıkmadım.
Sabah utuyu hallettim yazmıştım, sonra evi derleyip topladım, çamaşırları hallettim.
Valizimi topladım. Biraz siesta yaptım.
Yemek falan hazırladım.
Derken gün bitti.
Elmek falan almak için eşim markete çıktı, A101 üç şubeye bakmış, hiçbirinde ABC yumuşatıcı yokmuş:(
Yarın anneme geçince oradan bakacağım varsa alır sonra eve getiririm.

Selam kızlar, bugün hiç dışarı çıkmadım.
Sabah utuyu hallettim yazmıştım, sonra evi derleyip topladım, çamaşırları hallettim.
Valizimi topladım. Biraz siesta yaptım.
Yemek falan hazırladım.
Derken gün bitti.
Elmek falan almak için eşim markete çıktı, A101 üç şubeye bakmış, hiçbirinde ABC yumuşatıcı yokmuş:KK43:
Yarın anneme geçince oradan bakacağım varsa alır sonra eve getiririm.

Biz evlenmeden once annem kardesim tatile giderdik cok eglenirdik kardesim ben pespese evlendik onceleri tek uzuntumuz bir daha tatile gidemeyiz yanliz olmaz esler izin verirmiydi gecen yil dugun telasi gidemedik bu yil tamamen tesadufle 1 gecede karar verip gittik cok eglendik her yil gidecegiz esimde kardesimin esi de hic sorun yapmadi destek oldu cok ozendim sana birde kis tatili mi yapsakki

Bugun marketten 1 sise daha abc yumusatici aldim 9.99 fakat 2 gun once 10.99 di aktuel fiyati idi bir daha dusmus

Nar eksisi alacaktim 2 li sise koymuslar 25.75 tek 1 tane kalmis 11.75 kasada 8.75 gecmis sanirim zam geldi benim aldigim son eski barkoddu.

Yerli bakliyat aradim marka yayla mensei kanada zor bela buldum

1 tane 12 li havlu kagit aldim evde sanirim kagit havlu ile besleniyoruz

Zeytin yagi aradik 1 lt 40 lira olmus pazartesi a 101 e bakicam 25 liraydi

Biz evlenmeden once annem kardesim tatile giderdik cok eglenirdik kardesim ben pespese evlendik onceleri tek uzuntumuz bir daha tatile gidemeyiz yanliz olmaz esler izin verirmiydi gecen yil dugun telasi gidemedik bu yil tamamen tesadufle 1 gecede karar verip gittik cok eglendik her yil gidecegiz esimde kardesimin esi de hic sorun yapmadi destek oldu cok ozendim sana birde kis tatili mi yapsakki

Bugun marketten 1 sise daha abc yumusatici aldim 9.99 fakat 2 gun once 10.99 di aktuel fiyati idi bir daha dusmus

Nar eksisi alacaktim 2 li sise koymuslar 25.75 tek 1 tane kalmis 11.75 kasada 8.75 gecmis sanirim zam geldi benim aldigim son eski barkoddu.

Yerli bakliyat aradim marka yayla mensei kanada zor bela buldum

1 tane 12 li havlu kagit aldim evde sanirim kagit havlu ile besleniyoruz

Zeytin yagi aradik 1 lt 40 lira olmus pazartesi a 101 e bakicam 25 liraydi
Kardeşim ve ben çalışmaya başladığınızdan beridir her sene kizkiza tatil yapıyoruz, evlenmeden babam eşime demişki her sene kizkiza bir hafta gidiyorlar sonra sorun yapma. Çok şükür eşim sıkıntı çıkarmıyor inşallah ilerde kardeşimin eşi de aynı şekilde sorunsuz olur.
Babam sağolsun tatil sponsorumuz zaten.
Bir de aralıkta Yalova termal planlıyoruz bakalım işlerin durumuna göre ona da sponsor erkek kardeşim, küçükken daha bize söz vermişti her sene siz tatil masrafını ödüyorsunuz çalışınca ben sizi tatile götüreceğim diye :)

Sarımsak döv içine kekik kat müthiş oluyor
Toz tarhanayı biber biraz domates salçasıyla suda ez fıtık kalmasın
Ardından kaynayan suya yavaş yavaş karıştır sonra nane ve kekik ekle üstüne terayağı kızar içine sarımsak mükemmel olur
Teşekkürler canım bunu da denicem

Back
X