• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin kizlar erken uyandim klasik ca planlamalarını yapip uygulama zamani...

Ilkbahar yağmurları başlayacakmış yarin itibariyle
benimde camlarım çok fena en iyisi bu yağmurlardan sonra silmek dimi o_O sonra anlamı kalmaz temizliğin
kadın kaça gelecek canım sana

benimde camlarım çok fena en iyisi bu yağmurlardan sonra silmek dimi o_O sonra anlamı kalmaz temizliğin
kadın kaça gelecek canım sana
Evet cnm yağmurlardan sonra silmek en güzeli cunku polen toz yağmur daha kötü olur silinince.

150 ye geliyordu cnm yine aynı olur.
Hafta ici ben okuldayken geliyor hafta sonu hem bayan hem ben hiç hoş olmuyor

Selam kızlar, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bugün ev kredisinin ilk yılı bitti :))
inşallah, çok şükür borcu bitti diyeceğim günlerde gelir ve rabbim isteyen herkese nasip eder.
Wayyyy daha dün gibiydi alsak mı almasak mo diye soruyordun. Maşallah ya ne güzel allah diğer seneleri de bu sene gibi rahat ödeme kolaylığı versin cnm

Ya adam benim bu konuda sifir fikir oldugmu anladi ki bisiyler dondu demek:KK43: peki 916 olunca 24 ayar mi oluyor
Cnm merak etme ben de geçen sene 5 tane almıştım 22 ayar . Bozdururken bir kaç tl daha düşüğe bozuyorlar. Ama kar edeceğin zaman bozdurursan zarar etmezsin ;) stres olma hiç. Bir sonraki alacaklarını 24 ayar alırsın

Erken kalkan yol alir ne kadar dogru söz
Evi supurdum toz aldim banyo yıkandı

Mutfak toplandı yemek pişti kahvalti ve spor da tamam yarim saatlik yuruyus
Okuldan yürüyerek geleceğim ama yağmur olursa gelemem..

1 aylık yuruyus yapsam hem kilo veririm
Hem yol parası vermem..
Cnm ben önceki kilomu 63.4 yazmıştım sanırım
62.7 kiloyum ;) -700gr
Temizlikçi gelmediği zamanlarda ben de çok huysuzdum. Şimdi mutluyum ev temizleniyor iyi de oluyor. Ayda 2 kez geliyor 300tl aylık masrafımız. Hiç bir şey bizim ruh ve beden sağlığımızdan önemli değil. Ne için çalışıyoruz çabalıyoruz birikim de olur harcama da olur önemli olan huzurla olması :)

Selam kızlar,
Kahvaltı sonrası evi süpürüp toz aldım, banyoyu yıkadım.
Bazanin altını boşaltım daha kullanmadığım bir suru ceyizim var :)
Biraz havalansin güneş varken
Birazdan da hazırlanıp dışarı çıkacağız esimle
Benim de baza altin çeyiz dolu açıyorum o kar emeğe
Iyi gezmeler

Eşim maasi almis kapattığı kredi kartını ve benimkini ödemiş biraz borç kalmış benimkinde ben maas gunu ödeyeceğim

Biraz harçlık bırakmış 250 de benim hesaba armış gram alayim diye.

Benim de ek dersim yattı.. Pazartesi 4gr alacagim ins
Birikime devam bereketli olsun inş en güzel vakitte evinizi de alırsınız.

Cnm ben önceki kilomu 63.4 yazmıştım sanırım
62.7 kiloyum ;) -700gr
Temizlikçi gelmediği zamanlarda ben de çok huysuzdum. Şimdi mutluyum ev temizleniyor iyi de oluyor. Ayda 2 kez geliyor 300tl aylık masrafımız. Hiç bir şey bizim ruh ve beden sağlığımızdan önemli değil. Ne için çalışıyoruz çabalıyoruz birikim de olur harcama da olur önemli olan huzurla olması :)
Canim bir borcumuz vardi ay ay onu ödüyordu eşim o bitmiş artik 1 kere de olsa alacagim

Bu saglik sorunları epeyce etkiledi beni...Cocugu ihmal edip gerilip yorulunca kazandığının kiymeti kalmiyor

Birikime devam bereketli olsun inş en güzel vakitte evinizi de alırsınız.
Insallah canim hayırlısı diyelim ama umudum var çok şükür
Bakalım nerde kısmetiniz...
Bu yil okul degisikligi dusunuyorum olursa farkli semtlere de bakariz

Insallah sende gönlündeki dileklerine hayirlisyla kavus cnm

Kızlar ben 7 senedir evliyim. Çeyiz severim . Bir kaç tane dantelsiz havlu ve nevresim de aldım . O yüzden hala çeyizde duran havlu ve nevresim var. Biraz daha kullanıp dantellerini söküp yer bezi yapacağım havluları ;)
Bende eskidikçe temizlikte kullanıyorum
Sonra da çöpe gider

Ayyy nasiliz. Biz ya kopamıyoruz illaki bir şeylere kullanacagiz

Evet cnm yağmurlardan sonra silmek en güzeli cunku polen toz yağmur daha kötü olur silinince.

150 ye geliyordu cnm yine aynı olur.
Hafta ici ben okuldayken geliyor hafta sonu hem bayan hem ben hiç hoş olmuyor
evde biri duruyormu canım güvenilir olması önemli nereleri temizletiyorsun

Son düzenleme:
Back
X