- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.041
Sağol canım aminnnKıyamamGeçmiş olsun, şifa versin rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım aminnnKıyamamGeçmiş olsun, şifa versin rabbim
Turtacım sağol canım aman kedicige dikkat!Selâm kızlar.
iyiniyetli cnm geçmiş olsun yavrunuza.
Bizim kedimiz de kayıp sandık 2 gün önce meğer çatıya kaçmış, çocuklar çıkıp aramış bulamamış çok üzülmüşler sonra eşim baktı yukarıdaymış:)
Ödevinde "Alinin kedisi kayboldu " cümlesi vardı, benim de kedim kayboldu diye ağlamaya başladı kuzum. Boncugumuzu çok sevdik, aman kaybolmasin ..
Ben sözde rejime başladım ama..
Biriniz bana kilo aldın, şişman oldun deyin
Geçen yıl bu cümle zayiflamama sebep olmuştu.
Ölecek diye çok korktum inşallahçok üzüldüm ya, çabucak iyileşsin
Gül e güle kullan canimTeşekkür ederim kızlar
4800 tl
Sağol canım aman dikkat çünkü düştüğünde çok acı çekiyor sakat kalabiliyor hatta ölebiliyorlar Allah korusun...Cok gecmiş olsun canim dualarım sizinle ve kediciklebenim canavarda h sonu balkonda sanirim kuşları kovalarken aģaca atlamis dusmemis allahtan takılmış kalmis acikli miyavlamasini duydum koştum yavrum nasil korkmustu yüreği pir pir sakinlesmesi zaman aldi merakta birakma bizi gelismelerden haberdar et

yok canım tl de kaldm ya dun zaten cok arttı para nerdeyse bı aydır bosta duruyor.kronikuykucu cnm ne yaptim tl deydim en son aldin mi bir seyler
Sağol burnu avatar burnu gibi oldu kuzumun sisti yazık. Serum takmaya calisirken on ayaklarının etlerini kaldırmışlar bizimki de çocuğu paralamış tabi. Kemikleri görünüyor offf. Yine de çok şükür iyi. Dün sabah ateşi vardı kortizonlu iğne yaptılar biraz daha toparladı. Burnuna buz kompleksi uygulamaya çalışıyoruz durmuyor maalesef@iyiniyetli geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
Sağol canımiyiniyetli gecmis olsun canim
K kahvemsi mutluluk eşinin isi ins dilediğinizce olur. Piyasalar bir rahatlasa keşke
Çok geçmiş olsunnnSelam hatunlar
Kedim balkondan düştü dünden beri uğraşıyoruz akşam ve sabah veterinerdeydik gece uykusuz...
Kilomu da bildiremedim tabi.
Dün tartıldıgimda 66.2 idim tatlucum![]()
Allah'ım şifa versinselam kızlar
hiç iyi değilim
eşim kaç gündür hasta, geçmiş yıllarda yaşadığı rahatsızlık ile aynı belirtiler var
prof.dr. araştrıdım, yarın için zar zor randevu buldum
ne olur dua edin, basit bir ağrı sızı olsun
aynı süreci tekrar yaşatmasın rabbim