• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yakın olmak iyi, ama arada mesafeyi de korumak gerek.
Eşine gerek yok ki sen bile bunalmişsin :))

Bana göre düşünecek birşey yok aslinda, bu iş bizi aşar.
Eşim evi çok beğendiği için mantık gitti adamda :))
Eğer şu an ev arıyor olsaydım ve burası denk gelse alırdım ama evin borcunu kapatıp yeniden kredi çekmek çok ciddi zarar.

haklısın canım ama kardeş ya ben beceremiyorum heralde mesafe falan :)

K kahvemsi mutluluk sitede iturmanin avantajları güzellikleri var ama dediğin gibi fark az degil. Hayırlısı olsun

karamelli_turta karamelli_turta yarın da bakın cnm merakla bekliyoruz haberini ins

sekerim00 sekerim00 sen ailenle cok sık görüşüyorsun aman eşin sorun çıkarmasın ama guzel aile bireylerinin olması.. ben en çok bunun zorluğunu çekiyorum cocuk olduktan sonra

aynen canım herkes çok şanslı olduklarını söylüyor yiğenlerimin hepimiz bi aradayız çok şükür
ama işte bazen herkes gibi bende bunalıyorum
ayrıca hep ben fedakarlık yapıyorum karşımdaki için
kimsenin benim için fedakarlık yapmasına ihtiyacım olmadığı için kimse bunalmıyor bence ki bunalmasınlar zaten :)
ben ihtiyacım olsada var demem zaten

Eşimin maaşı yetiyor şimdilik benimkini biriktiriyorum zaten yıl sonuna kadar çalışacağım biriktirdiğim yanıma kar 😁

Allah bereket versin canım

sekerim00 sekerim00 sen biraz bunalmışa benziyorsun evine git bazen onlar da kendi hayatina adapte olsunlar..

ramazanda evde olurum heralde artık inşallah :)

gunaydın güzellikler erkencıler burdamı yıne 8de hortladım :bicak: sımdı bebek yokken uyu dıyolar ıyıde uyuyabıleceksınde uyucan ben7aydır uyurgezerim:KK48:
günaydın canım
aman uyu diyenleri bende anlamıyorum
şimdiki uykunun bebek doğduktan sonraki faydası ne acaba :KK48:

haklısın canım ama kardeş ya ben beceremiyorum heralde mesafe falan :)

aynen canım herkes çok şanslı olduklarını söylüyor yiğenlerimin hepimiz bi aradayız çok şükür
ama işte bazen herkes gibi bende bunalıyorum
ayrıca hep ben fedakarlık yapıyorum karşımdaki için
kimsenin benim için fedakarlık yapmasına ihtiyacım olmadığı için kimse bunalmıyor bence ki bunalmasınlar zaten :)
ben ihtiyacım olsada var demem zaten

Allah bereket versin canım

ramazanda evde olurum heralde artık inşallah :)
Ben de aileme yakın olmak isterdim, evlendikten sonra bir yıl aynı mahallede oturduk, annem ne pişirse gönderir ya da gider orada yerdik.
Birşey olsa kardeşlerim hemen koşardi.
Akşam canım mı sıkıldı kız kardeşimle çıkar bir kahve içerdik.
Sonrasında çok yalnızlık hissettim açıkçası, aynı şehirde de olsan her zaman gidemiyorum maalesef :(

diyet nasıl gidiyor canımmm :)
Bu hafta hiç kilo verememisim :(
Ama genel itibari ile programa uyuyorum.
Akşamları beni çok zorluyor, oyalancak birşeyler buluyorum ya da vakitlice yatıyorum ama sabahları koşarak mutfağa atıyorum kendimi :))
9 kilo daha vermem gerek ama odemlerin gittiğini hissediyorum, sabah uyandığımda yüzüm ve ellerim artık balon gibi degil

Günaydın kızlar
Turtisim inşallah bugün güzel haberlerle döneceksin karamelli_turta karamelli_turta
günaydın Kahvemsim, hazırlandık çıkacağız küçük oglus da görecek bugün gezdigimiz evleri :)
Büyük haberleri olacak gördüklerine dair :))
karamelli_turta karamelli_turta canım inşallah gönlünüze ve ödeme gücünüze göre en güzel içine sinen evi bulursunuz
ayrıca kv yazmışsın ya bende anlamadım normalde anneler oğullarının bi yere gitmesini istemezler hele bide torun varsa :)
Aynen durum bu şekerim, onlar anlamış artık oğulları gidiyor:) dur diyen yok.
Evlenecegimiz zaman odleri koptu başka bir evde oturacağız diye, böyle olacağını bileydim coktan ev almıştım. Kismet bu zamana imiş.
Ben de aileme yakın olmak isterdim, evlendikten sonra bir yıl aynı mahallede oturduk, annem ne pişirse gönderir ya da gider orada yerdik.
Sonrasında çok yalnızlık hissettim açıkçası, aynı şehirde de olsan her zaman gidemiyorum maalesef :KK43:
Aile candir benim annem de öyledir, şimdi bu durumda kiz kardeşim ve anneme mesafe artacak ablama yakınlaşacak gibi görünüyor:)

Sonrasında çok yalnızlık hissettim açıkçası, aynı şehirde de olsan her zaman gidemiyorum maalesef :KK43:
Bende çok alıştım şimdi
gitmeyince duramıyorum valla :)
yiğenlerimi görmek istiyorum bide
bendede var sıkıntı :))

