• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selâm kızlar.
iyiniyetli iyiniyetli cnm geçmiş olsun yavrunuza.
Bizim kedimiz de kayıp sandık 2 gün önce meğer çatıya kaçmış, çocuklar çıkıp aramış bulamamış çok üzülmüşler sonra eşim baktı yukarıdaymış:)
Ödevinde "Alinin kedisi kayboldu " cümlesi vardı, benim de kedim kayboldu diye ağlamaya başladı kuzum. Boncugumuzu çok sevdik, aman kaybolmasin ..

Ben sözde rejime başladım ama..
Biriniz bana kilo aldın, şişman oldun deyin :KK70:
Geçen yıl bu cümle zayiflamama sebep olmuştu.
Turtacım sağol canım aman kedicige dikkat!

Cok gecmiş olsun canim dualarım sizinle ve kedicikle :dua::dua: benim canavarda h sonu balkonda sanirim kuşları kovalarken aģaca atlamis dusmemis allahtan takılmış kalmis acikli miyavlamasini duydum koştum yavrum nasil korkmustu yüreği pir pir sakinlesmesi zaman aldi merakta birakma bizi gelismelerden haberdar et
Sağol canım aman dikkat çünkü düştüğünde çok acı çekiyor sakat kalabiliyor hatta ölebiliyorlar Allah korusun...

Ben bugun gezmeyi abarttım gündüz öğrencilerimle il merkezinde bilimsel ve muze gezilerimiz vardi
Sonra onları okula biraktim kendi kuzucugumla il merkezine gittim gezdik dolastik
fuara gittik bir seyler yedik alisveris yaptik marketten gida stogu yaptik.
Bugünkü toplam harcama 250 tl sadece 100 tl sini karttan çektik.

Sanirim artik kolay kolay yakin zamanda stok yapmam

Tereyağ bakliyat sucuk şeker vs tam oldu...

15 inde ödemeler sonrası birikim yapacagim ins

Günaydınlar,
Kahvaltı yapıp çıktılar bizimkiler, kızım öğle yemeğini evden götürdü bugün (ekmek arası kasar,salatalık),
Eşim genelde öğle yemeği yemiyor atistirmalik, leblebi üzüm yiyor,
Akşama yemek yapmam lazım
Mutfağı topladım, pencereleri açtım, yüzüme yoğurt karbonat sürdüm 10dk uzanıp kalkmalıyım.
Hepimizin günü güzel geçsin :KK200::halay:

@ iyiniyetli iyiniyetli geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
Sağol burnu avatar burnu gibi oldu kuzumun sisti yazık. Serum takmaya calisirken on ayaklarının etlerini kaldırmışlar bizimki de çocuğu paralamış tabi. Kemikleri görünüyor offf. Yine de çok şükür iyi. Dün sabah ateşi vardı kortizonlu iğne yaptılar biraz daha toparladı. Burnuna buz kompleksi uygulamaya çalışıyoruz durmuyor maalesef

selam kızlar
hiç iyi değilim
eşim kaç gündür hasta, geçmiş yıllarda yaşadığı rahatsızlık ile aynı belirtiler var
prof.dr. araştrıdım, yarın için zar zor randevu buldum
ne olur dua edin, basit bir ağrı sızı olsun
aynı süreci tekrar yaşatmasın rabbim
Allah'ım şifa versin
Gönlünüzü korkutmasın

Back
X