• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dinlenip temizliğe başlayacağım.
Pazar günü anneme gideceğiz, misafirler var malum. Anneme götürmek için poğaça ve kek yapacağım yarın. Birkaç günlük yemek ve alışveriş işlerini de yarın halletmem gerek.
Kuafore randevu aldım
Ve yarın akşama da eşimin iş arkadaşı eşiyle gelecek
Yine koşuşturmaca :))

karamelli_turta karamelli_turta
Işın icinde cocuk olunca her sey değişiyor ve planlar erteleniyor. Sana şunu soyleyeyim mecburiyetten kv geldi oğluma bebekken baktı ama aynı evde gece gunduz olmak hep olumsuz yansidi. Ben ilk firsatta krese verdim
.sem vardiyalı sistemde çalışıyorsun benim fikrim ev ev üstüne olmuyor..Birikime devam edip biraz daha sabırla planı ertelememiş iyi olur sanki
Anlıyorum canım aynı ev içinde zor.
Annem olsun kv olsun herkesin kendi evi.

Selam kızlar
Yine eve geldigime sukrettigim bir gündü:KK43:
karamelli_turta karamelli_turta canim Şu an emlak piyasası epey düşük az bir kredi ya da kredisiz alma imkanin varsa alıp boş da bekletebilirsin.
Ama yüklü kredi cekeceksen çocuklar biraz daha büyüyene kadar birikime devam etmek mantikli
Kredi başvurusu yine olur belki çok yüksek miktarda olmaz bilmiyorum ama evi alip 4 5 yil boş bekletmek doğru olur mu Bilmiyorum

Anlıyorum canım aynı ev içinde zor.
Annem olsun kv olsun herkesin kendi evi.

Kredi başvurusu yine olur belki çok yüksek miktarda olmaz bilmiyorum ama evi alip 4 5 yil boş bekletmek doğru olur mu Bilmiyorum
Kiraya vermeyi neden düşünmüyorsunuz, kredisini kendi öder ev

Şimdilik yatırımlık ev alsanız sonra satsanız nasil olur. Hem kira getirisi olur.. Ya da altin da.bekletsen.daha mi karlı olur bilmiyorum kii
Kiraya vermeyi neden düşünmüyorsunuz, kredisini kendi öder ev
Kendimiz yerleşmek istediğimiz eve kiracı hiç sokmayalim diye düşünüyoruz kızlar..
Altin güzel getiri sağlıyor şimdilik devam bakalım ama arayışlara başladık :)

Kendimiz yerleşmek istediğimiz eve kiracı hiç sokmayalim diye düşünüyoruz kızlar..
Altin güzel getiri sağlıyor şimdilik devam bakalım ama arayışlara başladık :)
Hayırlısı olsun canım. Altın daha da yükselecek en güzeli birikime devam. Gönlünüze göre olsun

gunaydın kızlar
annemle kardesımı kahvaltıya cagırdım bıseler yapar yeriz.yarın ıs arkadasım ve esı gelıyor annem hazırlıga yardım edıcek tatlı da benden.
gece 2de yattım cüzümden okudum, sabah 7.5ta hortladım zorla bı saat daha uyumusum uykularım o kadar bölük pörçük ki saat bası uyanıyorum üstelik 7aydır boyle..
ev toparladm yarın esımle kıleri duzenleriz kıler aldı basını gıdıyor bezler,ıslak mendıller, beşik kolisi şu bu hepsi orda.gömme portmanto gıbı bızımkısı kucuk bı oda gıbı dısardan aynalı şekilde.
ısler bıtınce sahıle ıneriz dedım ama hava kapattı yine ya haftasonu hep böyle :mad:

Geçmiş olsun sekerim00 sekerim00 , çok dikkat et o zaman iş yerinde
YouTube dan birkaç tarif izledim, akşam yatarken hamuru mayalayil yarın sabah pisirecegim
sağol canım inşallah
ben genelde bu tarifi uyguluyorum çokkk güzel oluyo tavsiye ederim canım şeklini içini kendi istediğin gibi yapabilirsin

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi İçin Malzemeler

• 250 ml süt
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket yaş maya
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta akı
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 3 su bardağı un
İçi için

• Peynirli maydanozlu harç (isteğe göre farklı iç harç kullanabilirsiniz)
Üzeri için;

• 1 yumurta sarısı
Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Yapılışı

1. Süt, şeker ve yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözülene kadar karıştırılır.
  2. Sıvı yağ, yumurta akı ve tuz ilave edilerek tekrar karıştırılır.
  3. Yavaş yavaş un eklenerek hamur yoğrulur.
  4. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edilir.
  5. Üzeri temiz bir bez ile örtülerek yarım saat kadar mayalandırılır.
  6. Tezgaha çok az un serpilerek mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde bir parça kopartılır ve şekillendirilir.
  7. Ben şerit poğaça şeklinde yaptım, bunun için hamur oval şekilde açılır.
  8. Resimdeki gibi kesikler oluşturulur.
  9. İç harcı yerleştirilerek rulo yapılır ve ay şekli verilir. Fotoğraflardan çok daha net bir şekilde görebilirsiniz.
  10. Tüm hamur şekillendirildikten sonra üzerine yumurta sarısı sürülerek 20 dk kadar tepside mayalandırılır.
  11. 190 C önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20dk altı üstü kızarana kadar pişirilir.

Back
X