Bu hafta hiç kilo verememisim :KK43:
Ama genel itibari ile programa uyuyorum.
Akşamları beni çok zorluyor, oyalancak birşeyler buluyorum ya da vakitlice yatıyorum ama sabahları koşarak mutfağa atıyorum kendimi :))
9 kilo daha vermem gerek ama odemlerin gittiğini hissediyorum, sabah uyandığımda yüzüm ve ellerim artık balon gibi degil
ilk hafta fazla gitti ya ondanda olabilir hiç bozma moralini
benimde oluyor daha gitmesi gereken çok kilo varken bi bakmışım tartıda artıyı bile görüyorum
kendimi dal gibi hissediyorum o ayrı :D :D

Sabah erken kalkınca da zaman geçmiyor :)
Türk kahvesi icip biraz keyif yaptım, şu fal uygulamasına foto attım, haneye sürpriz para girişi dedi, düşüncesi bile mutlu etti :)))
Ziraaa bu ay ekstra para girişi çok büyük ihtiyaç :)
Eşim kahvaltıda ev konusunda haklı oldugumu ve birikim konusunda daha çok destek olacağını söyledi, yine haklısın dedi :)))
Biraz daha vakit geçsin de makina takip temizliğe başlayalım.
Hava çok güzel oglenden sonra çıkar yururum biraz.

Sabah erken kalkınca da zaman geçmiyor :)
Türk kahvesi icip biraz keyif yaptım, şu fal uygulamasına foto attım, haneye sürpriz para girişi dedi, düşüncesi bile mutlu etti :)))
Ziraaa bu ay ekstra para girişi çok büyük ihtiyaç :)
Eşim kahvaltıda ev konusunda haklı oldugumu ve birikim konusunda daha çok destek olacağını söyledi, yine haklısın dedi :)))
Biraz daha vakit geçsin de makina takip temizliğe başlayalım.
Hava çok güzel oglenden sonra çıkar yururum biraz.
havan batsın kızzzz :) ben çalışıyorummm :)

kızlar bugun zam istedim o_O
biliyosunuz aile şirketi beni işe alan kişiye söyledim ben zaten en yetkilide o genelde her konuda
abisi ve kız kardeşi var
kız kardeşiyle çok iyi anlaşıyoruz abla kardeş gibi olduk sağolsun ona söyledim söyle dedi ramazanda açken sinirli olur falan bişey denmez dedik :)
abisiylede hiç anlaşamayız birbirimize gıcık gideriz çünkü çok değişik bi insan
bana ne dese beğenirsiniz
abimle konuşayımda haber verelimm :KK53::skandal:
halbuki yetki zaten kendisinde o karar verir neden böyle dedi anlamadım
bende dedim o bana zam yaptırmazki adam bana gıcık dedim
güler gibi oldu bi konuşalımda dedi
niyeti yok gibi bilemedim
bende hiç sesimi çıkarmadım artık :KK51:

havan batsın kızzzz :) ben çalışıyorummm :)

kızlar bugun zam istedim o_O
biliyosunuz aile şirketi beni işe alan kişiye söyledim ben zaten en yetkilide o genelde her konuda
abisi ve kız kardeşi var
kız kardeşiyle çok iyi anlaşıyoruz abla kardeş gibi olduk sağolsun ona söyledim söyle dedi ramazanda açken sinirli olur falan bişey denmez dedik :)
abisiylede hiç anlaşamayız birbirimize gıcık gideriz çünkü çok değişik bi insan
bana ne dese beğenirsiniz
abimle konuşayımda haber verelimm :KK53::skandal:
halbuki yetki zaten kendisinde o karar verir neden böyle dedi anlamadım
bende dedim o bana zam yaptırmazki adam bana gıcık dedim
güler gibi oldu bi konuşalımda dedi
niyeti yok gibi bilemedim
bende hiç sesimi çıkarmadım artık :KK51:
bence böyle dedıyse verır canım vermeyecek olsaydı kriz mriz falan der ümit vermezdi :KK48:
abime sorayımı da hem süre kazanmak için hem kolay degıl zam yapmak ımajı ıcın demıstır bnce

kızlar dün aksam mısafırler gıdınce saat 11bucuk gıbı ustteki salak kız yıne bagır cagır tepındı annesıyle tartısıyo falan ben de alttan soylendm ınsan var burda şu bu bagırdım.
her gün böyle,gercekten dun aksam oturdum kara kara dusundum kıraya baska yere cıkmayı dusunmuyorum evımı sevıyorum yeri cok guzel kendı guzel hemde suan cıksam aynı ayarda yer en az 300tl fazla kırası en az yani.
e evde alacak durumumuz yok suan.
gercekten bu insanları cekmek zorunda oldugumuz ıcın halımıze uzuldm.
bırıne soyleyınce sıkayet et polıs cagır vs dıyo ama kocası deli tipli bi adam esımle tartısırlar olay buyur kesın.onu da yapamıyorum mecbur popomuzun ustune oturuyoruz yani esıme kalsa anında kavga edecek zaten zor tutuyorum

bence böyle dedıyse verır canım vermeyecek olsaydı kriz mriz falan der ümit vermezdi :KK48:
abime sorayımı da hem süre kazanmak için hem kolay degıl zam yapmak ımajı ıcın demıstır bnce
kriz bizim dükkanı teyet geçti canım ya maşallah işler çok iyi :)
ve ben hakettiğimi aldığımı düşünmüyorum
bugün işe yeni biri girse aynı maaşa gircek ama ben 2 sene oldu buraya geleli
bunları diyemedima tabi ama :)

sekerim00 sekerim00 umarım güzel bir zam alırsın canım,
Kardeşlerim de bana hep anneler gününde birşey alır, anne değilim gerek yok desem de emeğin var derler. Ben de anneme hediye dusunmeliyim :))
Kardeşlerinin ikisine de aynı şeyi al bence, birer tişört olabilir ya da takı

kronikuykucu kronikuykucu nacizane fikrim madem kiracisin niye çıkmıyorsun, 300 TL az değil ama huzurun bedeli için de çok değil bana göre

Back
X